Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Aszli

Kaftan bezpieczeństwa i Bdsm

Polecane posty

Czy jest kobietą która by czerpała przyjemność z zapinania ludzi w kaftan bezpieczeństwa. 

To nawet wydaje się fajne , tak oddać się całkowicie we władanie kobiety. Problem jednak może pojawić wtedy gdy laska będzie chciała coś unieruchomionemu typkowi zaaplikować w odbyt.To już by była la masakra !!!

Dnia 10.10.2022 o 12:04, Aszli napisał:

Czy jest kobietą która by czerpała przyjemność z zapinania ludzi w kaftan bezpieczeństwa. 

Co to za przyjemność zapinać kogoś w kaftan ? Zapinać laskę w kakao to zupełnie co innego bo ciasno i fajnie 🙂

Dnia 10.10.2022 o 18:36, Denton napisał:

To nawet wydaje się fajne , tak oddać się całkowicie we władanie kobiety. Problem jednak może pojawić wtedy gdy laska będzie chciała coś unieruchomionemu typkowi zaaplikować w odbyt.To już by była la masakra !!!

Czyli chciałbyś się oddać całkowicie ale nie całkowicie?

Zależy kto co lubi, element upokorzenia też jest fajny. Ale pamiętajmy że w mojej sferze można tylko podczas seksu. W normalnym życiu ja dominuje. 

8 minut temu, Aszli napisał:

Zależy kto co lubi, element upokorzenia też jest fajny. Ale pamiętajmy że w mojej sferze można tylko podczas seksu. W normalnym życiu ja dominuje. 

Pytanie było do Dentona ale spoko. Mało która kobieta lubi naprawdę dominować w łóżku a jeśli już lubi w łóżku to w życiu też chce. Więc ciężki temat 

3 minuty temu, NakedBoy napisał:

Pytanie było do Dentona ale spoko. Mało która kobieta lubi naprawdę dominować w łóżku a jeśli już lubi w łóżku to w życiu też chce. Więc ciężki temat 

Serio? Każda kobieta lubi sobie zdyscyplinować mężczyznę. Czy to w życiu czy to w seksie. To charakter decyduje o dominacji, uległości szeroko pojętej? 

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się