Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Denton

Czy kobietom anal rzeczywiście sprawia przyjemność ?

Polecane posty

Pytam was panie  ciekawości bo gdy jedną prułem w kakało to tak jęczała i krzyczała przez calutki weekend czyli dzień i noc że aż się bałem że sąsiedzi wezwą policję bo kogoś w domu morduję.

Szkoda bo dla typa kutać w kakałko czyli trukać w pierdziawkę to baaaajeczka więc jak to mówią wyznawcy Red Pill: "ona należy do ulic" czyli że trzeba ją kopnąć w srakę bo nie spełnia swojej powinności. Sorki że to mówię ale to prawda 

1 godzinę temu, noc oczyszczenia napisał:

Z takimi typami to pewnie przypomina sex z ku pa wychodząc z odbytu? Ogólnie nic nie czuć może boleć??? Kojarzy się z guwnem zwłaszcza jak piszecie o sraniu plus te wasze cuchnace narządy płciowe... 

O czym ty do mnie rozmawiasz? Głowa cię nie boli? Boże i takie błędy w pisowni , co ty masz 5 lat czy głosowałeś na PISlamistów? Bo z nimi jakoś tak jest (jak to mówi staropolskie powiedzenie ) że wyżej srają niż dupę mają, aż mi ciebie szkoda

4 godziny temu, Sebastian 23 napisał:

Niektóre lubią a  inne nie. Jak będzie chciała to zrób to z nią a jak nie to odpuś sobie bo nie warto

No akurat po tej jednej , wyznaję zasadę że Oral Be, Anal cacy 😛

5 godzin temu, Limited napisał:

Loda robi bajecznego,tym rekompensuje raz na pół roku

Co ????? Raz na pół roku ? To ona się nadaje tylko na ulicę. Boże, aż powiem po francuskiemu: la masakra

,a,,z mi żal ciebie bo to przecież nie twoja wina że poza sianem we łbie nie masz tam nic poza psią sraką

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się