Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Zaloguj się, aby obserwować  
Weronika.ss@o2.pl

Skąpy stròj m

Polecane posty

Niedługo wyjeżdżamy z mężem na wakacje służbowe. Tak to można nazwać. Czyli mój mąż i jego szef i ja . Szef jest singlem więc jedzie sam. Jak to powiedział mój facet znajdzie sobie coś na miejscu. 

Mąż zawsze jak wychodziliśmy na imprezę firmową może nie stanowczo ale sugerował mi raczej skąpy stròj. Nie jestem wstydliwa więc często zakładałam krótkie ...enki z dużym dekoltem. Czasem pończochy 

Teraz mój facet mi zasugerował że może bym sobie na tą okazję kupiła nowe kostiumy bardziej skąpe. 

8 godzin temu, Weronika.ss@o2.pl napisał:

Co masz na myśli 

No to ze chce aby sie szefunio slinil na twoj widok, lub cos wiecej.

9 godzin temu, Weronika.ss@o2.pl napisał:

Niedługo wyjeżdżamy z mężem na wakacje służbowe. Tak to można nazwać. Czyli mój mąż i jego szef i ja . Szef jest singlem więc jedzie sam. Jak to powiedział mój facet znajdzie sobie coś na miejscu. 

Mąż zawsze jak wychodziliśmy na imprezę firmową może nie stanowczo ale sugerował mi raczej skąpy stròj. Nie jestem wstydliwa więc często zakładałam krótkie ...enki z dużym dekoltem. Czasem pończochy 

Teraz mój facet mi zasugerował że może bym sobie na tą okazję kupiła nowe kostiumy bardziej skąpe. 

I co w związku z tym?

Dajcie spokój, to jest troll z wymyśloną historyjką. W zeszłym roku wczuwał się w dziewiętnastolatkę która przeżywa że pójdzie na plażę z bratem 🤣

• Thanks 1

2 godziny temu, Szуderca napisał:

Dajcie spokój, to jest troll z wymyśloną historyjką. W zeszłym roku wczuwał się w dziewiętnastolatkę która przeżywa że pójdzie na plażę z bratem 🤣

Może dodaj do nicka" demaskujący szyderca" 😁

16 godzin temu, Weronika.ss@o2.pl napisał:

To idźcie na plaże nudystów.Bardziej skąpo już się nie da😁

• Like 1

Ja trzymam się zasady: im bardziej skąpy strój, tym musi być droższy 💰 Kto płaci ten  ogląda 😎

Przecież to Ty decydujesz co chcesz założyć, nie mąż, nie nikt inny, tylko i wyłącznie Ty. Chcesz założyć skąpe bikini - załóż. Nie chcesz - nie zakładaj. Przecież to chyba oczywiste. 

Prowokejszyn alert 😏 Nie wydaje mi się prawdziwa ta historyjka, ale poudawajmy, jakby była... 😏 

Podoba Ci się ta propozycja, no przyznaj 😏 Mamy Ci zazdrościć, tak? 😏 

A to nie jest czasem tak, że to Ty decydujesz w czym idziesz na plażę? 😏

• Sad 1

1 godzinę temu, *Małgośka* napisał:

Prowokejszyn alert 😏 Ni! wydaje mi się prawdziwa ta historyjka, ale poudawajmy, jakby była... 😏 

Podoba Ci się ta propozycja, no przyznaj 😏 Mamy Ci zazdrościć, tak? 😏 

A to nie jest czasem tak, że to Ty decydujesz w czym idziesz na plażę? 😏

"Prowokejszyn" ? O boże!  A już zaczynałam zazdrościć.  

9 godzin temu, Weronika.ss@o2.pl napisał:

Niby czego zazdrościsz 

Czego tylko chcesz 🤗

Dnia 12.06.2022 o 22:45, Weronika.ss@o2.pl napisał:

Niedługo wyjeżdżamy z mężem na wakacje służbowe. Tak to można nazwać. Czyli mój mąż i jego szef i ja .

Powiedzcie szefowi, że jesteś chora, masz COVIDa, cokolwiek by nie jechać. W takim składzie, to nie są wakacje.

Dnia 13.06.2022 o 08:55, Szуderca napisał:

Ale jak to tak?

Dnia 12.06.2022 o 22:45, Weronika.ss@o2.pl napisał:

Niedługo wyjeżdżamy z mężem na wakacje służbowe

Czyli kiedy?

służbowe, czy nie służbowy, warto mieć fajny, tzn. seksowny strój. Nam się zdarzało zabierać a okazje z nie do końca przewidywanym luzem i otoczeniem strój wariantowy 3 częściowy. Staniczek umiarkowanie skąpy, dół wariantowy - figi i stringi. Jak okoliczności pozwalały to się zdejmowało niepotrzebne części.

45 minut temu, Weronika.ss@o2.pl napisał:

W sumie niezły pomysł 

Poszukam trzyczęściowego. 

I wyluzuj. Faceci bardzo lubią chwalić się swoimi kobietami. Ale zaznaczam chwalić a nie od razu jakieś perwersje i podejrzenia. Tak to już jest, ze w towarzystwie seksowej kobiety faceci po prostu czują się lepiej. Jak zdejmiesz stanik to nie oznacza ze masz ochotę a seks z innym, tylko ze jesteś wyluzowana odważna babeczka z ładnym biustem.

wyluzuj kobieto. Obawy, wręcz podejrzewanie męża o jakieś niecne plany to paranoja. W końcu jesteście już trochę razem to powinno być trochę zaufania. Do toplesu raczej potrzeba albo szczególnych warunków plażowych albo szczególnej odwagi. Ale odsłonić pupę w stringach można a każdej plaży, a to bardzo miły akcent swobody. Zresztą jak poczujesz się swobodnie to chociaż do opalania możesz zdjąć stanik. Ale możesz też pozostać w stroju z figami, tez niech będą ładne.

27 minut temu, Weronika.ss@o2.pl napisał:

normalne

Dlaczego normalne?

Pójście na naga plażę byłoby nienormalne?

Nagość jest nienormalna a rozbudzanie zmysłów facetom ubierając skąpy strój jest normalne?

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się
Zaloguj się, aby obserwować