Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
ploks

Zauważyłem, że z wiekiem, ważniejsze od c1pki jest dla mnie to, czyja to c1pka

Polecane posty

Brzmi może banalnie i głupio, ale serio, jak byłem młodszy to c1pka mnie fascynowała, była dla mnie jak święty graal

A obecnie, sama w sobie mnie serio praktycznie nie interesuje, wszystko zależy do jakiej kobiety należy.

I co więcej, nawet jeśli sama w sobie c1pka jest ładniejsza, idealniejsza, to bez znaczenia, jeśli kobieta mnie nie interesuje

Natomiast jeśli kobieta mnie interesuje, fascynuje, podnieca, to zarówno ci1pka, jak i piersi, jak i celulit mi nie przeszkadza

Z wiekiem i kobiety też inaczej patrzą.  Ale tak jak piszesz kobietą musi najpierw sobą zainteresować a cip*ka to dodatek .

Z wiekiem to nikt ciebie nie będzie zauważał. Przyzwyczajaj się do tego amatorze tzipek. Oj i za pieniądze tego nie kupisz jak potrafią pachnieć, kiedy ma się odpowiednie lata.

1 godzinę temu, Nowy w mieście napisał:

Z wiekiem to nikt ciebie nie będzie zauważał. Przyzwyczajaj się do tego amatorze tzipek. Oj i za pieniądze tego nie kupisz jak potrafią pachnieć, kiedy ma się odpowiednie lata.

Z jednej strony oczywiście wiem, że większość czasu, kiedy potencjalnie mogłem korzystać z życia, bezpowrotnie i bezowocnie już przeminęło.

Z drugiej jednak strony, kiedy byłem młodszy, to pomimo, że ciało miałem młodsze, zdrowsze i bardziej atrakcyjne, to byłem tak pierdołowaty, że kobiety zauważały mnie jeszcze mniej niż obecnie :/ A nawet jeśli dostrzegały bardziej, to ja nie umiałem w żaden sposób tego wykorzystać

A z trzeciej strony, to przeszłość jest już tylko wspomnieniem, zarówno dla tego, który uprawiał dotychczas seks 25 lat x 365 dni w roku, jak i dla tego, który nie uprawiał seksu. Liczy się tylko chwila obecna i przyszła

• Thanks 1

Ja tam swoją lubię. Czasami myślę że trzeba jej odpoczynku, więc idę na jakiś masaż relaksacyjny..... strasznie lubi to 😇

2 godziny temu, ploks napisał:

Z jednej strony oczywiście wiem, że większość czasu, kiedy potencjalnie mogłem korzystać z życia, bezpowrotnie i bezowocnie już przeminęło.

Z drugiej jednak strony, kiedy byłem młodszy, to pomimo, że ciało miałem młodsze, zdrowsze i bardziej atrakcyjne, to byłem tak pierdołowaty, że kobiety zauważały mnie jeszcze mniej niż obecnie 😕 A nawet jeśli dostrzegały bardziej, to ja nie umiałem w żaden sposób tego wykorzystać

A z trzeciej strony, to przeszłość jest już tylko wspomnieniem, zarówno dla tego, który uprawiał dotychczas seks 25 lat x 365 dni w roku, jak i dla tego, który nie uprawiał seksu. Liczy się tylko chwila obecna i przyszła

Dziękuję. Wszystko mi doskonale wyjaśniłeś. Swobodnie poruszasz się w trzech wymiarach. Co Ty na to jak jest czwarty. Nie że ogarniam, ledwo radzę sobie z jedną i z drugą stroną, trzecia to już dla mnie tłok... hahah

Dnia 16.07.2022 o 19:00, Edging napisał:

Z wiekiem i kobiety też inaczej patrzą.  Ale tak jak piszesz kobietą musi najpierw sobą zainteresować a cip*ka to dodatek .

z wiekiem to  niektóre kobity mają cipkę niczym rów mariański więc na pewno musisz mieć w sobie morze miłości i ocean namiętności na pewno w umiejetnościach przekraczasz równik średnio raz na dzień 😉 ciekawe jak jesteś na etapie fascynacji to z której półkuli korzystasz? 😉 

Uwaga z boku: nigdy już nie będziesz tak młody jak dziś 🙂  Korzystaj.

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się