KarolaWęgrzynowicz 0 Napisano piątek o 16:59 Ludzie, pisze po rade bo nie wiem juz jak sobie z tym radzic. Dowiedzialam sie niestety ze moj tata ma kochanke i to nie pierwszą. Pare mlodych dziewczyn mu sie przez lozko przewinelo. Ale nie to jest najlepsze. Jego nowa kochanka to moja nowa wychowawczyni. Ma 26 lat i podejrzewam ze poznali sie na jakiejs wywiadowce. O bylych kobietach taty mama nic nie wie, tylko ja to wiem, ale o tym romansie tez nie chcialabym mowic, bo mama bardzo kocha tate. Prosze was bardzo o pomoc, napiszcie jak ja mam ta sprawe rozwiazac. Poza tym troche niezrecznie funkcjonowac na codzien z kobieta ktora sypia z moim ojcem. Wiem ze to co napisalam brzmi jak jakis troll ale uwiezcie mi ze tak nie jest Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Tojas 178 Napisano piątek o 19:12 Kiedyś to ty zostaniesz kochanką jakiegoś taty. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
DonTrump 15 Napisano piątek o 19:19 2 godziny temu, KarolaWęgrzynowicz napisał: Ludzie, pisze po rade bo nie wiem juz jak sobie z tym radzic. Dowiedzialam sie niestety ze moj tata ma kochanke i to nie pierwszą. Pare mlodych dziewczyn mu sie przez lozko przewinelo. Ale nie to jest najlepsze. Jego nowa kochanka to moja nowa wychowawczyni. Ma 26 lat i podejrzewam ze poznali sie na jakiejs wywiadowce. O bylych kobietach taty mama nic nie wie, tylko ja to wiem, ale o tym romansie tez nie chcialabym mowic, bo mama bardzo kocha tate. Prosze was bardzo o pomoc, napiszcie jak ja mam ta sprawe rozwiazac. Poza tym troche niezrecznie funkcjonowac na codzien z kobieta ktora sypia z moim ojcem. Wiem ze to co napisalam brzmi jak jakis troll ale uwiezcie mi ze tak nie jest Nie martw sie, popros by zalatwila lepsze oceny, skoro ojciec jej dogadza to powinna sie zrewanżować. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
mistrzerotyki 415 Napisano sobota o 12:34 19 godzin temu, KarolaWęgrzynowicz napisał: Ludzie, pisze po rade bo nie wiem juz jak sobie z tym radzic. Dowiedzialam sie niestety ze moj tata ma kochanke i to nie pierwszą. Pare mlodych dziewczyn mu sie przez lozko przewinelo. Ale nie to jest najlepsze. Jego nowa kochanka to moja nowa wychowawczyni. Ma 26 lat i podejrzewam ze poznali sie na jakiejs wywiadowce. O bylych kobietach taty mama nic nie wie, tylko ja to wiem, ale o tym romansie tez nie chcialabym mowic, bo mama bardzo kocha tate. Prosze was bardzo o pomoc, napiszcie jak ja mam ta sprawe rozwiazac. Poza tym troche niezrecznie funkcjonowac na codzien z kobieta ktora sypia z moim ojcem. Wiem ze to co napisalam brzmi jak jakis troll ale uwiezcie mi ze tak nie jest Kolejny raz ta sama historia tylko teraz to wychowawczyni a w ostatniej historyjce to była wuefistka. Ciężko uwierzyć żeby to był prawdziwy problem, mimo że takie sytuacje się zdarzają. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Perwersyjny za to szczupły 158 Napisano sobota o 14:17 W tej sytuacji są same korzyści, a ta krzyczy że ma problem. Eh Ci młodzi myślą że świat jest biało-czarny i mężczyźni to sami rycerze. Jak się pojawia odcień szarości to w głowie nastolatka wyskakuje error 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Maciek semper fidelis 0 Napisano sobota o 17:22 4 godziny temu, mistrzerotyki napisał: Kolejny raz ta sama historia tylko teraz to wychowawczyni a w ostatniej historyjce to była wuefistka. Ciężko uwierzyć żeby to był prawdziwy problem, mimo że takie sytuacje się zdarzają. W końcu się zorientowałeś? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach