Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
GabrielaNowicki

W kamiennym krągu singielka po 40

Polecane posty

1 minutę temu, Phoenix_x2 napisał:

Napisz to siwej 😂

Ne mogę, niedawno ogłosiła, że nie dostaje już hejtu a skoro tak twerdzi… xd 

• Haha 1

6 minut temu, Kebap napisał:

Przecież juciub jest wręcz zawalony materiałami o narcyzmie sprzed 5, 6,12 lat czyli z czasów kiedy to Napoleon publicznie wyznawał mężowi miłość i uważał, że nikogo więcej nie potrzebuje, bo jest w szczęsliwym związku. Kasia Sawicka, Master Your Life, JaroslawGibas, Człowiek absurdalny i więcej nie chce mi się przepisywać. Litości

Dobra. Kto to jest Napoleon?🤣

Przypominam, ze siwa jako pierSZa propagowala wegetarianizm/weganizm. Dajcie jej troche czasu to sie dowiemy, ze to ona byla pierSZa na ksiezycu, a w grudniowych projektach ma lot na Marsa. 🤣

Edytowano przez Busz3131
  • Thanks 1
  • Haha 3

8 minut temu, Ta_z_1_ napisał:

Dobra. Kto to jest Napoleon?🤣

Napoleon to taki pacjent, który najpierw wprowadza do swojego kraju toster, szarlot i weganizm. Widuje też niewidzialnych ludzi pod balkonem  xd

Edytowano przez Kebap
  • Thanks 1
  • Haha 2

4 minuty temu, Kebap napisał:

Napoleon to taki pacjent, który najpierw wprowadza do swojego kraju toster, szarlot i weganizm. Widuje też niewidzialnych ludzi pod balkonem  xd

Napoleon jako pierwszy wyczesywal sobie brwi. 🤣

• Haha 3

9 minut temu, Kebap napisał:

Ok ok 🤣 a czemu akurat Napoleon? 🤣

1 godzinę temu, Sylka856 napisał:

Porównajcie sobie ile wtedy się wam wyświetlało Instagramowo tiktokowych psychologów z tematem narcyza a ile po tym, jak nagrała film o rozwodzie. Ja rozumiem, że się kogoś nie lubi to się mu nigdy nie przyzna racji, ale ja akurat taka nie jestem 😊

Przecież to nie ma nic wspólnego z Zakolakiem. Ona też zaczęła o tym gadać jak to się stało bardzo popularne. 

• Thanks 1

42 minuty temu, Anna Milska napisał:

Sylka, te chorobne internety tak działają, że jak raz klikniesz w film o montażu kaloryferów, to przez kolejny miesiąc co rusz będziesz trafiać na filmy o montażu kaloryferów. Ot, wkurzający algorytm.

Dobrze ja kliknęłam i 100 tys innych i poszło, stare filmy zaczęli ludzie oglądać i komentować, inni zaczęli nagrywać nowe, bo chodliwy temat

• Haha 2

46 minut temu, Phoenix_x2 napisał:

Dokładnie, już wtedy mówiło o zaburzeniach narcystycznych, a wiem to bo chwilowo temat obcowania z narycyzem mnie dotyczył w tamtym okresie 

Ale jak ktoś śledzi tylko kanal naszej lodzi smrodzi to rzeczywiście może byc dla kogos prekursorką 😂😂😂

Żadna inna influ o tym nie mówiła nigdy a z yt to oglądałam właśnie te najbardziej popularne kanały no i moje hobbystyczne, tyle. Nie mam czasu oglądać wszystkiego, sorry a że też nie siedzę z toksykiem, i nie wylewam jadu, żeby sobie ulżyć, to też tematu nie musiałam googlowac 😊

Edytowano przez Sylka856

A propos algorytmow, to siwa chyba jest u mnie na jakiejs czarnej liscie, yt nigdy mi nie podpowiedzial jej nowego filmu, starych tez nie pokazuje. Jak chce zobaczyc wysryw to musze wchodzic na jej kanal.  🤣

1 godzinę temu, !GA napisał:

Od małego słyszała, że jest wilkiem pośród owiec.. i to od swojej mamy.

Nie pamiętam dokładnie, ale iks lat temu, jak jeszcze robiła q&a, opowiadała historię swojego imienia i wtedy usłyszała, że nadano jej takie ponieważ rodzice chcieli, żeby miała "wyjątkowe życie".

Kropla draży skałę.

Stąd jej: WY, ONI, POWIEDZ IM, JAK WAS BĘDZIE STAĆ itd, brak samokrytycyzmu, autorefleksji.

Sama sugeruje, że w tych swoich pożal się Boże szkołach i na tych pseudoterapiach "leczy się" z "traum" powstałych w wyniku zaburzonych relacji z rodzicami. A tak im zależało, aby była kimś, aby była wyjątkowa. Właściwie, trochę im się udało.

1 godzinę temu, Sylka856 napisał:

Porównajcie sobie ile wtedy się wam wyświetlało Instagramowo tiktokowych psychologów z tematem narcyza a ile po tym, jak nagrała film o rozwodzie. Ja rozumiem, że się kogoś nie lubi to się mu nigdy nie przyzna racji, ale ja akurat taka nie jestem 😊

Być może Ty wcześniej nie oglądałaś tego typu treści i dlatego tak myślisz. Ja oglądałam i u mnie te treści od lat są sugerowane, w pewnym momencie musiałam usunąć historię przeglądania żeby już yt mi nie podrzucał tego typu treści i siwa nie ma z tym nic wspólnego bo siwą od lat odpalam na inv… Siwa podpięła się pod modny temat narcyz*mu bo projektowała swoje cechy na ex. 

• Like 2
  • Thanks 1

5 minut temu, wyszlonamoje napisał:

Sama sugeruje, że w tych swoich pożal się Boże szkołach i na tych pseudoterapiach "leczy się" z "traum" powstałych w wyniku zaburzonych relacji z rodzicami. A tak im zależało, aby była kimś, aby była wyjątkowa. Właściwie, trochę im się udało.

Z boku to wygląda jak by im właśnie na niej w ogóle nie zależało. Jak by była tylko kukiełką do pokazania znajomym, a ona sama jak by nie miała większej wartości dla nich. 

47 minut temu, Kebap napisał:

🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣

21 minut temu, Busz3131 napisał:

A propos algorytmow, to siwa chyba jest u mnie na jakiejs czarnej liscie, yt nigdy mi nie podpowiedzial jej nowego filmu, starych tez nie pokazuje. Jak chce zobaczyc wysryw to musze wchodzic na jej kanal.  🤣

Może Ty jesteś na jej czarnej liście 🤣🤣🤣

• Haha 1

A piosenkę "narcyz" dla zespołu Łzy napisała Sywa, wedzeliscie o tym? Nikt nie wiedział w ogóle co to jest narcyzm, bo Polska była wtedy niedouczona, ale znalazła się taka juciuberka i piosenkom chciała pokazać, że ona wie wiecej

• Haha 3

38 minut temu, Sylka856 napisał:

Żadna inna influ o tym nie mówiła nigdy a z yt to oglądałam właśnie te najbardziej popularne kanały no i moje hobbystyczne, tyle. Nie mam czasu oglądać wszystkiego, sorry a że też nie siedzę z toksykiem, i nie wylewam jadu, żeby sobie ulżyć, to też tematu nie musiałam googlowac 😊

Żadna? Skąd wiesz jak nie oglądasz wszystkiego 🤣

12 minut temu, PandaCzerowna napisał:

Z boku to wygląda jak by im właśnie na niej w ogóle nie zależało. Jak by była tylko kukiełką do pokazania znajomym, a ona sama jak by nie miała większej wartości dla nich. 

Też tak przypuszczam, poprzednio lekko ironizowałam. Sytuacja powszechna w wielu domach. Tylko ludzie (w miarę upływu lat i dojrzewania) zazwyczaj próbują stawiać czoła tym cieniom lat dziecięcych. W rzeczonym przypadku jest życiowa degrengolada i odlot od rzeczywistości na własne życzenie.

21 minut temu, Mi a napisał:

Być może Ty wcześniej nie oglądałaś tego typu treści i dlatego tak myślisz. Ja oglądałam i u mnie te treści od lat są sugerowane, w pewnym momencie musiałam usunąć historię przeglądania żeby już yt mi nie podrzucał tego typu treści i siwa nie ma z tym nic wspólnego bo siwą od lat odpalam na inv… Siwa podpięła się pod modny temat narcyz*mu bo projektowała swoje cechy na ex. 

Dokładnie. Było tego całą masę nawet na YT.  Tylko może nie u dziewczyn które miały kontent o makijażach, urządzaniu wnętrz itd. jeśli ktoś tylko te dziewczyny oglądał to tego nie widział zwyczajnie.

6 minut temu, gdzierower napisał:

Żadna? Skąd wiesz jak nie oglądasz wszystkiego 🤣

Z tych, które były na topie wtedy 🤦‍♀️

10 minut temu, mari napisał:

A piosenkę "narcyz" dla zespołu Łzy napisała Sywa, wedzeliscie o tym? Nikt nie wiedział w ogóle co to jest narcyzm, bo Polska była wtedy niedouczona, ale znalazła się taka juciuberka i piosenkom chciała pokazać, że ona wie wiecej

Rozumiem, że jak usłyszałaś te piosenkę, to już znałaś znaczenie, zachowania typowo narcystyczne, to ciekawe, bo to przeczy osobom tu się wypowiadającym, które musiały szukać tego typu pouczających źródeł, żeby zdiagnozować konkubęta 😅

Larwy offtop, juz troche pozno, ale w rossku jest dzis promka na perfumy 2+1 gratis, moze cos u Was stacjonarnie sie uchowalo, na stronie niewiele zostalo. Polujce. 🤣

12 minut temu, mari napisał:

Mitologia grecka i mit o narcyzie to też uj tam... Mitologie grecką też pewnie Siwa dyktowała🤣

• Thanks 3

No tak, bo narcyz nie używa słów przepraszam i dziękuję, dzień dobry też nie mówi paniom w sklepie 🤦‍♀️ 😂

Zresztą, po co wogole się kłócicie, wy uważacie tak a ja potrafię przyznać werze rację w tej sprawie  i tym was irytuję

3 minuty temu, Sylka856 napisał:

Rozumiem, że jak usłyszałaś te piosenkę, to już znałaś znaczenie, zachowania typowo narcystyczne, to ciekawe, bo to przeczy osobom tu się wypowiadającym, które musiały szukać tego typu pouczających źródeł, żeby zdiagnozować konkubęta 😅

Sorry ale to już jakaś odklejka. Siwa nie zapoczątkowała gadania w SM o narcyzmie. Przecież te jej wywody opierały się właśnie na tym co zobaczyła na insta i jutubie. Rozstałam się z moim przemocowcem w podobnym okresie jak ona i pełno było takich treści o narcyzach. Nawet mój eks przemocowiec co nie oglądał walnietych jutuberek zarzucił mi w tym czasie narcyzm bo to było turbo popularne wtedy a ja też ryłam sobie tymi treściami mózg jak było mi źle i szukałam jakiegoś ukojenia i zrozumienia jego zachowań. No błagam cię...

• Thanks 1

Przed chwilą, Sylka856 napisał:

Zresztą, po co wogole się kłócicie, wy uważacie tak a ja potrafię przyznać werze rację w tej sprawie  i tym was irytuję

Irytuje nas to bo to nie prawda i tylko twoje subiektywne odczucie. 

1 minutę temu, weronikazgierska napisał:

Sorry ale to już jakaś odklejka. Siwa nie zapoczątkowała gadania w SM o narcyzmie. Przecież te jej wywody opierały się właśnie na tym co zobaczyła na insta i jutubie. Rozstałam się z moim przemocowcem w podobnym okresie jak ona i pełno było takich treści o narcyzach. Nawet mój eks przemocowiec co nie oglądał walnietych jutuberek zarzucił mi w tym czasie narcyzm bo to było turbo popularne wtedy a ja też ryłam sobie tymi treściami mózg jak było mi źle i szukałam jakiegoś ukojenia i zrozumienia jego zachowań. No błagam cię...

Z mojej perspektywy, ktorej takie treści się nigdy nie wyświetlaly zapoczątkowała. A co ze starymi filmami, które nagle miały dużo wyświetleń i po latach nowe komentarze?

1 minutę temu, Sylka856 napisał:

macie ze sobą więcej wspólnego, niż zdanie w sprawie jej wpływu. Np.nieumiejętność przyznania się do błędu pomimo licznych faktów. Nie da się z tobą normalnie dyskutować, tym właśnie irytujesz.

• Thanks 1

1 minutę temu, weronikazgierska napisał:

Irytuje nas to bo to nie prawda i tylko twoje subiektywne odczucie. 

Ten film chyba z 500 tys obejrzało, to niech połowa piereszy raz usłyszała i zaczęla szukać takich treści, dodawali komentarze 

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się