Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
GabrielaNowicki

W kamiennym krągu singielka po 40

Polecane posty

Przed chwilą, Zagubiony wózek/koszyk napisał:

Do następnego, jak coś wyłapię, to dam znać. 🫡

Szkoda, że już uciekasz. 

1 minutę temu, Zagubiony wózek/koszyk napisał:

Do następnego, jak coś wyłapię, to dam znać. 🫡

Czekajjj a co to za awanti na własnym weselu zrobiła, tzn. komu, czy o co ?

Jedno mnie dziwi. Grupa ludzi a trzęsie się przed jednostka. Założyć o niej kanał, maska na twarz i sprzedawać smaczki. A siwa niech się zastanawia kto to i 💩 że strachu.

• Thanks 1

1 godzinę temu, panna stara napisał:

Ona się odpala w istotnych dla siebie tematach. Ktoś pytał czy nie żałuje, że nie ma bombelka, a ta głupio mundre odpowiedzi dawała, z wielką wyższością. Jakby to było takie nic, to normalnie by reagowała, ale temat bombelka jej podnosi ciśnienie.

I jeszcze nawiązała do lwa, że niby „co mam żałować, że ta nić nas nie łączy?”dziwne rzeczy przychodzą jej do głowy na takie pytanie, tak jak by tylko Lew mógł być ojcem jej dziecka. 

W nowym vlogu siwa podczas wykladu w szkole poszla spac? Chyba to byl pałer nap, bo sywa jest pilnom uczennicom. 🤣

• Haha 3

1 minutę temu, Etoile napisał:

Jeśli chodzi o kasę to potrafi zrobić wszystko.

Kochana, znam, niestety, osobę z bliskiej mi rodziny, która się o 10 złotych za jakieś tam standardowe zamówienie z Maca potrafiła wykłócać. I to cała drogę powrotną, w aucie.  Dla mnie to jest taki poziom abstrakcji, że szok w trampkach. Jak Siwa była taka sama chorobliwa sknera ( dalej jest ofc) to lewek miał przej.e.ba.n.y żywot przy niej. Ciekawe czy on w takim razie na terapii był po relacji z taką toksyczna osobą....

3 minuty temu, Mi a napisał:

I jeszcze nawiązała do lwa, że niby „co mam żałować, że ta nić nas nie łączy?”dziwne rzeczy przychodzą jej do głowy na takie pytanie, tak jak by tylko Lew mógł być ojcem jej dziecka. 

Bo dla niej mężczyzna-ojciec dziecka to tylko lew, tak myśli ten ograniczony łeb.

Tak, ona dalej jest straszna sknera. Widać to jak ją boli wydawanie kasy. Ale jak lew robił zakupy to odkurzacz musiał byc tylko dyson a nie zamiennik. A teraz jak sama ma placic to  temu jest wspaniale  a choinka jej niepotrzebna.

3 minuty temu, Busz3131 napisał:

W nowym vlogu siwa podczas wykladu w szkole poszla spac? Chyba to byl pałer nap, bo sywa jest pilnom uczennicom. 🤣

Naje bana to poszła 

• Haha 1

11 minut temu, panna stara napisał:

Czekajjj a co to za awanti na własnym weselu zrobiła, tzn. komu, czy o co ?

Siwa nawet kiedyś to chyba opowiadała, że z tortem tam coś było nie tak. Jak ktoś wie coś więcej to niech napisze. 

A i, że nawet na weselu lew zajmował się wszystkimi tylko nie nią 😂😋

Edytowano przez SheriDANKA ;-P
  • Like 1

4 minuty temu, Etoile napisał:

Tak, ona dalej jest straszna sknera. Widać to jak ją boli wydawanie kasy. Ale jak lew robił zakupy to odkurzacz musiał byc tylko dyson a nie zamiennik. A teraz jak sama ma placic to  temu jest wspaniale  a choinka jej niepotrzebna.

No tak mają te osoby właśnie. Pomimo że mają kasę, to bardziej  cieszy ich nie, ze wydawanie jej na przyjemności nawet tylko ich posiadanie, patrzenie jak przybywa, czy to na koncie czy w skarpecie 😋 dziwne ale tak mają. A już jak im się uda coś od kogoś wydębić za friko, to  Black Friday przy tym to pikuś - takie to uczucie zwycięstwa 😂🤣😁😅

15 minut temu, Etoile napisał:

Jedno mnie dziwi. Grupa ludzi a trzęsie się przed jednostka. Założyć o niej kanał, maska na twarz i sprzedawać smaczki. A siwa niech się zastanawia kto to i 💩 że strachu.

Ale po co? Od takich ludzi trzeba się trzymać jak najdalej. Nie ma nic cenniejszego w życiu niż święty spokój 

Zarówno tiktok z kalendarzem jak lajw były przepełnione agresją. Myślicie że to stan chorobowy, czy może np nieudana randka albo inne wydarzenie po którym tak musi się wyżyć? 

Przed chwilą, PandaCzerowna napisał:

Zarówno tiktok z kalendarzem jak lajw były przepełnione agresją. Myślicie że to stan chorobowy, czy może np nieudana randka albo inne wydarzenie po którym tak musi się wyżyć? 

Vlogmas się zbliża, pewnie nie wie czy udawać załamke, czy udawać ekscytację 🤣 dwie ryby walczą i jest nerwowa

• Haha 3

1 minutę temu, PandaCzerowna napisał:

Zaraz grudzień, rocznica ślubu, rok temu było to samo, zjazd i agresja 

Hit, siwa mowi ze jak se perfumujemy to opadajom toksyny i osiadajom na podlodze i psy to lizom i bejbiki i ona teraz ma postanowienie zeby puszczac robota, uwaga, codzenne. 

I to ona trzy lata temu piersza  wypowiedzala slowo narcyz, depresja i wszyscy jej gratulowali, ona jest prekursorkpm, naprawde. 🤣

Edytowano przez Busz3131
  • Haha 2
  • Sad 1

Jedyna toksyna, która opadnie i to z hukiem to duży bobas koczkodan 

• Like 1
  • Haha 2

13 minut temu, gdzierower napisał:

Ale po co? Od takich ludzi trzeba się trzymać jak najdalej. Nie ma nic cenniejszego w życiu niż święty spokój 

Jak to po co? Ona na innych pluje to trzeba jej tym samym odpłacić.

• Confused 1

Ona żurawiny nie lubi? A na Mazurach zbierała kiedyś. Moja teoria jest taka, że siwa ma proste myślenie i myśli, że jak coś chociaż lekko skrytykuje to będzie bardziej wiarygodna w tych „wow jakie to piękne” i przekonana ludzi do zakupu. Z pri*Markiem był ten sam schemat,  wszystko było super tylko jedne jedyne spodenki były be;)

1 godzinę temu, Zagubiony wózek/koszyk napisał:

Ja już pisałam, my myśleliśmy na początku, że ona jest opętana. Nalewała wino, jęzor latał jej na boki, jak u baby Jagi, te wstrząsy, macanie włosow, drapanie się po głowie, pocieranie paluchem nosa.  Zauważcie, jaki ona od tego krecenia ma miękki nos, może nim koła kręcić. 

Macanie włosów i kinola to moje " ukochane" 😅

Od 04:52-06:30 7x powiedziała "ten".

"Szuman szaleje, WSZYSTKICH dziś boli glowa"

Nie dam rady dalej tego oglądać,  mam ochotę piznąć jej w łeb, ale się nie da 

• Haha 2

2 minuty temu, evoiva napisał:

Macanie włosów i kinola to moje " ukochane" 😅

Jak widac oprócz nerwicy natręctw ma wiele innych zaburzeń.

Siwej walka z kredkom, zloto, dedgerl look, lodzia dzaga, musyce to zobaczyc. 🤣

O psycho patach i zwyro dnia lcach  zawsze się slyszy " a taki miły był, zawsze dzień dobry mowil". Tak tylko tu wstawię.

Ogladam tego vloga i se smeje sama do sebie, suchajce tego: 

Boze, wy mi piszece, ze ja wyglondam jak Cleo, ona mi se bardzo podoba jaaa, w ogole dzenkuje wam bardzo, jakby ten, i ze jak Malgorzata Socha jakby, dzienkuje, jestesce bardzo mili, jakby megakoplement. 🤣

5 minut temu, Busz3131 napisał:

Ogladam tego vloga i se smeje sama do sebie, suchajce tego: 

Boze, wy mi piszece, ze ja wyglondam jak Cleo, ona mi se bardzo podoba jaaa, w ogole dzenkuje wam bardzo, jakby ten, i ze jak Malgorzata Socha jakby, dzienkuje, jestesce bardzo mili, jakby megakoplement. 🤣

To ktoś chyba dla jaj to pisze, bo do Sochy to daleko.

Zobaczcie te usta, wyglada jakby pila kakao z butelki. 🤣 

• Haha 2

15 minut temu, Busz3131 napisał:

Zobaczcie te usta, wyglada jakby pila kakao z butelki. 🤣 

Albo po włażeniu w tyłek andziaks ma taką brązową plamę wokół ust.

Ten vlog to som diamenty nie zloto: 

Podobno Marlin Monro malowala se godzinami zeby wydobyc z sebe taki ikonik marlin luk, nie, wlosy i wszysko. I ona se nie czula jak merlin i kurde, wiem, o czym ona mowi teras, ona na pewno tez chorowala na depresje. 

Chyba siwa nie moze ostatnio wydobyc z siebie lodzi... 😉

Musicie zobaczyc tego vloga, naprawde! 

Edytowano przez Busz3131
  • Haha 1

1 godzinę temu, SheriDANKA 😜 napisał:

Aż zapałki z rozpędu wąchała 😂👍😁

Ja już się bałam że ona tego ciastka chapnie 😆

• Like 1

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!