emkawerka99 143 Napisano 18 Październik Myślałam że jej profil nie może być bardziej slodkopierdządzy, ale jednak. Mam wrażenie że niektóre instagramerki po to są w ciąży żeby pokazywać brzuch i się wyginać do lustra w każdych możliwym pozycjach 2 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Oh Celinee 5237 Napisano 19 Październik 23 godziny temu, emkawerka99 napisał: Myślałam że jej profil nie może być bardziej slodkopierdządzy, ale jednak. Mam wrażenie że niektóre instagramerki po to są w ciąży żeby pokazywać brzuch i się wyginać do lustra w każdych możliwym pozycjach To prawda. Ja jej w ogóle nie jestem w stanie oglądać bo jest dla mnie połączeniem lolitki i przaśności. 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dzielnicowy997 5 Napisano 28 Październik Dnia 18.10.2024 o 21:08, emkawerka99 napisał: Myślałam że jej profil nie może być bardziej slodkopierdządzy, ale jednak. Mam wrażenie że niektóre instagramerki po to są w ciąży żeby pokazywać brzuch i się wyginać do lustra w każdych możliwym pozycjach Ostatnio tego totalny wysyp. Taka nowa moda na "ciekawy kontent " na ig jedna wzoruje się na drugiej tworząc pokolenie klonów Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach