Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
GabrielaNowicki

W kamiennym krągu singielka po 40

Polecane posty

Przed chwilą, Dr-Mlem napisał:

I ona boi się cokolwiek polecać, bo potem ludzie to wykupują i brakuje dla niej jak np. rumianek karmelowy z Lidla

"Wece, firmy zabijają się, żeby u mnie pokazywac różne rzeczy"

• Haha 3

14 minut temu, Dr-Mlem napisał:

I ona boi się cokolwiek polecać, bo potem ludzie to wykupują i brakuje dla niej jak np. rumianek karmelowy z Lidla

Na który ma nietolerancję bo rumianek ma histaminę (wg niej). I bądź tu człowieku mądry.

Edytowano przez Kingeczka

6 minut temu, Kebap napisał:

Hahahahahaha.

31 minut temu, Kebap napisał:

Kamizele bacy Burberry uszył specjalnie dla Zakollo, a ta szantrapa Millen to przyuważyła i kupiła identyczną! Wkrótce się okaże, że jako pierwsza w kraju rozwiodła się. Zakolak, a czujesz już, że jesteś Napoleonem? 

Kozuch siwsona nie byl przypadkiem ze slynnego domu mody Ejczendem? 🤣

Mnie rozbroilo jej stwierdzenie, ze to ona wymyslila stwierdzenie "to jest zloto", dla zartu, bo chcala sprawdzyc swoje zasiegi. 🤣

• Like 2
  • Haha 1

28 minut temu, panna stara napisał:

Serio ona tak pier**liła ? Ja pierwsze tosty z opiekacza jadłam 25 lat temu i z pewnością, to urządzenie było dużo wcześniej

Toster i czajnik elektryczny moja mama dostała od cioci na imieniny już w II poł lat 90, to opiekacze mniej więcej też się wtedy pojawiły

• Like 2

Wikipedia, 10 sekund "W 1926 roku pojawił się pierwszy domowy toster automatyczny"

producenci 90 lat czekali na Zakollo, żeby mogła zaprezentować ten sprzęt w PL

• Like 1
  • Haha 1

3 godziny temu, Mi a napisał:

Od lat było mnóstwo filmów na polskim yt o tej tematyce. Ja „studiowałam” ten temat ponad 5 lat temu. Przy filmach jest data dodania, więc można łatwo zweryfikować jej narcystyczne poczucie wyjątkowości. Pierwszy z brzegu kanał to master*yo*ur*life, od lat porusza temat narcyzmu. 

Ok nie kłócę się, ja nie widziałam, nie szukałam 

Edytowano przez Sylka856

2 godziny temu, evoiva napisał:

A teraz wyobraźmy sobie w tym wszystkim małe sloniolwiątko, przecież po rozstaniu to dziecko by było karta przetargową, powodem do szantażu, sluchaczem darcia japy bez powodu, oj pomidor dobrze zrobił nie zapylając naszego uckiego bąka.

Jej produkcje były by dowodem w sprawie, o sprawowanie opieki nad dzieckiem przez ojca

• Thanks 1

1 godzinę temu, MONIKA napisał:

Tak tak ona pierwsza. Kolo tez ina wynalazla. Wiadomo ona siama sylna niezalezna syngielka

Porównajcie sobie ile wtedy się wam wyświetlało Instagramowo tiktokowych psychologów z tematem narcyza a ile po tym, jak nagrała film o rozwodzie. Ja rozumiem, że się kogoś nie lubi to się mu nigdy nie przyzna racji, ale ja akurat taka nie jestem 😊

Przed chwilą, Sylka856 napisał:

Porównajcie sobie ile wtedy się wam wyświetlało Instagramowo tiktokowych psychologów z tematem narcyza a ile po tym, jak nagrała film o rozwodzie. Ja rozumiem, że się kogoś nie lubi to się mu nigdy nie przyzna racji, ale ja akurat taka nie jestem 😊

Sugerujesz, że Zakolak jako pierwszy na polskim YT zaczął mówić o narcyźmie, bo jest taka wykształcona, mądra i sama dopatrzyła się u Lwa tego typu cech? 😆

3 minuty temu, Syreni śpiew napisał:

Sugerujesz, że Zakolak jako pierwszy na polskim YT zaczął mówić o narcyźmie, bo jest taka wykształcona, mądra i sama dopatrzyła się u Lwa tego typu cech? 😆

Nie, przeczytaj jeszcze 2 razy i napisz co sugeruje. Jak nie dasz rady to wtedy ci napisze, ale to trzeba mieć jednak wyzsze IQ do rozumienia co się czyta 👍

Edytowano przez Sylka856

1 minutę temu, Sylka856 napisał:

Nie, przeczytaj jeszcze 2 razy i napisz co sugeruje. Jak nie dasz rady to wtedy ci napisze 

No sugerujesz, że popularność tematu zaczęła się od jej oszczerstw w kierunku ex-męża. A to nieprawda. Nigdy sama na nic nie wpadła, zawsze małpuje.

• Like 4
  • Thanks 1

1 minutę temu, Syreni śpiew napisał:

No sugerujesz, że popularność tematu zaczęła się od jej oszczerstw w kierunku ex-męża. A to nieprawda. Nigdy sama na nic nie wpadła, zawsze małpuje.

Teraz dobrze 💪 poprzednio inaczej napisalas. 

Ja uważam, że tak, bo wcześniej nie pokazywał mi się nigdzie ten temat a teraz i  wtedy, po jej filmach, wszędzie. Nawet te stare filmy nagle zaczęły mieć nowe komentarze 

Edytowano przez Sylka856

1 minutę temu, Sylka856 napisał:

Napisałam to samo, tylko innymi słowami. No ale cóż, z koniem się kopać nie będę. 

Przed chwilą, Syreni śpiew napisał:

Napisałam to samo, tylko innymi słowami. No ale cóż, z koniem się kopać nie będę. 

Napisałaś, że ja niby sugeruje, że ona ten temat wymyśliła a później, że temat stał się popularny po jej filmach. No jednak są to 2 różne zdania 

1 godzinę temu, Kebap napisał:

Czyt. "Wiece, zabiłabym się, żeby pokazać pewne rzeczy różnych firm". Klasyczna siwa i jej delooloo.

• Like 1

21 minut temu, Sylka856 napisał:

Zwyczajnie wpisała się w trend, niczego nie rozpoczęła, nie spopularyzowała, nie znormalizowała

• Like 1
  • Thanks 1

1 godzinę temu, Busz3131 napisał:

Mnie rozbroilo jej stwierdzenie, ze to ona wymyslila stwierdzenie "to jest zloto", dla zartu, bo chcala sprawdzyc swoje zasiegi. 🤣

Złoto, cycuś, sztos, zayebiste, wow, you know?

Diary dairy, you know what I mean?

• Thanks 1

Od małego słyszała, że jest wilkiem pośród owiec.. i to od swojej mamy.

Nie pamiętam dokładnie, ale iks lat temu, jak jeszcze robiła q&a, opowiadała historię swojego imienia i wtedy usłyszała, że nadano jej takie ponieważ rodzice chcieli, żeby miała "wyjątkowe życie".

Kropla draży skałę.

Stąd jej: WY, ONI, POWIEDZ IM, JAK WAS BĘDZIE STAĆ itd, brak samokrytycyzmu, autorefleksji.

Sylka, te chorobne internety tak działają, że jak raz klikniesz w film o montażu kaloryferów, to przez kolejny miesiąc co rusz będziesz trafiać na filmy o montażu kaloryferów. Ot, wkurzający algorytm.

5 minut temu, gdzierower napisał:

Zwyczajnie wpisała się w trend, niczego nie rozpoczęła, nie spopularyzowała, nie znormalizowała

Dokładnie, już wtedy mówiło o zaburzeniach narcystycznych, a wiem to bo chwilowo temat obcowania z narycyzem mnie dotyczył w tamtym okresie 

Ale jak ktoś śledzi tylko kanal naszej lodzi smrodzi to rzeczywiście może byc dla kogos prekursorką 😂😂😂

Edytowano przez Phoenix_x2
  • Thanks 1

1 minutę temu, gdzierower napisał:

Tak jak autodiagnoza adhd. To zupełny przypadek, że ostatnio jest o tym dość głośno, Napoleon miał to pierwszy   xd 

Jak ktoś chce posłuchać jak to firmy zabijają się polecam TAK WYGLĄDAŁO MOJE MAŁŻEŃSTWO około 18 min

2 godziny temu, Laadonna napisał:

i pierwsza miała opiekacz do kanapek jakieś 10 lat temu 🤣🤣🤣

I używała określenia "złoto". Nikt tak wcześniej nie mówił. Ona sprawiła, że to stało się popularne.

Podobnie jak kwestia wyprzedawania się w ekspresowym tempie ubrań/butów/torebek/kosmetyków i innych produktów, które pokazuje w wysrywach. 

Ona naprawdę myśli, że jest jak księżna Kate, która jak faktycznie zakłada np. ...enkę z Zary (co często robi), to wyprzedaje się ona w kilkanaście minut.

• Haha 1

23 minuty temu, Sylka856 napisał:

Ja uważam, że tak, bo wcześniej nie pokazywał mi się nigdzie ten temat a teraz i  wtedy, po jej filmach, wszędzie. Nawet te stare filmy nagle zaczęły mieć nowe komentarze 

Jest coś takiego jak algorytm.

1 godzinę temu, Kebap napisał:

A philips dałby jej Mercedesa żeby tylko ich zareklamowala.

Że też trzeba tłumaczyć coś takiego jak algorytm🙉. Sylka dałaś czadu.

7 minut temu, Kebap napisał:

Tak jak autodiagnoza adhd. To zupełny przypadek, że ostatnio jest o tym dość głośno, Napoleon miał to pierwszy   xd 

Jak ktoś chce posłuchać jak to firmy zabijają się polecam TAK WYGLĄDAŁO MOJE MAŁŻEŃSTWO około 18 min

Odpaliłam z ciekawości. Niezły glow down zaliczyła przez te kilka lat

Przecież juciub jest wręcz zawalony materiałami o narcyzmie sprzed 5, 6,12 lat czyli z czasów kiedy to Napoleon publicznie wyznawał mężowi miłość i uważał, że nikogo więcej nie potrzebuje, bo jest w szczęsliwym związku. Kasia Sawicka, Master Your Life, JaroslawGibas, Człowiek absurdalny i więcej nie chce mi się przepisywać. Litości

• Like 2

3 minuty temu, Kebap napisał:

Przecież juciub jest wręcz zawalony materiałami o narcyzmie sprzed 5, 6,12 lat czyli z czasów kiedy to Napoleon publicznie wyznawał mężowi miłość i uważał, że nikogo więcej nie potrzebuje, bo jest w szczęsliwym związku. Kasia Sawicka, Master Your Life, JaroslawGibas, Człowiek absurdalny i więcej nie chce mi się przepisywać. Litości

Napisz to siwej 😂

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się