Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Zaloguj się, aby obserwować  
Olaboganielubi

Kim jestem?

Polecane posty

Mam dziwny umysł. Chciałabym się określić, kim jestem jakie są moje preferencje. Sama siebie nie rozumiem i nie wiem kim jestem. Pomóżcie. Teraz jest dużo podziałów i rozróżnień w strefie płciowości i preferencji, to może da się mnie jakoś nazwać, wrzucić do jakiegoś worka 😄

Oto garsc faktow :

Czuję się kobietą. Jestem kobietą też fizycznie. Jednak jako dziecko nie lubiłam lalek i zabaw dziewczęcych i jak bawiłam się sama, to zawsze byłam facetem. Np jeźcem na koniu. 

Mam ogromną łatwość budowania relacji z kobietami, przyjaźnienia się itp 

Bardzo dużo przyjaciółek na przestrzeni życia. 

Prawdziwej relacji z facetem nie miałam, raczej podejrzane, oparte na wykorzystywaniu mnie relacje ,max rok.

Jak robię niegrzeczne rzeczy ,wyobrażam sobie ,że jestem facetem.  To mnie jara. 

Nigdy nie chciałam się całować z dziewczyną i nigdy tego nie robiłam, ale fantazje s już tak, zwłaszcza ostatnio.

Zako...ę się zawsze w niskich gejach. To standard. 

Ogólnie boję się mężczyzn. Peszą mnie, wzbudzają ogromny respekt.

Mój ojciec był bardzo wysokim i bardzo biernym człowiekiem. Ja wybieram odwrotność, niskich wygadanych aktywnych chłopaczków. 

Nigdy nie podobał mi się facet jakotaki. Zako...e się w ich umyśle. 

Wygląd kobiet robi o wiele większe wrażenie. 

Jednak ważniejsza jest osobowość umieszczona w ciele faceta. 

Kim jestem???

7 minut temu, TintoBrass78 napisał:

Jesteś kobietą i czujesz się kobietą to jesteś kobietą. Dalsze rozkminy są niepotrzebne.

Super. Dzięki za konkret. Może faktycznie kombinuje i szukam jakieś sensacji hahhaha

• Like 1

Dnia 10.07.2022 o 11:56, Olaboganielubi napisał:

Mam dziwny umysł. Chciałabym się określić, kim jestem jakie są moje preferencje. Sama siebie nie rozumiem i nie wiem kim jestem. Pomóżcie. Teraz jest dużo podziałów i rozróżnień w strefie płciowości i preferencji, to może da się mnie jakoś nazwać, wrzucić do jakiegoś worka 😄

Oto garsc faktow :

Czuję się kobietą. Jestem kobietą też fizycznie. Jednak jako dziecko nie lubiłam lalek i zabaw dziewczęcych i jak bawiłam się sama, to zawsze byłam facetem. Np jeźcem na koniu. 

Prawdziwej relacji z facetem nie miałam, raczej podejrzane, oparte na wykorzystywaniu mnie relacje ,max rok.

Jak robię niegrzeczne rzeczy ,wyobrażam sobie ,że jestem facetem.  To mnie jara. 

Nigdy nie chciałam się całować z dziewczyną i nigdy tego nie robiłam, ale fantazje s już tak, zwłaszcza ostatnio.

Mój ojciec był bardzo wysokim i bardzo biernym człowiekiem. Ja wybieram odwrotność, niskich wygadanych aktywnych chłopaczków. 

Kim jestem???

Zerknij na swój akt urodzenia, tam zawsze oznaczają płeć, tak jakby się ktoś kiedyś zastanawiał. Jak nigdy nie sikasz na stojąco, to też pewna wskazówka że jesteś kobietą, Chociaż gwarancji nie ma, musisz spróbować sikać stojąc, jak niezależnie co robisz leci po nogach to jesteś kobietą jak z wiatrem to mężczyzną.

To w kim się zako...esz wynika z tego, że ciężko dziś znaleźć nie geja bo to nie modne, a wysokiego w dodatku to już w ogóle bo poprzednie pokolenie dużo paliło i teraz takie mikrusy się głównie rodzą.

Używasz zaimków żeńskich i tej formy dla wszystkich słów więc czujesz się kobietą.

Nie chciałaś się całować z kobietami, to zakładam że z mężczyznami się całujesz, kolejny argument za tym że jesteś kobietą i to w dodatku heteroseksualną.

Podsumowując na 30% jesteś heteroseksualną kobietą. Pozostałe 70% to niepewność wynikająca z tego, że tu każdy może udawać kogo chce chowając się pod nicniemówiącym nickiem.

Podziały o krórych wspominasz są wyssane z palca i nie mają nic do biologii, która ma proste zasady - 2 płcie (poza bardzo rzadkimi przypadkami nienormatywnymi), orientacja hetero, homo, lub oportunistyczna - biorę co jest.

Dnia 10.07.2022 o 10:56, Olaboganielubi napisał:

Oto garsc faktow :

Kim jestem???

Trollem😌

Dnia 12.10.2022 o 16:59, mistrzerotyki napisał:

Zerknij na swój akt urodzenia, tam zawsze oznaczają płeć, tak jakby się ktoś kiedyś zastanawiał. Jak nigdy nie sikasz na stojąco, to też pewna wskazówka że jesteś kobietą, Chociaż gwarancji nie ma, musisz spróbować sikać stojąc, jak niezależnie co robisz leci po nogach to jesteś kobietą jak z wiatrem to mężczyzną.

....

Haha... Dobre . Fajny tekst, tylko mam jedno ale 😆😆

A wiesz, że zaleca się by faceci też sikali na siedząco? I co w takim razie? 😁😉

33 minuty temu, Marcin40 napisał:

Haha... Dobre . Fajny tekst, tylko mam jedno ale 😆😆

A wiesz, że zaleca się by faceci też sikali na siedząco? I co w takim razie? 😁😉

Zalecenie zaleceniem, a możliwości sikania na stojąco i rysowania wzorków moczem na śniegu to dwie różne sprawy:)

• Haha 2

1 godzinę temu, mistrzerotyki napisał:

Zalecenie zaleceniem, a możliwości sikania na stojąco i rysowania wzorków moczem na śniegu to dwie różne sprawy:)

Uważaj na to co piszesz, bo są  kobiety zdolne do oskarżenia cię o sek.sizm za takie teksty 😄  One nie potrafią?? One?? 😄 

2 godziny temu, Marcin40 napisał:

Uważaj na to co piszesz, bo są  kobiety zdolne do oskarżenia cię o sek.sizm za takie teksty 😄  One nie potrafią?? One?? 😄 

ee tam, to ich problem:P

22 minuty temu, mistrzerotyki napisał:

ee tam, to ich problem:P

Zaraz oskarżą cię,że lekceważysz i zbywasz problem 😄 

Kim jestem- o to jest pytanie.

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!