Splot 5 Napisano 10 Październik Ktoś z Kowbojek wie? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
malowany 130 Napisano 10 Październik 12 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kris888 210 Napisano 10 Październik 1 minutę temu, Ciężki dzień dzisiejszy napisał: Byłem dzisiaj w hipermarket i nie mam renty nikt mi nie pomaga ciekawy nick sobie zrobiłeś. misje rzeczywistości takie ciężkie czy co? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
malowany 130 Napisano 10 Październik 40 letni prawiczek jak pompa 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
malowany 130 Napisano 10 Październik Taki nieudacznik fika do mnie 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
malowany 130 Napisano 10 Październik Przed chwilą, Ciężki dzień dzisiejszy napisał: Najpierw trzeba być wyżej pijaku z 4x mnejszym telewizorem W huy mam twój tv przegrywie jedyne co masz w swoim szarym życiu Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Urmaj 75 Napisano 10 Październik Najbardziej nie rozumiem po co się tu kłócić z wirtualnymi nickami. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pszemek 17 Napisano 10 Październik 18 minut temu, Ciężki dzień dzisiejszy napisał: Gdybym dodał później byłby problem rzeczywistości z randke a tak lachon się pozytywnie zaskoczy Przebolałeś już, że Elcia chce się dùpić z babiwak? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Vlad Srakula 84 Napisano 10 Październik (edytowany) 28 minut temu, Pszemek napisał: Przebolałeś już, że Elcia chce się dùpić z babiwak? Nie sądzę, kilka razy mi bloknal skrzynkę dziś bo go nie kochamy ani jego 13 cm. Edytowano 10 Październik przez Vlad Srakula Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
E̗̭̝͜ḽ̖̭͜c̜͇̗̪̭͢i̱͙̙͍͖͜a͢ 762 Napisano 10 Październik 52 minuty temu, Pszemek napisał: Przebolałeś już, że Elcia chce się dùpić z babiwak? ... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Vlad Srakula 84 Napisano 10 Październik No z tym doopieniem to też przesada pewnie nvm jak można chcieć doopic się tu z kimkolwiek Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Śliwka Jukońska 540 Napisano 10 Październik 33 minuty temu, Ciężki dzień dzisiejszy napisał: No i doszedłem do tego że raz w tygodniu wystarczy ogarnąć wszystko żadnych zatruc nie mam przed stypiara i ciotka jest czysto żyć nie umierać To 6 dnia wszystko musi pięknie być zasyfione, jak ty nawet telewizor potrafisz oblać spermą. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Śliwka Jukońska 540 Napisano 10 Październik 2 minuty temu, Ciężki dzień dzisiejszy napisał: Nie raz chusteczke porwie takie ciśnienie I całe szczęście że do końca życia tylko chusteczkę. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach