Etoile 5247 Napisano 28 Marzec (edytowany) Co tam u Maliny bajkopisarki? Wyrwała już te martwe zęby, wymieniła indukcje na gazówke, kupila dzialke czy na gadce sie jak zwykle skończyło? Edytowano 28 Marzec przez Etoile Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
eustachiavye 491 Napisano 28 Marzec Przed chwilą, Etoile napisał: Co tam u Maliny bajkopisarki? Wyrwała już te martwe zęby, wymieniła indukcje na gazówke, kupila dzialke czy na gadce sie jak zwykle skończyło? Poszla do pracy Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
eustachiavye 491 Napisano 28 Marzec Wiekszej rewelacji nam już nie zafunduje chyba Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dobra _Dusza 7105 Napisano 28 Marzec 2 godziny temu, eustachiavye napisał: Wiekszej rewelacji nam już nie zafunduje chyba Latem Malina planuje pojechać na Podkarpacie i zapoznać się z majętną rodziną swojego nieżyjącego ojca. Sądząc po garbatym malinowym nosie będą to zapewne niebylejacy właściciele okazałych nieruchomości tudzież sklepów jubilerskich. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Ta_z_1_ 3433 Napisano 28 Marzec 2 godziny temu, eustachiavye napisał: Poszla do pracy Gdzie pracuje Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Etoile 5247 Napisano 28 Marzec 3 godziny temu, eustachiavye napisał: Poszla do pracy Nie wydaje mi się. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Etoile 5247 Napisano 28 Marzec 59 minut temu, Dobra _Dusza napisał: Latem Malina planuje pojechać na Podkarpacie i zapoznać się z majętną rodziną swojego nieżyjącego ojca. Sądząc po garbatym malinowym nosie będą to zapewne niebylejacy właściciele okazałych nieruchomości tudzież sklepów jubilerskich. Haha ona i jej plany. Jak zwykle będzie cale wakacje w chacie sama siedzieć i tyle. Nigdzie nie pojedzie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
eustachiavye 491 Napisano 28 Marzec 3 godziny temu, Ta_z_1_ napisał: Gdzie pracuje Nie wiadomo. Robi z tego wielką tajemnicę Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
TokyoTokyo 712 Napisano 29 Marzec Malinowa zbyt zmęczona i zarobiona by zrobić coś dobrego do jedzenia na święta. Co za egoistka. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
renulka60 16 Napisano 29 Marzec Coś o Arturze ostatnio cicho ...... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
eustachiavye 491 Napisano 29 Marzec 5 godzin temu, renulka60 napisał: Coś o Arturze ostatnio cicho ...... Podejrzane. Chyba odczekał aż dzieciak dorośnie - pewnie już wczesniej miał z tyłu głowy ucieczkę, dlatego spełniał wszystkie życzenia damesy Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kiki57 247 Napisano 29 Marzec 37 minut temu, eustachiavye napisał: Podejrzane. Chyba odczekał aż dzieciak dorośnie - pewnie już wczesniej miał z tyłu głowy ucieczkę, dlatego spełniał wszystkie życzenia damesy On chyba jest taki pantoflarz, że do końca życia będzie służył królowej 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Etoile 5247 Napisano 29 Marzec 1 godzinę temu, eustachiavye napisał: Podejrzane. Chyba odczekał aż dzieciak dorośnie - pewnie już wczesniej miał z tyłu głowy ucieczkę, dlatego spełniał wszystkie życzenia damesy Stary tam dalej pod pantoflem siedzi. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Anka1212 311 Napisano 29 Marzec a pies jest z nią? wcześniej byl chyba w każdym filmie, a teraz włączyłam jeden i niedawno jakiś jeden też i w żadnym psa nie bylo Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Hellena.De.Vil 1891 Napisano 30 Marzec 17 godzin temu, renulka60 napisał: Coś o Arturze ostatnio cicho ...... Kilka razy juz pisałam - nie obserwuja sie juz na IG Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
renulka60 16 Napisano 30 Marzec I Święta bez szykowania spędzane z .... Z. zającem Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Etoile 5247 Napisano 30 Marzec (edytowany) Jak ostatnio widzialam jej film co galada , że kupi sobie jakieś upatrzone, wypasione buty to gadala że czeka na starego aż ja zawiezie do Wrocławia czy poznania bo tylko tam można je dostać. To bylo moze z 1 tydz temu albo 2. Edytowano 30 Marzec przez Etoile Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Anka1212 311 Napisano 30 Marzec 52 minuty temu, Hellena.De.Vil napisał: Kilka razy juz pisałam - nie obserwuja sie juz na IG jak sie nazywa jego profil na IG? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Etoile 5247 Napisano 30 Marzec Przypomniało mi sie jeszcze, ze ostatnio pokazywała zakupy chyba z Włoch. Wiec to maz je przywiozl jak byl w trasie. On to taka ...a co nie ma swojego zdania. Ona po nim jedzie a on siedzi cicho. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Hellena.De.Vil 1891 Napisano 30 Marzec 42 minuty temu, Anka1212 napisał: jak sie nazywa jego profil na IG? jego imie i nazwisko Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Ta_z_1_ 3433 Napisano 30 Marzec To jest faktycznie trochę dziwne. Bruna nie widać o Artku cisza. Na święta też ciast ani sałatki nie będzie. Anka gdzieś wychodzi wieczorami (może do pracy). Dziwna sprawa Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Anka1212 311 Napisano 30 Marzec (edytowany) 3 godziny temu, Hellena.De.Vil napisał: jego imie i nazwisko nie wiem jak oni maja na nazwisko mogłabyś mi podać jego login w wiadomości prywatnej? Edytowano 30 Marzec przez Anka1212 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Anka1212 311 Napisano 30 Marzec 3 godziny temu, Ta_z_1_ napisał: To jest faktycznie trochę dziwne. Bruna nie widać o Artku cisza. Na święta też ciast ani sałatki nie będzie. Anka gdzieś wychodzi wieczorami (może do pracy). Dziwna sprawa Na pewno coś tam sie zadziało, bo ona się w ogóle inaczej zachowuje. Jest jakaś bardzo nerwowa i jakby zmęczona. Jej popołudniowe wyjścia i późne powroty pasują do pracy na drugą zmianę, więc możliwe że pracuje. Ale czy to jedyne zmiany w jej życiu nie wiadomo, jednak chyba samo podjęcie pracy nie wpłynęło by tak na nią. Nie wiem czy psa nie ma, ale w kilku filmach go nie widziałam a wcześniej był ciagle, więc wydało mi sie to dziwne. W filmikach ktore widziałam wspomniała o synu, a o mężu nic, a wcześniej też często jakos go wspominała. A jeszcze jak wczesniej sie obserwowali na instagramie z mezem a teraz nie to tez trochę dziwnie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Urzedasek 218 Napisano 30 Marzec Z pracy w restauracji też się wraca około północy Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Anka1212 311 Napisano 30 Marzec (edytowany) 10 minut temu, Urzedasek napisał: Z pracy w restauracji też się wraca około północy Na kucharkę nie ma kwalifikacji, na menedżera tym bardziej, na kelnerkę moze by ją ktoś wziął, jeśli nie szuka osoby z doświadczeniem. Kelnerka, kasjerka, pracownik produkcji to właśnie takie opcje możliwe dla niej. Edytowano 30 Marzec przez Anka1212 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
eustachiavye 491 Napisano 30 Marzec Do tej pracy potrzebne jej czarne ubrania i rekawiczki czarne gumowe. To raczej praca fizyczna Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Urzedasek 218 Napisano 30 Marzec 6 godzin temu, Anka1212 napisał: Na kucharkę nie ma kwalifikacji, na menedżera tym bardziej, na kelnerkę moze by ją ktoś wziął, jeśli nie szuka osoby z doświadczeniem. Kelnerka, kasjerka, pracownik produkcji to właśnie takie opcje możliwe dla niej. Okej Nie śledzę jej filmów na bieżąco, skoro tak piszecie to spoko. Ale co do kwalifikacji, to przecież ona jest z zawodu kucharką?! Mówiła kiedyś, że miała praktyki u sióstr zakonnych. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Filozofia 12 Napisano 30 Marzec 8 godzin temu, Anka1212 napisał: Na pewno coś tam sie zadziało, bo ona się w ogóle inaczej zachowuje. Jest jakaś bardzo nerwowa i jakby zmęczona. Jej popołudniowe wyjścia i późne powroty pasują do pracy na drugą zmianę, więc możliwe że pracuje. Ale czy to jedyne zmiany w jej życiu nie wiadomo, jednak chyba samo podjęcie pracy nie wpłynęło by tak na nią. Nie wiem czy psa nie ma, ale w kilku filmach go nie widziałam a wcześniej był ciagle, więc wydało mi sie to dziwne. W filmikach ktore widziałam wspomniała o synu, a o mężu nic, a wcześniej też często jakos go wspominała. A jeszcze jak wczesniej sie obserwowali na instagramie z mezem a teraz nie to tez trochę dziwnie. Anka odbiła męża Jolce i teraz sie juz nie przyjaźnią. A syn siedzi w poprawczaku, Artur wyjechał za granicę i juz nie mieszka w Lesznie i zabrał ze sobą psa, Malinowa pracuje w Biedronce na Zatorzu,ale niedługo zmienia prace i będzie pracowala w Hotelu Wieniawa. Co jeszcze chcecie wiedzieć? 2 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
renulka60 16 Napisano 30 Marzec Ha, ha ha Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Etoile 5247 Napisano 31 Marzec 9 godzin temu, Filozofia napisał: Anka odbiła męża Jolce i teraz sie juz nie przyjaźnią. A syn siedzi w poprawczaku, Artur wyjechał za granicę i juz nie mieszka w Lesznie i zabrał ze sobą psa, Malinowa pracuje w Biedronce na Zatorzu,ale niedługo zmienia prace i będzie pracowala w Hotelu Wieniawa. Co jeszcze chcecie wiedzieć? Dziwny zbieg okoliczności że tylko tu się udzielasz. Masz bujna wyobraźnię tylko szkoda że w te swoje bajki wciągasz najbliższych. Ciekawe czy oni o tym wiedza jak ich obgadujesz. Idz te swoje bajki opowiadać we vlogach. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach