Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Zaloguj się, aby obserwować  
NakedBoy

Prysznic na oczach płci przeciwnej

Polecane posty

U nas na basenie są tak dziwnie usytuowane prysznice męskie, że przynajmniej dwa stanowiska są widoczne z hali basenowej. Czasem specjalnie biorę tam prysznic i patrzę jak niektóre Panie się przyglądają. Strasznie mnie to kręci. 

Ma ktoś podobnie, że chciałby brać prysznic gdy ktoś płci przeciwnej patrzy?

2 godziny temu, NakedBoy napisał:

U nas na basenie są tak dziwnie usytuowane prysznice męskie, że przynajmniej dwa stanowiska są widoczne z hali basenowej. Czasem specjalnie biorę tam prysznic i patrzę jak niektóre Panie się przyglądają. Strasznie mnie to kręci. 

Ma ktoś podobnie, że chciałby brać prysznic gdy ktoś płci przeciwnej patrzy?

To normalka w parach. Mężczyźni są nawet w stanie defekować przy partnerce 😅

• Haha 3

Dnia 20.02.2023 o 23:15, Sylwia1991 napisał:

To normalka w parach. Mężczyźni są nawet w stanie defekować przy partnerce 😅

Kobiety też wszystko mogą robić przy facetach, tylko zazwyczaj się bardziej krępują, ale jak z jakiegoś powodu się przełamią, to nagle barier nie ma:) Chociaż akurat robienie kupy przy partnerze/partnerce wydaje mi się osobiście świetnym środkiem antykoncepcyjnym - każda koncepcja seksu szybko znika:)

Napisano (edytowany)

Normalna ,powszechna sytuacja w saunariach.Po cermoni wychodzimy z sauny i bierzemy prysznic.Panie przy Panach.To nie ma znaczenia.Jestesmy nadzy i równi:)Ale ekshibicjonista zostałby szybko zdemaskowany.

Edytowano przez Saunowicz
  • Like 1

22 minuty temu, Saunowicz napisał:

Normalna ,powszechna sytuacja w saunariach.Po cermoni wychodzimy z sauny i bierzemy prysznic.Panie przy Panach.To nie ma znaczenia.Jestesmy nadzy i równi:)Ale ekshibicjonista zostałby szybko zdemaskowany.

To, że to lubię nie znaczy, że od razu mi staje 😄

Byłem wielokrotnie w saunariach i na plażach naturystów i wiem jak się zachować.

Poza tym ekshibicjonizm to dewiacja, przy której satysfakcę seksualną można osiągnąć tylko dzięki obnażaniu się. Ja tak nie mam. Uprawiam normalnie seks a obnażanie to jedynie pikantny dodatek.

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się
Zaloguj się, aby obserwować