niechcemisie2 1 Napisano 17 Listopad Stalkuje takiego kolesia od 7 lat. Jakby co to nie jest prześladowanie. Boję się go spotkać, nie chce go spotkać, a z drugiej strony chciałabym jeszcze raz go na żywo zobaczyć i cieszę się jak on coś opublikuje Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Bawidamek z Szczywilka 287 Napisano 17 Listopad niezdrowe dla cb Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Hypedotella 41 Napisano 17 Listopad 8 godzin temu, niechcemisie2 napisał: Stalkuje takiego kolesia od 7 lat. Jakby co to nie jest prześladowanie. Boję się go spotkać, nie chce go spotkać, a z drugiej strony chciałabym jeszcze raz go na żywo zobaczyć i cieszę się jak on coś opublikuje A dlaczego boisz sie go spotkać? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
niechcemisie2 1 Napisano wczoraj o 12:53 (edytowany) Dnia 17.11.2024 o 10:28, Hypedotella napisał: A dlaczego boisz sie go spotkać? To zbyt skomplikowane, żeby poukładać w głowie te myśli, dlaczego się boję i przedstawić słownie. Przynajmniej tak mi się wydaje, bo nawet nie chce mi się próbować Edytowano wczoraj o 12:54 przez niechcemisie2 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pochwa w pochwie 17 19 Napisano wczoraj o 13:11 U mnie jedna ze stypiar jest napalona 3 dekady xD to pedo Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach