Kebap 3159 Napisano 7 godzin temu Przed chwilą, Dr-Mlem napisał: I ona boi się cokolwiek polecać, bo potem ludzie to wykupują i brakuje dla niej jak np. rumianek karmelowy z Lidla "Wece, firmy zabijają się, żeby u mnie pokazywac różne rzeczy" 3 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kingeczka 1007 Napisano 6 godzin temu (edytowany) 14 minut temu, Dr-Mlem napisał: I ona boi się cokolwiek polecać, bo potem ludzie to wykupują i brakuje dla niej jak np. rumianek karmelowy z Lidla Na który ma nietolerancję bo rumianek ma histaminę (wg niej). I bądź tu człowieku mądry. Edytowano 6 godzin temu przez Kingeczka Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kingeczka 1007 Napisano 6 godzin temu 6 minut temu, Kebap napisał: "Wece, firmy zabijają się, żeby u mnie pokazywac różne rzeczy" Hahahahahaha. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Busz3131 3092 Napisano 6 godzin temu 31 minut temu, Kebap napisał: Kamizele bacy Burberry uszył specjalnie dla Zakollo, a ta szantrapa Millen to przyuważyła i kupiła identyczną! Wkrótce się okaże, że jako pierwsza w kraju rozwiodła się. Zakolak, a czujesz już, że jesteś Napoleonem? Kozuch siwsona nie byl przypadkiem ze slynnego domu mody Ejczendem? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Busz3131 3092 Napisano 6 godzin temu Mnie rozbroilo jej stwierdzenie, ze to ona wymyslila stwierdzenie "to jest zloto", dla zartu, bo chcala sprawdzyc swoje zasiegi. 2 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kinga2208 87 Napisano 6 godzin temu 28 minut temu, panna stara napisał: Serio ona tak pier**liła ? Ja pierwsze tosty z opiekacza jadłam 25 lat temu i z pewnością, to urządzenie było dużo wcześniej Toster i czajnik elektryczny moja mama dostała od cioci na imieniny już w II poł lat 90, to opiekacze mniej więcej też się wtedy pojawiły 2 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kebap 3159 Napisano 6 godzin temu Wikipedia, 10 sekund "W 1926 roku pojawił się pierwszy domowy toster automatyczny" producenci 90 lat czekali na Zakollo, żeby mogła zaprezentować ten sprzęt w PL 1 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Sylka856 4276 Napisano 6 godzin temu (edytowany) 3 godziny temu, Mi a napisał: Od lat było mnóstwo filmów na polskim yt o tej tematyce. Ja „studiowałam” ten temat ponad 5 lat temu. Przy filmach jest data dodania, więc można łatwo zweryfikować jej narcystyczne poczucie wyjątkowości. Pierwszy z brzegu kanał to master*yo*ur*life, od lat porusza temat narcyzmu. Ok nie kłócę się, ja nie widziałam, nie szukałam Edytowano 6 godzin temu przez Sylka856 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Sylka856 4276 Napisano 6 godzin temu 2 godziny temu, evoiva napisał: A teraz wyobraźmy sobie w tym wszystkim małe sloniolwiątko, przecież po rozstaniu to dziecko by było karta przetargową, powodem do szantażu, sluchaczem darcia japy bez powodu, oj pomidor dobrze zrobił nie zapylając naszego uckiego bąka. Jej produkcje były by dowodem w sprawie, o sprawowanie opieki nad dzieckiem przez ojca 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Sylka856 4276 Napisano 6 godzin temu 1 godzinę temu, MONIKA napisał: Tak tak ona pierwsza. Kolo tez ina wynalazla. Wiadomo ona siama sylna niezalezna syngielka Porównajcie sobie ile wtedy się wam wyświetlało Instagramowo tiktokowych psychologów z tematem narcyza a ile po tym, jak nagrała film o rozwodzie. Ja rozumiem, że się kogoś nie lubi to się mu nigdy nie przyzna racji, ale ja akurat taka nie jestem Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Syreni śpiew 6689 Napisano 5 godzin temu Przed chwilą, Sylka856 napisał: Porównajcie sobie ile wtedy się wam wyświetlało Instagramowo tiktokowych psychologów z tematem narcyza a ile po tym, jak nagrała film o rozwodzie. Ja rozumiem, że się kogoś nie lubi to się mu nigdy nie przyzna racji, ale ja akurat taka nie jestem Sugerujesz, że Zakolak jako pierwszy na polskim YT zaczął mówić o narcyźmie, bo jest taka wykształcona, mądra i sama dopatrzyła się u Lwa tego typu cech? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Sylka856 4276 Napisano 5 godzin temu (edytowany) 3 minuty temu, Syreni śpiew napisał: Sugerujesz, że Zakolak jako pierwszy na polskim YT zaczął mówić o narcyźmie, bo jest taka wykształcona, mądra i sama dopatrzyła się u Lwa tego typu cech? Nie, przeczytaj jeszcze 2 razy i napisz co sugeruje. Jak nie dasz rady to wtedy ci napisze, ale to trzeba mieć jednak wyzsze IQ do rozumienia co się czyta Edytowano 5 godzin temu przez Sylka856 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Syreni śpiew 6689 Napisano 5 godzin temu 1 minutę temu, Sylka856 napisał: Nie, przeczytaj jeszcze 2 razy i napisz co sugeruje. Jak nie dasz rady to wtedy ci napisze No sugerujesz, że popularność tematu zaczęła się od jej oszczerstw w kierunku ex-męża. A to nieprawda. Nigdy sama na nic nie wpadła, zawsze małpuje. 4 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Sylka856 4276 Napisano 5 godzin temu (edytowany) 1 minutę temu, Syreni śpiew napisał: No sugerujesz, że popularność tematu zaczęła się od jej oszczerstw w kierunku ex-męża. A to nieprawda. Nigdy sama na nic nie wpadła, zawsze małpuje. Teraz dobrze poprzednio inaczej napisalas. Ja uważam, że tak, bo wcześniej nie pokazywał mi się nigdzie ten temat a teraz i wtedy, po jej filmach, wszędzie. Nawet te stare filmy nagle zaczęły mieć nowe komentarze Edytowano 5 godzin temu przez Sylka856 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Syreni śpiew 6689 Napisano 5 godzin temu 1 minutę temu, Sylka856 napisał: Teraz dobrze poprzednio inaczej napisalas. Napisałam to samo, tylko innymi słowami. No ale cóż, z koniem się kopać nie będę. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Sylka856 4276 Napisano 5 godzin temu Przed chwilą, Syreni śpiew napisał: Napisałam to samo, tylko innymi słowami. No ale cóż, z koniem się kopać nie będę. Napisałaś, że ja niby sugeruje, że ona ten temat wymyśliła a później, że temat stał się popularny po jej filmach. No jednak są to 2 różne zdania Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
wyszlonamoje 2454 Napisano 5 godzin temu 1 godzinę temu, Kebap napisał: "Wece, firmy zabijają się, żeby u mnie pokazywac różne rzeczy" Czyt. "Wiece, zabiłabym się, żeby pokazać pewne rzeczy różnych firm". Klasyczna siwa i jej delooloo. 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
gdzierower 630 Napisano 5 godzin temu 21 minut temu, Sylka856 napisał: Porównajcie sobie ile wtedy się wam wyświetlało Instagramowo tiktokowych psychologów z tematem narcyza a ile po tym, jak nagrała film o rozwodzie. Ja rozumiem, że się kogoś nie lubi to się mu nigdy nie przyzna racji, ale ja akurat taka nie jestem Zwyczajnie wpisała się w trend, niczego nie rozpoczęła, nie spopularyzowała, nie znormalizowała 1 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
wyszlonamoje 2454 Napisano 5 godzin temu 1 godzinę temu, Busz3131 napisał: Mnie rozbroilo jej stwierdzenie, ze to ona wymyslila stwierdzenie "to jest zloto", dla zartu, bo chcala sprawdzyc swoje zasiegi. Złoto, cycuś, sztos, zayebiste, wow, you know? Diary dairy, you know what I mean? 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
!GA 1373 Napisano 5 godzin temu Od małego słyszała, że jest wilkiem pośród owiec.. i to od swojej mamy. Nie pamiętam dokładnie, ale iks lat temu, jak jeszcze robiła q&a, opowiadała historię swojego imienia i wtedy usłyszała, że nadano jej takie ponieważ rodzice chcieli, żeby miała "wyjątkowe życie". Kropla draży skałę. Stąd jej: WY, ONI, POWIEDZ IM, JAK WAS BĘDZIE STAĆ itd, brak samokrytycyzmu, autorefleksji. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Anna Milska 37 Napisano 5 godzin temu Sylka, te chorobne internety tak działają, że jak raz klikniesz w film o montażu kaloryferów, to przez kolejny miesiąc co rusz będziesz trafiać na filmy o montażu kaloryferów. Ot, wkurzający algorytm. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Phoenix_x2 181 Napisano 5 godzin temu (edytowany) 5 minut temu, gdzierower napisał: Zwyczajnie wpisała się w trend, niczego nie rozpoczęła, nie spopularyzowała, nie znormalizowała Dokładnie, już wtedy mówiło o zaburzeniach narcystycznych, a wiem to bo chwilowo temat obcowania z narycyzem mnie dotyczył w tamtym okresie Ale jak ktoś śledzi tylko kanal naszej lodzi smrodzi to rzeczywiście może byc dla kogos prekursorką Edytowano 5 godzin temu przez Phoenix_x2 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kebap 3159 Napisano 5 godzin temu 1 minutę temu, gdzierower napisał: Zwyczajnie wpisała się w trend, niczego nie rozpoczęła, nie spopularyzowała, nie znormalizowała Tak jak autodiagnoza adhd. To zupełny przypadek, że ostatnio jest o tym dość głośno, Napoleon miał to pierwszy xd Jak ktoś chce posłuchać jak to firmy zabijają się polecam TAK WYGLĄDAŁO MOJE MAŁŻEŃSTWO około 18 min Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Krakowski Precel 1015 Napisano 5 godzin temu 2 godziny temu, Laadonna napisał: i pierwsza miała opiekacz do kanapek jakieś 10 lat temu I używała określenia "złoto". Nikt tak wcześniej nie mówił. Ona sprawiła, że to stało się popularne. Podobnie jak kwestia wyprzedawania się w ekspresowym tempie ubrań/butów/torebek/kosmetyków i innych produktów, które pokazuje w wysrywach. Ona naprawdę myśli, że jest jak księżna Kate, która jak faktycznie zakłada np. ...enkę z Zary (co często robi), to wyprzedaje się ona w kilkanaście minut. 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Etoile 5534 Napisano 5 godzin temu 23 minuty temu, Sylka856 napisał: Teraz dobrze poprzednio inaczej napisalas. Ja uważam, że tak, bo wcześniej nie pokazywał mi się nigdzie ten temat a teraz i wtedy, po jej filmach, wszędzie. Nawet te stare filmy nagle zaczęły mieć nowe komentarze Jest coś takiego jak algorytm. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Etoile 5534 Napisano 5 godzin temu 1 godzinę temu, Kebap napisał: "Wece, firmy zabijają się, żeby u mnie pokazywac różne rzeczy" A philips dałby jej Mercedesa żeby tylko ich zareklamowala. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Etoile 5534 Napisano 5 godzin temu Że też trzeba tłumaczyć coś takiego jak algorytm. Sylka dałaś czadu. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Phoenix_x2 181 Napisano 5 godzin temu 7 minut temu, Kebap napisał: Tak jak autodiagnoza adhd. To zupełny przypadek, że ostatnio jest o tym dość głośno, Napoleon miał to pierwszy xd Jak ktoś chce posłuchać jak to firmy zabijają się polecam TAK WYGLĄDAŁO MOJE MAŁŻEŃSTWO około 18 min Odpaliłam z ciekawości. Niezły glow down zaliczyła przez te kilka lat Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kebap 3159 Napisano 5 godzin temu Przecież juciub jest wręcz zawalony materiałami o narcyzmie sprzed 5, 6,12 lat czyli z czasów kiedy to Napoleon publicznie wyznawał mężowi miłość i uważał, że nikogo więcej nie potrzebuje, bo jest w szczęsliwym związku. Kasia Sawicka, Master Your Life, JaroslawGibas, Człowiek absurdalny i więcej nie chce mi się przepisywać. Litości 2 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Phoenix_x2 181 Napisano 5 godzin temu 3 minuty temu, Kebap napisał: Przecież juciub jest wręcz zawalony materiałami o narcyzmie sprzed 5, 6,12 lat czyli z czasów kiedy to Napoleon publicznie wyznawał mężowi miłość i uważał, że nikogo więcej nie potrzebuje, bo jest w szczęsliwym związku. Kasia Sawicka, Master Your Life, JaroslawGibas, Człowiek absurdalny i więcej nie chce mi się przepisywać. Litości Napisz to siwej Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach