Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Polecane posty

2 minuty temu, ale_kicha napisał:

Może i pracuje na etacie 8 godzin ale za to nie muszę pokazywać ludziom jak mi się pitryna spociła albo pozować na sroczu. Jak się z chłopem pokłóce, to najwyżej do koleżanki zadzwonię żeby się wyżalić. A ona chciała zarobić na pokazywaniu prywaty to teraz niech się przygotuje na to, że ludzie będą pytać.

Jak na razie filmik ma 46 tys odsłon. Jak by dobrze pokierowała, to mize jej kanał się jeszcze odbić.

59 minut temu, Etoile napisał:

Ale ja nie o tym.

to jak taka fanka to wpłacisz coś na zrzutkę dla Szarlott XD 

- czekaj....3 tyg temu nagrywasz 40min opowiesc jak to ty sie z mezem 'docierasz', dajesz malzenskie rady wickom ... a dzis klikbajtujesz rozwodem ???? a najgorsze, ze OPOWIADASZ publicznie o zachowaniach i nawykach twojego meza, ktore nie stawiaja go w najlepszym swietle ? czy ty kiedykolwiek sie zastanawialas gdzie sa granice tego co i o kim opowiadac? czy ten twoj zyciowy ekshibicionizm jest ... moralnie okej ? 
szarlott: 
Klikbajtuje? w ktorym momencie to jest żart? tydzien temu mowilam o remoncie korytarza, a u rozwod? Nie dawno robilam remont mieszkania i pokoju Laury, a tu rozwód? Nie dawno wyrabialam nowy paszport, a tu rozwod? Wymieniac Ci dalej? bo jest tego mnóstwo i nie wiem, czy w 1 dzien skoncze. Trzeba ruszyc troche mozgiem i zaczac go w koncu uzywac - wybacz, ale Ty naskakujesz na mnie i nie omieszkam nie zrobic tego samego, bo nie pozwole się linczować i niszczyć. Musisz w końcu wziąc do wiadomosci najprastsza rzecz, ze vlogi to nie jest 100% zycia ludzi, uwierz mi, że to jest jego minimalna czesc i druga sprawa, ludzie, ktorzy nagrywaja filmy nie mają zadnego obowiazku mowic wszystkiego publicznie. Mysl troche wiecej zanim cos skomentujesz, zycie we vlogu to nie jest 100%.

dobry komentarz! 
"jezeli twoja corka bylaby najwazniejsza - nigdy w zyciu nie wystawialabys jej wizerunku na widok publiczny, nie respektujesz jej dziecinstwa ani jej woli. Ona jest dzieckiem i nie jest swiadoma w czym uczestniczy, nie rozumie kontekstu ani konsekwencji dzis a tym bardziej keidy osiagnie doroslosc."

"W tym świecie wszystko na sprzedaż"

zwłaszcza gdy do niej tak brzydko mówili jak była mała. 

Edytowano przez kotusdf
  • Like 1
  • Thanks 1

22 godziny temu, kotusdf napisał:

teraz będą normalne vlogmassy bo ma stary zlepek nagrywek jak widać data na kalendarzu 05 XD 
dograłą podziękowania a teraz będzie dalej swoje kłamstwa z kilku dni sklepiać 

Tutaj nic nie trzyma się kupy. Niby się wyprowadza a będzie wieszać obrazy w kwiatuszkolandii. I znowu "im" się bardzo podoba jak teraz stoją meble w salonie. Ona albo ma jakieś zaburzenia albo ma swoich widzów za totalnych ...ów.

• Like 1

Ona jest jak zdarta płyta. Ludzie wytykają jej kłamstwa i manipulacje a ona bredzi że nic takiego nie miało miejsca bo ona pokazuje tylko cząstkę swojego życia. I jeszcze każe ludziom używać mózgu. A to właśnie Ci którzy mają mózg przejrzeli ja na wylot.

• Like 3

Dziwne to jakieś wszystko faktycznie. Ten film o rozwodzie wpadł chyba 5? Teraz wleciał mikołajkowy vlogmas gdzie jest w tej samej koszulce co na tamtym filmie i czekają z Laura na mikołaja czyli wskazywałoby to na 6 grudnia.... Ona to jakoś dziwnie montuje..

Edytowano przez Ta_z_1_
  • Like 1

8 godzin temu, kotusdf napisał:

to jak taka fanka to wpłacisz coś na zrzutkę dla Szarlott XD 

Ale ze ja fanka? Czy to do tej nawiedzonej Paryz London, ktora ciagle broniła szarlote, ze nie musi nic robić,  pracować, i żyć skoro jej dobrze a życie ma udane u boku meza i wszystko jej mąż zapewnia, chciałaś napisać?

Na jakiej podstawie zbiórka? Mogła chodzić do pracy. Zresztą na yt też zarabia, do tego 800 + , alimenty, rodzice i 2 sprawne ręce i nogi.

Ja nie pracuje żeby komuś komu sie nie chcialo pracowac teraz oddawać swoją wypłatę.

Edytowano przez Etoile

Matko jaka ona agresywna w komentarzach.

Edytowano przez Etoile
  • Like 1

1 godzinę temu, Ta_z_1_ napisał:

Dziwne to jakieś wszystko faktycznie. Ten film o rozwodzie wpadł chyba 5? Teraz wleciał mikołajkowy vlogmas gdzie jest w tej samej koszulce co na tamtym filmie i czekają z Laura na mikołaja czyli wskazywałoby to na 6 grudnia.... Ona to jakoś dziwnie montuje..

Wrzucała film rozwodowy w czwartek, a siedząc i gadając za sobą miała datę 6 grudzień na kalendarzu.

Pomylenie z poplątaniem, kiełbie we łbie. Tak zamotała sytuację ( może celowo), że podejrzewam, że nawet Dawid pewnie nie wie już o co jej chodzi 😅🤣

Poza tym czytałam jej komentarz na "pretensje" widzki pod blogiem Dziękujemy Wam,  że tu przed chwilą remonty, gadala, że z mężem znają się jak łyse konie, że Dawid taki wspaniały itd. a teraz rozwód i to wcale nie wygląda na przemyślaną sprawę. Że może lepiej zamiast dekorować ściany nieswojego już niebawem mieszkania puzzlami,to wziąć troki za du.p.s.ko i wyprowadzić się szybciej,żeby nie cierpieć.

Odpowiedz Karoli:" skoro masz takie rozkminy to odpowiem Ci jeszcze jedno, jest obrączka na palcu."

Ktoś coś może wyjaśnić o co tej Szarlotce chodzi w końcu?🤨🤨🤨🤨🤨🤨🤨🤨🤨🤨🤨🤨🤨🤨🤨

może jakieś nowe leki bierze od lekarza XD bo chyba leczy tą nerwicę? 

• Haha 1

1 godzinę temu, Etoile napisał:

Matko jaka ona agresywna w komentarzach.

ona zawsze taka była agresywna, jeśli ma się jakieś inne zdanie niż ona, ile razy ja coś starałam się jej skomentować co do złej diety, czy coś o kotach.. to był chamski komentarz a potem ban XD 

• Like 1

29 minut temu, SheriDANKA 😜 napisał:

Wrzucała film rozwodowy w czwartek, a siedząc i gadając za sobą miała datę 6 grudzień na kalendarzu.

Pomylenie z poplątaniem, kiełbie we łbie. Tak zamotała sytuację ( może celowo), że podejrzewam, że nawet Dawid pewnie nie wie już o co jej chodzi 😅🤣

Poza tym czytałam jej komentarz na "pretensje" widzki pod blogiem Dziękujemy Wam,  że tu przed chwilą remonty, gadala, że z mężem znają się jak łyse konie, że Dawid taki wspaniały itd. a teraz rozwód i to wcale nie wygląda na przemyślaną sprawę. Że może lepiej zamiast dekorować ściany nieswojego już niebawem mieszkania puzzlami,to wziąć troki za du.p.s.ko i wyprowadzić się szybciej,żeby nie cierpieć.

Odpowiedz Karoli:" skoro masz takie rozkminy to odpowiem Ci jeszcze jedno, jest obrączka na palcu."

Jej się coś w głowę zrobiło 😅 kiedyś jakas normalniejsza była. Jeszcze przed urodzeniem Laury. Albo tak dobrze się maskowała 😅

6 minut temu, Ta_z_1_ napisał:

Jej się coś w głowę zrobiło 😅 kiedyś jakas normalniejsza była. Jeszcze przed urodzeniem Laury. Albo tak dobrze się maskowała 😅

to może jakaś nie leczona depresja po porodowa.

Weszłam w komenty i widzę same pozytywne, skąd wy bierzecie te chamskie?

9 minut temu, Wafel napisał:

Weszłam w komenty i widzę same pozytywne, skąd wy bierzecie te chamskie?

film o rozwodzie i ten w którym dziękuje.

• Like 1

52 minuty temu, SheriDANKA 😜 napisał:

Zaczynam tez myśleć, że to może on chce rozwodu. A szarlotka zrobi wszystsko żeby zmienil zdanie.  Stąd pod pretekstem dziecka , braku funduszy itd będzie tam siedziec jeszcze kilka miesięcy. Dalej będą remonty, dekorowanie bo przeciez skoro tam mieszka to chce miec ladnie 🤣🤣🤣( tak odpisywala ). Ona zrobi wszystko żeby nie isc do bloku. Pewnie specjalnie gadala, że nie wyobraża sobie mieszkać w bloku- przekaz do dadida. 

Edytowano przez Etoile

śmieszne historie 18 letniego związku tam też komentują 
widz: "Ile się pozmieniało przez 3 tygodnie"
szarlott " w momentach mówienia może było wszystko ok. Musisz zrozumieć druga rzecz, że osoba publiczna nie musi wszystkiego mówić, to, że nagrywam nigdy niezobowiazywalo nikogo do tego, że ma mówić wszystko, nigdy tego nie robilam i nie będę robić."

26 minut temu, kotusdf napisał:

ona zawsze taka była agresywna, jeśli ma się jakieś inne zdanie niż ona, ile razy ja coś starałam się jej skomentować co do złej diety, czy coś o kotach.. to był chamski komentarz a potem ban XD 

Wiem. Dlatego od dawna jej nie ogladam. I widze ze nic sie nie zmienilo. Jeszcze chyba za czasów dino ją ogladalam ale wtedy jeszce byla normalna, później przestałam. Mam taką zasadę, że jak widze jak twórca jest chamski w komentarzach to go nie ogladam. Z malina bylo tak samo.

Edytowano przez Etoile
  • Thanks 1

widz "To wszystko jest nie ok wobec nas. widzów. Dla mnie to hipokryzja, Tu mówisz o + i _ w zwazku, o.wzajemnym zrozumieniu,o wspolnym domu..A ZA KILKA DNI INFORMACJE, ZE ROZWÓD. OK, ALE PO CO TE ROZKMINY .NIE KAROLA, TO NIE OK WOBEC NAS"
szarlott "To nie fer z Twojej strony,, że masz do mnie pretensje. Ja cały czas powtarzam, że nagrywam cząstkę swojego życia, vlogi to nie jest wszystko. Kilka dni temu mówiłam o remoncie korytarza, a niedawno malowałam całą chate i Laury pokój. Tak jak nie ogłosiłam, że jestem w ciąży od razu tylko jak byłam w 2 trymestrze, mam prawo oznajmiać światu ze swojego życia prywatnego tyle ile uważam za słuszne, to że jestem osobą w i internecie nie zobowiązuje mnie do powiedzenia o rozwodzie, ale, że będę zmieniała miejsce zamieszkania to tylko dlatego to powiedziałam i nie zamierzam mówić nic więcej, to są moje prywatne sprawy, gdybym została w tym domu to szczerze nie powiedziałabym o rozwodzie."

ah Ci widzowie jak śmią nie pisać milusich komentarzy 😜

18 minut temu, kotusdf napisał:

to może jakaś nie leczona depresja po porodowa.

No nie tłumaczmy chamstwa depresja zwłaszcza poporodowa 3 lata po porodzie ( czy ile ta mała ma lat).

3 minuty temu, kotusdf napisał:

widz "To wszystko jest nie ok wobec nas. widzów. Dla mnie to hipokryzja, Tu mówisz o + i _ w zwazku, o.wzajemnym zrozumieniu,o wspolnym domu..A ZA KILKA DNI INFORMACJE, ZE ROZWÓD. OK, ALE PO CO TE ROZKMINY .NIE KAROLA, TO NIE OK WOBEC NAS"
szarlott "To nie fer z Twojej strony,, że masz do mnie pretensje. Ja cały czas powtarzam, że nagrywam cząstkę swojego życia, vlogi to nie jest wszystko. Kilka dni temu mówiłam o remoncie korytarza, a niedawno malowałam całą chate i Laury pokój. Tak jak nie ogłosiłam, że jestem w ciąży od razu tylko jak byłam w 2 trymestrze, mam prawo oznajmiać światu ze swojego życia prywatnego tyle ile uważam za słuszne, to że jestem osobą w i internecie nie zobowiązuje mnie do powiedzenia o rozwodzie, ale, że będę zmieniała miejsce zamieszkania to tylko dlatego to powiedziałam i nie zamierzam mówić nic więcej, to są moje prywatne sprawy, gdybym została w tym domu to szczerze nie powiedziałabym o rozwodzie."

Ona nie rozumie czy tylko udaje? Tu nie chodzi o mowie o wszystkim tylko o przedstawianiu swojego zycia takim jakie nie jest, o te zakłamanie, o kreowanie rzeczywistości. Raz wychwala męża, planuje remonty a za parę dni gada o rozwodzie.  Ktoś kto planuje rozwód od dłuższego czasu nie mysli o remontach mieszkania z którego będzie się wyprowadzać.

• Thanks 2

ja się dziwie dlaczego tak bardzo ją te jej fanki lubią i że ma jeszcze jakiś oglądających. ja ją też już nie oglądam tak często jak kiedyś, wchodzę od czasu do czasu żeby zobaczyć co u laury, ale ten film rozwodowy mnie zaciekawił.. jak tam dalej potoczy się ta telenowela meksykańska XD bo tego nie można inaczej nazwać. 
jestem ciekawa jak jej wyjdzie nagrywanie świąt dla Laury z uśmiech na twarzy - z rodziną obok, obok Dawid itp. 
Jestem ciekawa. 

7 minut temu, Etoile napisał:

Raz wychwala męża, planuje remonty a za parę dni gada o rozwodzie.  Ktoś kto planuje rozwód od dłuższego czasu nie mysli o remontach mieszkania z którego będzie się wyprowadzać.

Po świętach ogłosi odwołanie decyzji o rozwodzie, coś tam popieprzy o terapii małżeńskiej, rozmowie z księdzem i rabinem, że dla dobra dziecka przetrwali kryzys. A w styczniu wszyscy razem polecą do Tajlandii. 

• Haha 1

2 minuty temu, Dobra _Dusza napisał:

Po świętach ogłosi odwołanie decyzji o rozwodzie, coś tam popieprzy o terapii małżeńskiej, rozmowie z księdzem i rabinem, że dla dobra dziecka przetrwali kryzys. A w styczniu wszyscy razem polecą do Tajlandii. 

Też tak obstawiam.

27 minut temu, kotusdf napisał:

No nie no Szarlota bądź sama ze sobą szczera.... To nie jest tak że ty nagrywasz "część swojego życia" a części nie pokazujesz.... Ty stworzyłaś sobie alternatywny obraz swojego życia i związku na tym YT....

• Thanks 2

Ja chce zobaczyć jak ona wynajmuje mieszkanie. Sama, bez stałego dochodu, z dzieckiem, 4ma kotami i dwoma królikami. Ja chce to zobaczyć bo żaden normalny człowiek z taką banda i bez stałej pracy (etatu) mieszkania jej nie wynajmie. No chyba że dlatego są żebry u widzek, bo one zgodzą się na więcej...

Po za tym ten komentarz że gdyby się nie wyporwadzala by nie powiedziała. Serio? Ona jeszcze zamierza grzać tam tyłek kilka miesięcy.... o co jej chodzi nie mam pojęcia. 

Nadal stoję przy swoim. Miała być to nauczka dla Dawida, swoista nagonka i chęć idowodniebia że widzki murem za nią a on taki zły. 

• Like 1

13 minut temu, Sillysheep napisał:

Ja chce zobaczyć jak ona wynajmuje mieszkanie. Sama, bez stałego dochodu, z dzieckiem, 4ma kotami i dwoma królikami. Ja chce to zobaczyć bo żaden normalny człowiek z taką banda i bez stałej pracy (etatu) mieszkania jej nie wynajmie. No chyba że dlatego są żebry u widzek, bo one zgodzą się na więcej...

Po za tym ten komentarz że gdyby się nie wyporwadzala by nie powiedziała. Serio? Ona jeszcze zamierza grzać tam tyłek kilka miesięcy.... o co jej chodzi nie mam pojęcia. 

Nadal stoję przy swoim. Miała być to nauczka dla Dawida, swoista nagonka i chęć idowodniebia że widzki murem za nią a on taki zły. 

To co ona myśli że ludzie to de..ile i staną za nią jak wyjdzie że o takie cuda odstawiła? 🤣

17 minut temu, Ta_z_1_ napisał:

To co ona myśli że ludzie to de..ile i staną za nią jak wyjdzie że o takie cuda odstawiła? 🤣

Zobacz jak wicki piszą, ze mialy nadzieję że powie ze to żart. Serio one chciały na drugi dzień usłyszeć od szarlotki, że zrobiła jej w bambuko. A ty się martwisz, że by wicki odeszly. A gdzie tam. 

• Haha 1

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się