Weronika.ss@o2.pl 1 Napisano Czerwiec 12, 2022 Niedługo wyjeżdżamy z mężem na wakacje służbowe. Tak to można nazwać. Czyli mój mąż i jego szef i ja . Szef jest singlem więc jedzie sam. Jak to powiedział mój facet znajdzie sobie coś na miejscu. Mąż zawsze jak wychodziliśmy na imprezę firmową może nie stanowczo ale sugerował mi raczej skąpy stròj. Nie jestem wstydliwa więc często zakładałam krótkie ...enki z dużym dekoltem. Czasem pończochy Teraz mój facet mi zasugerował że może bym sobie na tą okazję kupiła nowe kostiumy bardziej skąpe. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Edging 13 Napisano Czerwiec 12, 2022 Pewnie dla szefa chce zrobić niespodzianka Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Weronika.ss@o2.pl 1 Napisano Czerwiec 12, 2022 Co masz na myśli Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
LoveSexOrgasm 758 Napisano Czerwiec 13, 2022 8 godzin temu, Weronika.ss@o2.pl napisał: Co masz na myśli No to ze chce aby sie szefunio slinil na twoj widok, lub cos wiecej. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
NakedBoy 85 Napisano Czerwiec 13, 2022 9 godzin temu, Weronika.ss@o2.pl napisał: Niedługo wyjeżdżamy z mężem na wakacje służbowe. Tak to można nazwać. Czyli mój mąż i jego szef i ja . Szef jest singlem więc jedzie sam. Jak to powiedział mój facet znajdzie sobie coś na miejscu. Mąż zawsze jak wychodziliśmy na imprezę firmową może nie stanowczo ale sugerował mi raczej skąpy stròj. Nie jestem wstydliwa więc często zakładałam krótkie ...enki z dużym dekoltem. Czasem pończochy Teraz mój facet mi zasugerował że może bym sobie na tą okazję kupiła nowe kostiumy bardziej skąpe. I co w związku z tym? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Szуderca 114 Napisano Czerwiec 13, 2022 Dajcie spokój, to jest troll z wymyśloną historyjką. W zeszłym roku wczuwał się w dziewiętnastolatkę która przeżywa że pójdzie na plażę z bratem 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Saunowicz 96 Napisano Czerwiec 13, 2022 2 godziny temu, Szуderca napisał: Dajcie spokój, to jest troll z wymyśloną historyjką. W zeszłym roku wczuwał się w dziewiętnastolatkę która przeżywa że pójdzie na plażę z bratem Może dodaj do nicka" demaskujący szyderca" Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
misiakofa 57 Napisano Czerwiec 13, 2022 I co w tym nadzwyczajnego ? Kup bikini i po sprawie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Saunowicz 96 Napisano Czerwiec 13, 2022 16 godzin temu, Weronika.ss@o2.pl napisał: Niedługo wyjeżdżamy z mężem na wakacje służbowe. Tak to można nazwać. Czyli mój mąż i jego szef i ja . Szef jest singlem więc jedzie sam. Jak to powiedział mój facet znajdzie sobie coś na miejscu. Mąż zawsze jak wychodziliśmy na imprezę firmową może nie stanowczo ale sugerował mi raczej skąpy stròj. Nie jestem wstydliwa więc często zakładałam krótkie ...enki z dużym dekoltem. Czasem pończochy Teraz mój facet mi zasugerował że może bym sobie na tą okazję kupiła nowe kostiumy bardziej skąpe. To idźcie na plaże nudystów.Bardziej skąpo już się nie da 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gogo1234 88 Napisano Czerwiec 13, 2022 Ja trzymam się zasady: im bardziej skąpy strój, tym musi być droższy Kto płaci ten ogląda Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Sylvia 103 Napisano Czerwiec 13, 2022 Przecież to Ty decydujesz co chcesz założyć, nie mąż, nie nikt inny, tylko i wyłącznie Ty. Chcesz założyć skąpe bikini - załóż. Nie chcesz - nie zakładaj. Przecież to chyba oczywiste. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Weronika.ss@o2.pl 1 Napisano Czerwiec 13, 2022 26 minut temu, Gogo1234 napisał: Ja trzymam się zasady: im bardziej skąpy strój, tym musi być droższy Kto płaci ten ogląda A to dobre Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
*Małgośka* 408 Napisano Czerwiec 13, 2022 Prowokejszyn alert Nie wydaje mi się prawdziwa ta historyjka, ale poudawajmy, jakby była... Podoba Ci się ta propozycja, no przyznaj Mamy Ci zazdrościć, tak? A to nie jest czasem tak, że to Ty decydujesz w czym idziesz na plażę? 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gogo1234 88 Napisano Czerwiec 13, 2022 1 godzinę temu, *Małgośka* napisał: Prowokejszyn alert Ni! wydaje mi się prawdziwa ta historyjka, ale poudawajmy, jakby była... Podoba Ci się ta propozycja, no przyznaj Mamy Ci zazdrościć, tak? A to nie jest czasem tak, że to Ty decydujesz w czym idziesz na plażę? "Prowokejszyn" ? O boże! A już zaczynałam zazdrościć. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Ola.malecka3 4 Napisano Czerwiec 13, 2022 No cóż każdy pisze co chce. Możesz wierzyć lub nie , Każdy może odbierać to inaczej . Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Weronika.ss@o2.pl 1 Napisano Czerwiec 13, 2022 4 godziny temu, Gogo1234 napisał: "Prowokejszyn" ? O boże! A już zaczynałam zazdrościć. Niby czego zazdrościsz Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gogo1234 88 Napisano Czerwiec 14, 2022 9 godzin temu, Weronika.ss@o2.pl napisał: Niby czego zazdrościsz Czego tylko chcesz Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
gotb 248 Napisano Czerwiec 14, 2022 Dnia 12.06.2022 o 22:45, Weronika.ss@o2.pl napisał: Niedługo wyjeżdżamy z mężem na wakacje służbowe. Tak to można nazwać. Czyli mój mąż i jego szef i ja . Powiedzcie szefowi, że jesteś chora, masz COVIDa, cokolwiek by nie jechać. W takim składzie, to nie są wakacje. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
No_ja_pierniczę 2 Napisano Czerwiec 14, 2022 Dnia 13.06.2022 o 08:55, Szуderca napisał: Dajcie spokój, to jest troll z wymyśloną historyjką. W zeszłym roku wczuwał się w dziewiętnastolatkę która przeżywa że pójdzie na plażę z bratem Ale jak to tak? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Saunowicz 96 Napisano Czerwiec 20, 2022 Dnia 12.06.2022 o 22:45, Weronika.ss@o2.pl napisał: Niedługo wyjeżdżamy z mężem na wakacje służbowe Czyli kiedy? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Michał55 116 Napisano Czerwiec 20, 2022 służbowe, czy nie służbowy, warto mieć fajny, tzn. seksowny strój. Nam się zdarzało zabierać a okazje z nie do końca przewidywanym luzem i otoczeniem strój wariantowy 3 częściowy. Staniczek umiarkowanie skąpy, dół wariantowy - figi i stringi. Jak okoliczności pozwalały to się zdejmowało niepotrzebne części. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Weronika.ss@o2.pl 1 Napisano Czerwiec 20, 2022 W sumie niezły pomysł Poszukam trzyczęściowego. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Michał55 116 Napisano Czerwiec 20, 2022 45 minut temu, Weronika.ss@o2.pl napisał: W sumie niezły pomysł Poszukam trzyczęściowego. I wyluzuj. Faceci bardzo lubią chwalić się swoimi kobietami. Ale zaznaczam chwalić a nie od razu jakieś perwersje i podejrzenia. Tak to już jest, ze w towarzystwie seksowej kobiety faceci po prostu czują się lepiej. Jak zdejmiesz stanik to nie oznacza ze masz ochotę a seks z innym, tylko ze jesteś wyluzowana odważna babeczka z ładnym biustem. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Weronika.ss@o2.pl 1 Napisano Czerwiec 20, 2022 Myslisz ze to tylko voto chodzi Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Michał55 116 Napisano Czerwiec 20, 2022 wyluzuj kobieto. Obawy, wręcz podejrzewanie męża o jakieś niecne plany to paranoja. W końcu jesteście już trochę razem to powinno być trochę zaufania. Do toplesu raczej potrzeba albo szczególnych warunków plażowych albo szczególnej odwagi. Ale odsłonić pupę w stringach można a każdej plaży, a to bardzo miły akcent swobody. Zresztą jak poczujesz się swobodnie to chociaż do opalania możesz zdjąć stanik. Ale możesz też pozostać w stroju z figami, tez niech będą ładne. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Weronika.ss@o2.pl 1 Napisano Czerwiec 21, 2022 Dzieki . To normalne podejście do tematu. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Saunowicz 96 Napisano Czerwiec 21, 2022 27 minut temu, Weronika.ss@o2.pl napisał: normalne Dlaczego normalne? Pójście na naga plażę byłoby nienormalne? Nagość jest nienormalna a rozbudzanie zmysłów facetom ubierając skąpy strój jest normalne? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Weronika.ss@o2.pl 1 Napisano Czerwiec 21, 2022 Nie krytykuje nagich plaż. Jeśli ktoś ma ochotę niech chodzi. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Saunowicz 96 Napisano Czerwiec 21, 2022 Ok,spoko Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Weronika.ss@o2.pl 1 Napisano Czerwiec 21, 2022 Skoro dyskusja idzie w tą stronę to raczej chodzi mi o wolność wyboru. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach