Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
GabrielaNowicki

W kamiennym krągu singielka po 40

Polecane posty

Przed chwilą, GabrielaNowicki napisał:

Nasz łódzki Omnibus 🤡

I poliglota,z maturą i studiami.

• Like 1

Siwa, w celu ocieplenia wizerunku kup pieskom ze schroniska 10 worków dobrej karmy. 

• Like 1

2 minuty temu, PandaCzerowna napisał:

A przede wszystkim piękna i empatyczna dusza.

Bardzo. 
Jej własne psy gdyby umiały mówić, to by powiedziały…

Czasami widać jak drze pi.zde na te psy. No łatwego losu to one nie mają 

Czym ją rozdrażniły larwy że watek padł, zbytm mocny live na tt, za dużo niewygodych pytań?

Przed chwilą, saturninapiacha napisał:

Absolwentka stu szkół 

Człowiek orkiestra, teraz wzięła się za śpiew. Wyśpiewuje na live, chyba wypita, bo jakby inaczej.

• Like 3

Larwy ta rolka w_barlogu na insta to z wczorajszego lajwa? Odechcalo mi se swiat. 🤣

• Like 1

O masz, ktoś mnie zacytował i nie zdążyłam. Ale najlepsze jest że śniła mi się siwa, powiedziała że jest w ciąży, choc nie planowała. Takie abstrakcje mi mózg wytworzył, po krótkim oglądaniu lajwa.

• Haha 1

Pamiętacie jakies smaczki odnośnie tindera cesarzowej? Bo  w tamtym czasie cos mnie ewidentnie ominęło, a wczoraj zerknelam na filmik Karol Krawczyk reaktywacja i ona mówi tam ze jej tinder płonie 😂

Wróciłam z shoppingu! Co prawda wróciłam już wczoraj, ale to było tak wykańczające przeżycie, że padłam na łóżko i wstałam dopiero teraz. Nie było dla mnie kjut dresów z Hello Kitty i Wicked, wszystkie ze mnie spadały. Ale pogadałam sobie z panem z Costy (no bo musiał zapytać, jaką chcę kawę), z panią z Nero (to samo), z Kerfura (dzień dobry, nie potwierdzenie niepotrzebne). Pomalowałam się, ale cała wyprawa była męcząca, bo nie było szatki i musiałam nosić kurtkę ze sobą i te zakupy i nie wiem...niby...brałam witaminy, ale jakoś mnie to przebolcowało. Przebodźcowało!! I chciałam kupić czipsy solone a wzięłam paprykowe.. powiem wam, że nie mam siły. I wiedziałyście, jakie wszystko jest drogie??

• Thanks 1
  • Haha 7

4 minuty temu, biednakicia napisał:

Wróciłam z shoppingu! Co prawda wróciłam już wczoraj, ale to było tak wykańczające przeżycie, że padłam na łóżko i wstałam dopiero teraz. Nie było dla mnie kjut dresów z Hello Kitty i Wicked, wszystkie ze mnie spadały. Ale pogadałam sobie z panem z Costy (no bo musiał zapytać, jaką chcę kawę), z panią z Nero (to samo), z Kerfura (dzień dobry, nie potwierdzenie niepotrzebne). Pomalowałam się, ale cała wyprawa była męcząca, bo nie było szatki i musiałam nosić kurtkę ze sobą i te zakupy i nie wiem...niby...brałam witaminy, ale jakoś mnie to przebolcowało. Przebodźcowało!! I chciałam kupić czipsy solone a wzięłam paprykowe.. powiem wam, że nie mam siły. I wiedziałyście, jakie wszystko jest drogie??

Gdybys poszla do lydla po kupon na dyche to bys dopiero byla przebolcowana. 🤣 Wzelas cos cekawego?

P.s. Wiem, ze jestes skromna osobom i nie wspomnialas, o tym, ze wszyscy Cie komplementowali. 🤣

Edytowano przez Busz3131
  • Haha 3

5 minut temu, Szara mysz napisał:

Pamiętacie jakies smaczki odnośnie tindera cesarzowej? Bo  w tamtym czasie cos mnie ewidentnie ominęło, a wczoraj zerknelam na filmik Karol Krawczyk reaktywacja i ona mówi tam ze jej tinder płonie 😂

Jej tinder jest na profilu w_barłogu na insta, ale to tak z poprzedniego roku. Ogólnie siwa szuka stałego związku, ma 176 i nie chce na randce zastanawiać, czy urosła. Nie pójdzie na spacer jak ktoś nie ma na kawę, jest ogarnięta życiowo i finasowo i tego samego oczekuje. Dramat.

• Haha 1

Nie szukam przygód. Naprawdę mam 176 cm wzrostu więc przy spotkaniu nie każ mi się zastanawiać czy urosłam.Szukam normalnego faceta. Minimalne wymagania: inteligencja, poczucie humoru,stabilność emocjonalna. Jestem niezależna i ogarnieta życiowo oraz finansowo. Tego samego oczekuję od partnera. Nie mam dzieci,nie chcę mieć i nie mam ochoty zajmować się cudzymi.Nie spotkam się z Tobą w parku bo nie masz akurat na kawe I nie piszę tygodniami,szybka weryfikacja

P.s. ona wpisala, ze zna trzy jezyki francuski, angielski i uwaga hiszpanski. 🤣

Edytowano przez Busz3131
  • Haha 4

13 minut temu, biednakicia napisał:

O to super, spotkałaś dużo nowych osób, nikt nie chwalił twoich perfum?

Straszna się robi, znowu będzie wielki zjazd chyba że ma mocne leki.

