Barnaba 234 4 Napisano 20 Listopad Że np strach że zostaniecie oszukani itd ?, mój brat wydał za auto 7 kapcia ponad , a dołożył prawie tyle samo . Bo auto było mega uszkodzone , kupował gdzieś od handlarza . Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
GoToBo 13 Napisano 20 Listopad 2 godziny temu, Barnaba 234 napisał: Że np strach że zostaniecie oszukani itd ?, mój brat wydał za auto 7 kapcia ponad , a dołożył prawie tyle samo . Bo auto było mega uszkodzone , kupował gdzieś od handlarza . Przy takich zakupach warto mieć zaprzyjaźnionego mechanika, który przed zakupem obejrzy auto i wyda werdykt, czy warte, czy niewarte proponowanej ceny. 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Barnaba 234 4 Napisano 20 Listopad 1 minutę temu, GoToBo napisał: Przy takich zakupach warto mieć zaprzyjaźnionego mechanika, który przed zakupem obejrzy auto i wyda werdykt, czy warte, czy niewarte proponowanej ceny. Mechanicy nie chcą zbytnio jeździć . Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
GoToBo 13 Napisano 20 Listopad 2 minuty temu, Barnaba 234 napisał: Mechanicy nie chcą zbytnio jeździć . Zaprzyjaźniony od lat kumpel-mechanik nie miał problemów, żeby pojechać 2 godziny do gościa sprzedającego mi auto za obietnicę piwa lub kilku. Opłaciło się, auto ma się świetnie od paru już lat. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Ktośś 8 Napisano 20 Listopad 3 godziny temu, Barnaba 234 napisał: Że np strach że zostaniecie oszukani itd ?, mój brat wydał za auto 7 kapcia ponad , a dołożył prawie tyle samo . Bo auto było mega uszkodzone , kupował gdzieś od handlarza . Za 7 tysięcy to możesz sobie rower kupić, a nie auto Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
muchos potatos 168 Napisano 20 Listopad nieeee tylko używane Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach