Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Zaloguj się, aby obserwować  
Kolo

Czy jest jakaś chętna kobieta na rozmowę ?

Polecane posty

Witajcie ! Tak jak powyżej w temacie, jest może chętna kobieta na rozmowę ? 

46 minut temu, Karolina pani napisał:

Bardzo chętnie porozmawiam

Nie mogę wysłać do Ciebie wiadomości prywatnej 

1 godzinę temu, Kolo napisał:

Nie mogę wysłać do Ciebie wiadomości prywatnej 

Przepełnioną skrzynkę ma, dlatego wiadomości twoje nie dochodzą. Tak samo jak usunie ktoś wiadomość, to nie widzi nadchodzącej. Nową napisać trzeba. Tak to funkcjonuje, Kolo.

9 minut temu, Seven napisał:

Przepełnioną skrzynkę ma, dlatego wiadomości twoje nie dochodzą. Tak samo jak usunie ktoś wiadomość, to nie widzi nadchodzącej. Nową napisać trzeba. Tak to funkcjonuje, Kolo.

Dzięki za informacje 😊

26 minut temu, Seven napisał:

Do niej nigdy wiadomosci nie dochodza. 😂

3 minuty temu, LoveSexOrgasm napisał:

Do niej nigdy wiadomosci nie dochodza. 😂

Nie wiem. Nie napisałam, jeszcze. Za to ty widzę obcykany w temacie. Bardzo dobrze, w końcu wiem na czym stoję.:( Chcesz cosik mi powiedzieć, bo robię coś ważnego i fajnie byłoby gdybym się ustatkowała.

• Haha 1

1 minutę temu, Seven napisał:

Nie wiem. Nie napisałam, jeszcze. Za to ty widzę obcykany w temacie. Bardzo dobrze, w końcu wiem na czym stoję.:( Chcesz cosik mi powiedzieć, bo robię coś ważnego i fajnie byłoby gdybym się ustatkowała.

ps. ustosunkowała, kurde.

18 minut temu, Seven napisał:

Nie trzeba do karoliny pisac zeby wiedziec ze sciema, jak bys byla czesciej na ero ,to widziala bys ze wszyscy ktorym proponowala pisanie, po chwili dawali posta ze nie moga do niej pisac.

I tak w kolko. 😂

Po drugie az tak nisko mnie cenisz , ze myslisz ze bede wbijal jakies/mus zboczkowi na priv. 😂

Edytowano przez LoveSexOrgasm

38 minut temu, Puchaсz Rolny napisał:

Musisz też wiedzieć, że zdarzają się przypadki osób piszących jako żeńskie nicki, które w rzeczywistości nie są kobietami. Często to właśnie te osoby wykazują dużo większą otwartość na kontakty prywatne, niż prawdziwe kobiety 😏

A to normalna sprawa, nie da się tego nie zauważyć 😀

7 minut temu, LoveSexOrgasm napisał:

Nie trzeba do karoliny pisac zeby wiedziec ze sciema, jak bys byla czesciej na ero ,to widziala bys ze wszyscy ktorym proponowala pisanie, po chwili dawali posta ze nie moga do niej pisac.

I tak w kolko. 😂

Po drugie az tak nisko mnie cenisz , ze myslisz ze bede wbijal jakies/mus zboczkowi na priv. 😂

Pragniesz powiedzieć, że to niebezpieczny grunt takie pisanie z nieznanym obiektem ukrywającym się pod seksownym pseudonimem, wobec którego zalecane jest ostrożnie stąpać lub nie stąpać wcale?

Bez przesady, nie fikaj słonko. Chcę ci powiedzieć jak bardzo cię cenię. Chcę ci powiedzieć jak bardzo cię podziwiam, chcę ci powiedzieć uważaj na te Karoliny... ale nie mam odwagi mówić ci co masz robić.;) Czwartek, co? Czas zapiernicza tak, że zima zaraz zapuka w szybę. Czy szaliki, czapki i ubiory grudniowe zakupiłeś na minus 30?

3 minuty temu, Seven napisał:

Pragniesz powiedzieć, że to niebezpieczny grunt takie pisanie z nieznanym obiektem ukrywającym się pod seksownym pseudonimem, wobec którego zalecane jest ostrożnie stąpać lub nie stąpać wcale?

Bez przesady, nie fikaj słonko. Chcę ci powiedzieć jak bardzo cię cenię. Chcę ci powiedzieć jak bardzo cię podziwiam, chcę ci powiedzieć uważaj na te Karoliny... ale nie mam odwagi mówić ci co masz robić.;) Czwartek, co? Czas zapiernicza tak, że zima zaraz zapuka w szybę. Czy szaliki, czapki i ubiory grudniowe zakupiłeś na minus 30?

Ale jakie - 30 , licze na goraca zime. 😀

Juz nie fikam , uspokoilas mnie Sevciu.😉

11 minut temu, LoveSexOrgasm napisał:

Ale jakie - 30 , licze na goraca zime. 😀

Juz nie fikam , uspokoilas mnie Sevciu.😉

Przezimujesz w Grecji czy zamierzasz gorący jak wulkan być? Chciałabym wybrać się do Walencji tego roku. Idę. Mam sporo na głowie, a tobie życzę: uważaj na Karolinę, Annę Zuzannę i Mariannę. To złe kobiety.;) Dobrego dnia za biurkiem! Cześć. LSO.

1 godzinę temu, Seven napisał:

Przezimujesz w Grecji czy zamierzasz gorący jak wulkan być? Chciałabym wybrać się do Walencji tego roku. Idę. Mam sporo na głowie, a tobie życzę: uważaj na Karolinę, Annę Zuzannę i Mariannę. To złe kobiety.;) Dobrego dnia za biurkiem! Cześć. LSO.

Zimowanie to w domu,Grecja latem.

Milego popoludnia Seven.

Bede uwazal .😉

2 godziny temu, Puchaсz Rolny napisał:

Musisz też wiedzieć, że zdarzają się przypadki osób piszących jako żeńskie nicki, które w rzeczywistości nie są kobietami. Często to właśnie te osoby wykazują dużo większą otwartość na kontakty prywatne, niż prawdziwe kobiety 😏

Do mnie regularnie piszą "panie" które naprawdę są facetami 😂 to od razu widać ale jest epickie 👑 kochammmmm🥰

• Haha 1

Dnia 6.09.2022 o 09:59, Seven napisał:

O czym marzysz w rozmowie?

Bardzo proszę o bardziej poprawne wypowiadanie się 😄

Pytasz o to, o czym marzy w trakcie odbywania rozmowy, czy o to, jaki jest jego wymarzony temat rozmowy z kobietą? 😁

Sam bym chętnie pogadał 😁

5 minut temu, Marcin40 napisał:

Aż strach myśleć o czym....😬 

Celibat?🤔

Wartości? 😬

Wierność? 🧐

• Haha 1

18 godzin temu, Marcin40 napisał:

Bardzo proszę o bardziej poprawne wypowiadanie się 😄

Pytasz o to, o czym marzy w trakcie odbywania rozmowy, czy o to, jaki jest jego wymarzony temat rozmowy z kobietą? 😁

Marcin40! Osiemnaście godzin minęło od naszego zetknięcia. Masz rację, mówię nieskładnie i niemelodyjnie, więc rozumiem twoją dezorientację. Przepraszam. Postaram się, postaram... być prostą w rozmowie. A wtedy stanie się jasność, kiedy omdlewam w konwersacjach i męskich ramionach. 😎

1 godzinę temu, Seven napisał:

Marcin40! Osiemnaście godzin minęło od naszego zetknięcia. Masz rację, mówię nieskładnie i niemelodyjnie, więc rozumiem twoją dezorientację. Przepraszam. Postaram się, postaram... być prostą w rozmowie. A wtedy stanie się jasność, kiedy omdlewam w konwersacjach i męskich ramionach. 😎

Co ci powiem , to ci powiem, ale ci powiem.

😉

• Haha 1

Dnia 9.09.2022 o 11:17, LoveSexOrgasm napisał:

Co ci powiem , to ci powiem, ale ci powiem.

😉

Mów dalej. Wysłucham z pokorą.

6 godzin temu, Seven napisał:

Mów dalej. Wysłucham z pokorą.

Serio będziesz pokorna? 😉 

Nie wyglądasz na taką 😉 😄 

12 godzin temu, mewka 55 napisał:

Ale cisza 

Widać wtedy więcej. Nikogo nie znalazłeś?

Widocznie znalazłeś jeżeli jesteś tak zajęty żeby odpowiedzieć jednym słowem. 

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się
Zaloguj się, aby obserwować