Ciekawy336 0 Napisano Październik 8, 2022 Czesc, fantazjuje czesto o milfach. Bardzo mnie podniecają. Zastanawiam sie czy takie kobiety tez maja fantazje odnosnie młodszych mężczyzn. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
stara_głupia_baba 785 Napisano Październik 8, 2022 10 minut temu, Ciekawy336 napisał: Czesc, fantazjuje czesto o milfach. Bardzo mnie podniecają. Zastanawiam sie czy takie kobiety tez maja fantazje odnosnie młodszych mężczyzn. Nie mam. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Niby normalny 1079 Napisano Październik 8, 2022 46 minut temu, stara_głupia_baba napisał: Nie mam. Ja tez nie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Merkana 587 Napisano Październik 8, 2022 1 godzinę temu, Ciekawy336 napisał: Czesc, fantazjuje czesto o milfach. Bardzo mnie podniecają. Zastanawiam sie czy takie kobiety tez maja fantazje odnosnie młodszych mężczyzn. Nigdy nie miałam. To jak z prawiczkami wszystkiego trzeba ich uczyć od początku a cierpliwa nie jestem. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Allan5 36 Napisano Październik 8, 2022 Przed chwilą, Merkana napisał: Nigdy nie miałam. To jak z prawiczkami wszystkiego trzeba ich uczyć od początku a cierpliwa nie jestem. Czasami cierpliwość popłaca:) 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
sandrynka 126 Napisano Październik 8, 2022 4 godziny temu, Ciekawy336 napisał: Czesc, fantazjuje czesto o milfach. Bardzo mnie podniecają. Zastanawiam sie czy takie kobiety tez maja fantazje odnosnie młodszych mężczyzn. Miewam. 2 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
falconimeda 101 Napisano Październik 11, 2022 Mam 35 lat i mam ogromną ochotę spróbować z takim młodym 20 latkiem. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Nowy2022 27 Napisano Październik 11, 2022 7 minut temu, falconimeda napisał: Mam 35 lat i mam ogromną ochotę spróbować z takim młodym 20 latkiem. Jak miałem 20 lat też miałem taka fantazję żeby zrobić to z kobietą do 40lat.... nie spełniło się ale kto wie może jakiś młody szuka starszej... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
mistrzerotyki 416 Napisano Październik 12, 2022 Dnia 8.10.2022 o 19:05, Merkana napisał: Nigdy nie miałam. To jak z prawiczkami wszystkiego trzeba ich uczyć od początku a cierpliwa nie jestem. Ale jak takiego nauczysz, to zrobi dokładnie to co zechcesz, a to pewien plus. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Sylka856 1152 Napisano 7 Luty Dnia 8.10.2022 o 16:49, Ciekawy336 napisał: Czesc, fantazjuje czesto o milfach. Bardzo mnie podniecają. Zastanawiam sie czy takie kobiety tez maja fantazje odnosnie młodszych mężczyzn. O jakich milfach fantazjujesz? Jakieś znajome albo z dalszej rodziny np żona brata szwagra czy raczej obce/wyobrażenie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach