niechcemisie2 1 Napisano 17 Listopad Stalkuje takiego kolesia od 7 lat. Jakby co to nie jest prześladowanie. Boję się go spotkać, nie chce go spotkać, a z drugiej strony chciałabym jeszcze raz go na żywo zobaczyć i cieszę się jak on coś opublikuje Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Bawidamek z Szczywilka 287 Napisano 17 Listopad niezdrowe dla cb Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Hypedotella 41 Napisano 17 Listopad 8 godzin temu, niechcemisie2 napisał: Stalkuje takiego kolesia od 7 lat. Jakby co to nie jest prześladowanie. Boję się go spotkać, nie chce go spotkać, a z drugiej strony chciałabym jeszcze raz go na żywo zobaczyć i cieszę się jak on coś opublikuje A dlaczego boisz sie go spotkać? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
niechcemisie2 1 Napisano 22 godziny temu (edytowany) Dnia 17.11.2024 o 10:28, Hypedotella napisał: A dlaczego boisz sie go spotkać? To zbyt skomplikowane, żeby poukładać w głowie te myśli, dlaczego się boję i przedstawić słownie. Przynajmniej tak mi się wydaje, bo nawet nie chce mi się próbować Edytowano 22 godziny temu przez niechcemisie2 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pochwa w pochwie 17 19 Napisano 22 godziny temu U mnie jedna ze stypiar jest napalona 3 dekady xD to pedo Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach