Młody_26 4 Napisano Grudzień 17, 2022 Czy dojrzałe kobiety kręcą młodsi faceci ? Czy raczej wolicie dobierać partnerów w swoim wieku ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Młody_26 4 Napisano Grudzień 17, 2022 1 minutę temu, lexxus napisał: podobno po uderzeniu w mur nie maja wyjscia i zostają im tylko mlodzi, starsi wola te 20+ Coś w tym jest Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
7 7 90 Napisano Grudzień 17, 2022 21 minut temu, Młody_26 napisał: Czy dojrzałe kobiety kręcą młodsi faceci ? Czy raczej wolicie dobierać partnerów w swoim wieku ? Bez znaczenia gdy przyciąganie jest silniejsze niż oddychanie. To się dzieje i koniec. 2 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
7 7 90 Napisano Grudzień 17, 2022 1 minutę temu, KochamKoty napisał: Prawda i podpisuje się pod tym. Tylko trzeba trafić na taką osobę Stogi siana nie są nadaremno to i igłę tam znajdujesz. Raz na sto lat, a zdarza się i to prawda jest jedna z wielu. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ToMasz1985 262 Napisano Grudzień 17, 2022 12 minut temu, 7 7 napisał: Stogi siana nie są nadaremno to i igłę tam znajdujesz. Raz na sto lat, a zdarza się i to prawda jest jedna z wielu. Bez problemu wyciągniesz igłę że stogu siana szybciej, tylko trzeba wiedzieć jak. Większość nie myśli, nie robi i twierdzi, że się nie da. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
stara_głupia_baba 785 Napisano Grudzień 17, 2022 18 minut temu, 7 7 napisał: Bez znaczenia gdy przyciąganie jest silniejsze niż oddychanie. To się dzieje i koniec. Teoretycznie masz rację, praktycznie nie spotkałam takiego. Mi się podobają tacy +/- 5 lat, wyjątkowo też starsi jeśli się fajnie trzymają. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
l!bed 156 Napisano Grudzień 17, 2022 4 minuty temu, KochamKoty napisał: A mnie zawsze zastanawia, czym kierują się młodsi mężczyźni wybierając starszą od siebie kobietę. a czym sie kieruja fetyszyci ktorzy wąchają bielizne albo liżą stopy ? no wlasnie tu nie ma logiki bo to zboczenia. pewnie za duzo po.rnoli ogladali z "mamuśkami" i ich to kręci. poza tym pewnie takie nie maja wymagań trafił sie mlody to sie ciesza póki jest, no i nie trzeba z nimi "chodzić" chyba ze mlody ma 20 lat a starsza 24 to moze sie zdarzyć i nie ma w tym nic dziwnego. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
7 7 90 Napisano Grudzień 17, 2022 8 minut temu, ToMasz1985 napisał: Bez problemu wyciągniesz igłę że stogu siana szybciej, tylko trzeba wiedzieć jak. Większość nie myśli, nie robi i twierdzi, że się nie da. Większość nie rozumie, że igieł jako takich nie ma. Są łebki, które umiejętnie wystają i się nie wychylają, dlatego tak trudno je dojrzeć zza winkla. : -P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
7 7 90 Napisano Grudzień 17, 2022 7 minut temu, stara_głupia_baba napisał: Teoretycznie masz rację, praktycznie nie spotkałam takiego. Mi się podobają tacy +/- 5 lat, wyjątkowo też starsi jeśli się fajnie trzymają. Uwielbiam starych ludzi, ze zmarszczkami i siwiuteńkich od zmartwień i spotykam czasem. A młodzieży to inny kaliber, choć zdarzają się perły i takich się wielbi bo mądrość nie jest uwarunkowana wiekiem. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
stara_głupia_baba 785 Napisano Grudzień 17, 2022 5 minut temu, 7 7 napisał: Uwielbiam starych ludzi, ze zmarszczkami i siwiuteńkich od zmartwień i spotykam czasem. A młodzieży to inny kaliber, choć zdarzają się perły i takich się wielbi bo mądrość nie jest uwarunkowana wiekiem. Mi tam starzy ludzie się nie podobają, tylko z wiekiem podlega redefinicji termin: stary 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
7 7 90 Napisano Grudzień 17, 2022 1 minutę temu, stara_głupia_baba napisał: Mi tam starzy ludzie się nie podobają, tylko z wiekiem podlega redefinicji termin: stary Stary i jary to moja misja, definicja i motto zarazem i zamierzam iść w tym kierunku. : -p Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
stara_głupia_baba 785 Napisano Grudzień 17, 2022 12 minut temu, 7 7 napisał: Stary i jary to moja misja, definicja i motto zarazem i zamierzam iść w tym kierunku. : -p Ja idę w kierunku: Z tyłu liceum z przodu muzeum. W końcu perspektywa od tyłu nie jest taka najgorsza Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Tojas 179 Napisano Grudzień 17, 2022 1 godzinę temu, KochamKoty napisał: Młodsi ale bez przesady. Nie każdy jesteś jak Prezydent Francji Albo Bunga Bunga z Włoch. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
7 7 90 Napisano Grudzień 17, 2022 7 minut temu, stara_głupia_baba napisał: Ja idę w kierunku: Z tyłu liceum z przodu muzeum. W końcu perspektywa od tyłu nie jest taka najgorsza No widzisz jak nieprawdopodobne stało się faktem bo plecy się jednak przydają. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
*Piotr* 324 Napisano Grudzień 17, 2022 (edytowany) 51 minut temu, KochamKoty napisał: A mnie zawsze zastanawia, czym kierują się młodsi mężczyźni wybierając starszą od siebie kobietę. Może chodzi o matkowanie lub jest to chęć zaspokojenia ciekawości po obejrzeniu filmu dla dorosłych Też zastanawiam doszedłem do wniosku umieją lepiej grać na flecie, może dla tego. Długo grały wiedzą jak już dmuchnąć. Edytowano Grudzień 17, 2022 przez *Piotr* Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
*Piotr* 324 Napisano Grudzień 17, 2022 To dużo wyjaśnia Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
*Piotr* 324 Napisano Grudzień 17, 2022 1 minutę temu, KochamKoty napisał: Dlatego razem się pisze. Żałosny i bez polotu komentarz Mylisz się trzeba z wyczuciem. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Chłopak z sąsiedztwa 8 Napisano Grudzień 17, 2022 One chcą jedynie słyszeć,że czym starsze tym lepsze ,ale to jedynie ma przełożenie w przypadku wina i skrzypiec. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Allan5 36 Napisano Grudzień 17, 2022 42 minuty temu, KochamKoty napisał: Do tanga trzeba dwojga Tak sobie to tłumacz Nie tylko do tanga:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Allan5 36 Napisano Grudzień 17, 2022 21 minut temu, Głodna i spragniona napisał: Musi mieć skończone 15 lat. To z takim już pójdziesz? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Chłopak z sąsiedztwa 8 Napisano Grudzień 17, 2022 W praktyce to wygląda tak ,że starsza kobieta wymaga większej opieki i w tym medycznej. A więc na półki między bajki ,że taka ma w ofercie jakiś wyuzdany seks. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach