Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Zaloguj się, aby obserwować  
peoni@

Fantazjuje o szefie...

Polecane posty

Mam 2X lat. Jestem szczupła, atrakcyjna, nadal studiuję. Jestem od kilku lat w związku z chłopakiem, z którym z różnych powodów nie uprawiamy seksu. Jakiś czas temu zaczęłam pracę w małej firmie (to nie moja pierwsza robota, jak coś). Przez ten czas zdążyłam się zauroczyć w moim szefie. Ma 50 lat, żonę, z którą podobno jest nieszczęśliwy i dzieci. Bardzo mi się podoba wizualnie. Zaczęłam fantazjować o nim, o tym, że zaspakaja mnie w sposób, jaki lubię, czyli będąc zdominowaną. Myślę o tym codziennie przed snem i tworzę nowe scenariusze. Jak rozmawiamy w pracy to mam te myśli przed oczami i staje się podniecona. Jak wiem, że zobaczę go w dany dzień w biurze to lecę do pracy cała w skowronkach. Jak ma urlop albo delegację to nie chce mi się tam iść i jestem przygnębiona. Nie podrywam go i nie flirtuje, bo nie jestem takim typem - nie umiem tego robić i bardzo szybko się zawstydzam. Nigdy nie zdradziłabym też mojego chłopaka (mimo, że on raz to zrobił i mu wybaczyłam). Chciałabym wyzbyć się tych myśli, ale są zbyt przyjemne... Czuję się źle sama ze sobą. Jak wyplenić to z głowy? Wiem, że nie ma żadnych szans na romans - mam wrażenie, że szef traktuje mnie jak dziecko + ja też nie zraniłabym w ten sposób mojego partnera, bo wiem, jak ja byłam zraniona. Te fantazje są jak zakazany owoc. Wolałabym, żeby ich nie było, bo czuję się nie w porządku... jak niewierna gówniara, która sobie wyobraża niewiadomo co.

Przed chwilą, maciek+kafe@aleeas.com napisał:

Won stąd kurrwo

przecież chcę to z głowy wyplenić? o co ci chodzi?

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się
Zaloguj się, aby obserwować