4 minuty temu, Busz3131 napisał:

Nie szukam przygód. Naprawdę mam 176 cm wzrostu więc przy spotkaniu nie każ mi się zastanawiać czy urosłam.Szukam normalnego faceta. Minimalne wymagania: inteligencja, poczucie humoru,stabilność emocjonalna. Jestem niezależna i ogarnieta życiowo oraz finansowo. Tego samego oczekuję od partnera. Nie mam dzieci,nie chcę mieć i nie mam ochoty zajmować się cudzymi.Nie spotkam się z Tobą w parku bo nie masz akurat na kawe I nie piszę tygodniami,szybka weryfikacja

Takie rzeczy można wymagać TYLKO jak się samemu spełnia.

12 minut temu, Olejrycynowy napisał:

Jej tinder jest na profilu w_barłogu na insta, ale to tak z poprzedniego roku. Ogólnie siwa szuka stałego związku, ma 176 i nie chce na randce zastanawiać, czy urosła. Nie pójdzie na spacer jak ktoś nie ma na kawę, jest ogarnięta życiowo i finasowo i tego samego oczekuje. Dramat.

Tak płonął i nic nie wybrała 😅

• Haha 1

3 minuty temu, saturninapiacha napisał:

O to super, spotkałaś dużo nowych osób, nikt nie chwalił twoich perfum?

O cholera.. zwróciłaś mi uwagę, że nie dostałam komplementów!! Ten pan z Costy wyglądał tak, jakby mi chciał coś powiedzieć, no ale nie powiedział 😞 pan motorniczy też mi nic nie powiedział ani pad w Sephorze. Teraz siedzę i rozmyślam nad życiem przez to...

Ale to pewnie dlatego, że nie wypsikałam się perfumamy 40x, a tylko 2, bo mi się skończyły i poszłam m.in. kupić nowe.

Do tego byłam u fryzjera podciąć hery, niestety nie robiłam air toucha.

A do tego kupiłam sobie bransoletkę z pereł, spodnie i szklanki termiczne.

I rzeczywiście wzięłam pół dnia urlopu (do odrobienia w weekend).

• Like 1
  • Thanks 1

7 minut temu, Busz3131 napisał:

Jestem niezależna i ogarnieta życiowo

Mówi to, pokazując jak nie radzi sobie z końcówką od mopa. 

Ten jej opis jest naładowany agresją i natarczywością. Jaki facet by na to się skusił?

• Like 5

8 minut temu, Busz3131 napisał:

P.s. ona wpisala, ze zna trzy jezyki francuski, angielski i uwaga hiszpanski. 🤣

Fatalnie wygląda ten opis, jakaś taka agresja z niego przebija i nie zachęca, czyli cała siwa.

• Like 3

3 minuty temu, Szara mysz napisał:

Nikt jej nie wybrał, więc przez kilka live wyśmiewała profile z tindera, aby reszta jej przyklasnęła, że tak, że to z chłopami jest problem, a nie z nią. 

• Thanks 1

4 minuty temu, Szara mysz napisał:

Płonął, ale niestety żaden znany, bogaty architekt z dobrą furą nie chciał jej zaprosić na randkę do drogiej restauracji, stąd nie wypaliło... Księżniczka nadal czeka w szklanej wieży residąs, która nagrzewa się do 40 stopni w lecie, ale okapu ani klimy nie zamontuje bo NIE. It's a NO. 😄 

• Thanks 1
  • Haha 1

1 minutę temu, panna stara napisał:

Fatalnie wygląda ten opis, jakaś taka agresja z niego przebija i nie zachęca, czyli cała siwa.

Ja jak byłam na tinderze, to odrzucałam wszystkie profile z opisem wymagań. Przecież i tak kliknie na tak, ten co chce. Resztę się zweryfikuje potem, ale poszło by szybciej gdyby zamiast opisu przyszłej partnerki napisał coś o sobie i mogłabym stwierdzić, czy do siebie na 1 rzut oka pasujemy.

• Like 1

10 minut temu, PandaCzerowna napisał:

Mówi to, pokazując jak nie radzi sobie z końcówką od mopa. 

Ten jej opis jest naładowany agresją i natarczywością. Jaki facet by na to się skusił?

Tez tak to odbieram, mysle, ze pierwsze pytanie, jak juz ktos sie do niej odezwal to: Stac ce na steka? 🤣

• Haha 1

4 minuty temu, madziuszek napisał:

Ja jak byłam na tinderze, to odrzucałam wszystkie profile z opisem wymagań. Przecież i tak kliknie na tak, ten co chce. Resztę się zweryfikuje potem, ale poszło by szybciej gdyby zamiast opisu przyszłej partnerki napisał coś o sobie i mogłabym stwierdzić, czy do siebie na 1 rzut oka pasujemy.

No właśnie. W życiu nie byłam na tinderach i innych sympatiach, ale gdyby przyszło mi być, to jak najdalej od takich profili, pasywna agresja przebija i każdy umiarkowanie inteligentny człowiek to widzi. Ten opis to anty reklama, pełen wyższości i frusracji.

• Like 2

21 minut temu, panna stara napisał:

No właśnie. W życiu nie byłam na tinderach i innych sympatiach, ale gdyby przyszło mi być, to jak najdalej od takich profili, pasywna agresja przebija i każdy umiarkowanie inteligentny człowiek to widzi. Ten opis to anty reklama, pełen wyższości i frusracji.

Mi ten opis pachnie zgorzkniałą starą panną, która wyżej $r@ niż d00pe ma

• Like 1

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się