Młody_26 4 Napisano 18 Styczeń Hejka , jest jakaś kobieta w dowolnym wieku na luzna rozmowę ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Młody_26 4 Napisano 18 Styczeń Zawsze jak się gadka nie będzie kleić można zakończyć rozmowę Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pelagia Pliszka 1 Napisano 18 Styczeń 1 godzinę temu, Młody_26 napisał: Hejka , jest jakaś kobieta w dowolnym wieku na luzna rozmowę ? Hejka czy ta luźna rozmowa ma coś wspólnego z tym działem czy niekoniecznie? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Młody_26 4 Napisano 18 Styczeń Niekoniecznie, tak w sumie chciałem kogoś zaczepić i popisać Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pelagia Pliszka 1 Napisano 18 Styczeń 14 minut temu, Młody_26 napisał: Niekoniecznie, tak w sumie chciałem kogoś zaczepić i popisać Jesteś mężczyzną z inicjatywą? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Młody_26 4 Napisano 18 Styczeń Hmm póki co tak jak w temacie luźny czat a kto wie co dalej Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Młody_26 4 Napisano 18 Styczeń Więc co chętna na mała konwersacje czy raczej nie ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pelagia Pliszka 1 Napisano 18 Styczeń 1 minutę temu, Młody_26 napisał: Więc co chętna na mała konwersacje czy raczej nie ? A nie widać? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach