Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
wolny romantyk

Związek z dwoma kobietami naraz

Polecane posty

gdzie obie o sobie wiedzą i nawet się wszyscy razem spotykają..... jest możliwy jedynie przy braku egoizmu od strony kobiet, gdy mają umiejętność dzielenia się

2 godziny temu, wolny romantyk napisał:

gdzie obie o sobie wiedzą i nawet się wszyscy razem spotykają..... jest możliwy jedynie przy braku egoizmu od strony kobiet, gdy mają umiejętność dzielenia się

Znałam swego czasu związek poligamiczny z jednym facetem i dwoma kobietami. Byli ze sobą od kilku lat, nie wiem jak teraz, bo kontakt się rozmył 🙂 Po prostu wszystko musi być jasne i klarowne w takim związku. 

• Like 1

Jest takich ,,związków" mało, bo większość kobiet to egoistki 😖 🤣 Na to wychodzi 🤷‍♀️

Wniosek: Altruistki poszukiwane 😏

Raczej przy braku czegoś innego 😎

7 godzin temu, wolny romantyk napisał:

jest możliwy jedynie przy braku egoizmu od strony kobiet, gdy mają umiejętność dzielenia się

Jak jesteś przystojny,  masz kupę hajsu i lubisz się nim dzielić  to taki związek jest możliwy.  Szary Kowalski ma pod górkę z takimi fantazjami ale niektórzy dają rade. 🙂

6 godzin temu, *Małgośka* napisał:

Jest takich ,,związków" mało, bo większość kobiet to egoistki 😖 🤣 Na to wychodzi 🤷‍♀️

Wniosek: Altruistki poszukiwane 😏

Raczej przy braku czegoś innego 😎

kobiety to straszne egoistki, szczególnie jeśli chodzi o facetów.... inna wystarczy że się popatrzy na jej faceta i tamta gotowa ją zabić, to jest rzeczywistość

3 godziny temu, Karłatka napisał:

Jak jesteś przystojny,  masz kupę hajsu i lubisz się nim dzielić  to taki związek jest możliwy.  Szary Kowalski ma pod górkę z takimi fantazjami ale niektórzy dają rade. 🙂

tu nie o hajs chodzi tyle co o mentalność

4 godziny temu, Karłatka napisał:

Fakt, jak masz hajs to polowa sukcesu za Toba. Gorzej jesli lasce zalezy tylko na kasie.

ogolnie dokad ten swiat zmierza? Niby rownouprawnienie a jednak od faceta wymaga sie zeby gory przenosil, znal sie na wszystkim i zarabial bardzo duzo xd

• Like 1

6 godzin temu, wolny romantyk napisał:

kobiety to straszne egoistki, szczególnie jeśli chodzi o facetów.... inna wystarczy że się popatrzy na jej faceta i tamta gotowa ją zabić, to jest rzeczywistość

Oj, a faceci może są lepsi ? 🤣 Nie rozśmieszaj mnie tym generalizowaniem.

5 godzin temu, *Małgośka* napisał:

mówie co obserwuje w otoczeniu, faceci są dużo mniej zazdrośni

14 godzin temu, AdamXLb napisał:

Niby rownouprawnienie a jednak od faceta wymaga sie zeby gory przenosil, znal sie na wszystkim i zarabial bardzo duzo xd

Ja oczekuję, że facet będzie mnie wspierał w moich poczynaniach i dopingował. Fajnie gdyby coś się znał na majsterkowaniu bo sama nie jestem w tym zupełnie zielona. Nie ganiał w rurkach brrrr...

Coś tam zarabiać powinien ale złotych gór nie wymagam .

Feministyczne zapędy są mi obce a nawet momentami mnie śmieszą.

• Like 1

14 godzin temu, wolny romantyk napisał:

tu nie o hajs chodzi tyle co o mentalność

Małgośka dobrze pisze.  Każdy ukochaną osobę chce tylko dla siebie, bez względu na płeć.

W takim ukladzie najlepiej jak kobiety sa biseksualne, w tedy nie musza sie dzielic facetem.

Kazdy sie dzieli soba  i jest rownowaga, jesli chodzi o seks.

W wersji dwoch mezczyzn i jedna kobieta , to moze byc juz bardziej skomplikowane.

😉

• Like 1

Dnia 28.05.2022 o 17:43, wolny romantyk napisał:

Tak a najlepiej aby jeszcze Panie utrzymywały nieroba:)

Dnia 29.05.2022 o 04:30, *Małgośka* napisał:

faceci przynajmniej mają na tyle szacunek do siebie że nie muszą oszukiwać wyglądem, więc TAK, są lepsi. Jakieś pytania?

Dnia 29.05.2022 o 13:14, Karłatka napisał:

Ja oczekuję, że facet będzie mnie wspierał w moich poczynaniach i dopingował. Fajnie gdyby coś się znał na majsterkowaniu bo sama nie jestem w tym zupełnie zielona. Nie ganiał w rurkach brrrr...

Coś tam zarabiać powinien ale złotych gór nie wymagam .

Feministyczne zapędy są mi obce a nawet momentami mnie śmieszą.

jesteś wyjątkiem, teraz twój gatunek ma często zryty beret, a ich zapędy niestety mają efekt odwrotny

14 godzin temu, Sylwia1991 napisał:

Tak a najlepiej aby jeszcze Panie utrzymywały nieroba:)

czemu nieroba? Wystarczy że każdy coś do związku wnosi i cała grupa ma ogółem lepiej, gdzie widzisz problem?

6 godzin temu, wolny romantyk napisał:

faceci przynajmniej mają na tyle szacunek do siebie że nie muszą oszukiwać wyglądem, więc TAK, są lepsi. Jakieś pytania?

A te wszystkie tupeciki, farbowanka, zarościki, to co? Po zachwytach wnoszę, że... czyżby ukryty gej?(nie mam nic do nich).

Faceci za to nie mają szacunku do innych i potrafią świetnie oszukiwać również w innych ,,kwestiach".

Do czego w ogóle ta dyskusja zmierza? Co chcesz udowodnić?

Można tak w nieskończoność przerzucać się bzdurnymi ogólnikami.

Bierz się za chłopów 🙂 Ale kobiety to Ty lepiej zostaw w spokoju z takim nastawieniem.

7 godzin temu, wolny romantyk napisał:

czemu nieroba? Wystarczy że każdy coś do związku wnosi i cała grupa ma ogółem lepiej, gdzie widzisz problem?

Nie chciałabym i tak takiego, co musi żyć w trójkącie bo grupa ma się lepiej.

Ja jakoś umiem w budowanie relacji i więzi więc...nie

2 godziny temu, *Małgośka* napisał:

A te wszystkie tupeciki, farbowanka, zarościki, to co? Po zachwytach wnoszę, że... czyżby ukryty gej?(nie mam nic do nich).

Faceci za to nie mają szacunku do innych i potrafią świetnie oszukiwać również w innych ,,kwestiach".

Do czego w ogóle ta dyskusja zmierza? Co chcesz udowodnić?

Bierz się za chłopów 🙂 Ale kobiety to Ty lepiej zostaw w spokoju z takim nastawieniem.

Proszę bez generalizowania bardzo proszę mnie wkoorwia i z jednej i z drugiej strony generalnzowanie kobiety są takie a mężczyźni tacy tak nie jest to się tyczy personalnie danej osoby nigdy nie oceniamy grupy osób na podstawie jednostkowych przypadków bo to moim zdaniem krzywdzące jest i to bardzo proszę następnym razem mówić personalnie o kimś 

1 minutę temu, Leonardo2000 napisał:

Proszę bez generalizowania bardzo proszę mnie wkoorwia i z jednej i z drugiej strony generalnzowanie kobiety są takie a mężczyźni tacy tak nie jest to się tyczy personalnie danej osoby nigdy nie oceniamy grupy osób na podstawie jednostkowych przypadków bo to moim zdaniem krzywdzące jest i to bardzo proszę następnym razem mówić personalnie o kimś 

Ja tylko zastosowałam technikę lustrzaną. Nie wiem czy zauważyłeś, że ironizowałam. Generalizowanie jest do kitu. Chyba coś przeoczyłeś jak napisałam :

Cytat

To ,,następnym razem" proszę skierować do autora.

• Like 1

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się