Bell92 0 Napisano Sierpień 15, 2022 Hejka. Czy od biegania zniknął wam cellulit w jakimś większym stopniu? Ujędrniło się ciało? Chudnie się na pewno ale chodzi mi o jędrność i ten nieszczęsny cellulit Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Anianias 7 Napisano Sierpień 18, 2022 Zależy w czym biegasz. Polecam ci dres sauna - bardziej się w nim pocisz - ale dobrze likwiduje cellulit. Wpływa też korzystnie na utratę wagi. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Aniaaa123 3 Napisano Luty 23, 2023 Dnia 15.08.2022 o 18:54, Bell92 napisał: Hejka. Czy od biegania zniknął wam cellulit w jakimś większym stopniu? Ujędrniło się ciało? Chudnie się na pewno ale chodzi mi o jędrność i ten nieszczęsny cellulit Od biegania nie zniknie cellulit ani od żadnego innego ćwiczenia. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Aniaaa123 3 Napisano Luty 23, 2023 17 minut temu, Saunowicz napisał: A dlaczego niektóre kobiety go mają na pupie ,a inne nie? Wydaje mi się to kwestia genetyczna. Zazwyczaj mają go osoby z nadwagą albo otyłe ale zdarza się też u szczupłych. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Aniaaa123 3 Napisano Luty 23, 2023 1 godzinę temu, Saunowicz napisał: No właśnie u szczupłych zgrabnych kobiet też nieraz widzę cellulit.Ale zdecydowanie u tych z nadwagą występuje.Ale nawet jak kobieta ma większą pupę to i niekoniecznie występuje cellulit..nie ma reguły. Niestety niewiele da się z tym zrobić. Są zabiegi ale są bardzo drogie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Aniaaa123 3 Napisano Luty 23, 2023 42 minuty temu, Saunowicz napisał: Korzystnie z sauny na podczerwień też niweluje cellulit. No ale to też tanie nie jest Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Aniaaa123 3 Napisano Luty 23, 2023 44 minuty temu, Saunowicz napisał: A cellulit to jest schorzenie,wada skóry?pod co to podchodzi? To raczej nie jest schorzenie. Bardziej hmm defekty estetyczne. W całkowicie usunąć cellulitu raczej się nie da. Można zmniejszyć niektórymi zabiegami. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach