netflix28081989 1 Napisano Maj 9, 2023 Ktoś kojarzy moze instagram dziewczyny z Pingera miała chyba nick drussila czy coś takiego i prowadziła bloga w takim retro stylu :). Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Wafel 394 Napisano Maj 14, 2023 Dnia 9.05.2023 o 17:15, netflix28081989 napisał: Ktoś kojarzy moze instagram dziewczyny z Pingera miała chyba nick drussila czy coś takiego i prowadziła bloga w takim retro stylu :). oooo kojarzę, kiedyś jej szukałam ale nie umiałam jej namierzyć, coś mi świta że miała też bloga na blogspocie? Bardzo lubiłam ją czytać, pamiętam że miała mnóstwo ciuchów z HM Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
sosczosnkowy 1659 Napisano Maj 17, 2023 Dnia 14.05.2023 o 20:44, Wafel napisał: oooo kojarzę, kiedyś jej szukałam ale nie umiałam jej namierzyć, coś mi świta że miała też bloga na blogspocie? Bardzo lubiłam ją czytać, pamiętam że miała mnóstwo ciuchów z HM Ona pracowała w H&M. Pamietam, że jak w końcu pokazała twarz, to czar prysł. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach