Skorelowana 45 Napisano Marzec 20, 2023 (edytowany) Nie wiem, czy dać na ścianę puzzle, czy takie puste zostawić? Edytowano Marzec 20, 2023 przez Skorelowana Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Skorelowana 45 Napisano Marzec 20, 2023 3 minuty temu, Czikulinka napisał: Wszystkie ściany granatowe? Za ciemno będzie , najczesciej granat daje sie na jedną ścianę np za łóżko , reszta ścian jasniejszy kolor a wnęki okienne zawsze ale to zawsze na kolor biały, wpada wiecej swiatla i optycznie wyglada to znacznie lepiej. Wnęki białe, 1 ściana jasny zielony, pod biały. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Skorelowana 45 Napisano Marzec 20, 2023 1 minutę temu, KochamKoty napisał: To raczej Tobie powinno się podobać, nie bratu. Ja mam salon pomalowany na dwa kolory i jest to biały i szary. Polecam farbę magnat. Ogólnie dominuje u mnie w domu kolor cappuccino, brąz, biel i szary 🥰 Też magnatem maluję. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach