Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
user_login82

Seks bez zobowiązań z niepełnosprawnym

Polecane posty

Jestem niepełnosprawnym mężczyzną poruszającym się na wózku inwalidzkim. Jestem ciekaw czy któraś z Was miałaby ochotę spróbować seksu bez zobowiązań z ciekawości z osobą niepełnosprawną? Czy myślała kiedyś o tym widząc osobę niepełnosprawną?

Ja osobiście nigdy się nie zastanawiałam nad tym.Ale mam znajomego po  nieszczęśliwym wypadku  ,na wózku jest już dobre 10 lat.Szczescia nie ma ,o sexsie kobiety nie chcą z nim nawet rozmawiać  od czasu kiedy został niepełnosprawny.

Mam kolegę który jest w związku z osobą niepełnosprawną. Ona porusza się na wózku. Wydają się szczęśliwi. Poznali się przez znajomych i tak zaczęli się spotykać.

Znam dziewczynę na wózku od urodzenia i ma chłopaka. Drugą znam ta sama historia i ma męża i dziecko. Mężczyzn znałam na wózkach ale po wypadku, ktorych żony potem nie zostawiły. Chyba sobie nie przypomniam  faceta  singla na wózku, ale to kwestia przypadku że akurat nie znam. Miałam znajomego takiego w liceum ale nie mam już wieści o nim. Jednak w necie jest masa par niepełnosprawnych więc kogoś znajdziesz, do samego seksu raczej gorzej.

Ruch abilitacja za darmo ? Nie ma nic w życiu za darmo (bez zobowiązań) jak chcesz z kogoś skorzystać to musisz mu to czymś wynagrodzić . Co masz do zaoferowania ?

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się