Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
GabrielaNowicki

W kamiennym krągu singielka po 40

Polecane posty

17 minut temu, Olejrycynowy napisał:

Czy ona nie potrafi mówić o kimś innym, a nie sorry,  ona nie ma życia i żyje w przeszłości, opętana kobieta.

Wera "tonaca "w swej zaje/bistosci nie polaczyla kropek swoim szybkim mósgiem i nie zorientowala sie ze kopniecie w doope przez męża zbliza sie nieuchronnie i wielkim krokami. Stad ta zgorzkniałość i gnojenie pomidora na każdym możliwym kroku.

Edytowano przez Szara mysz

9 godzin temu, Herbstt napisał:

Ostatnio ktoś do niej napisał Zakolak, a ona - Czemu piszesz tak brzydko o moim byłym:)

Siwa rżnie głupa, czyta kafeterię i zna wszystkie swoje przezwiska.

Metodą Siwej jest błyskawiczne przerzucenie niewygodnego pytania/stwierdzenia/sytuacji/na drugiego człowieka. Nie zawsze na swojego rozmówcę, na kogokolwiek. Byle szybko odrzucić śmierdzącego kapcia od siebie. Tak jak jest w życiu powolna, ospała i ociężała, tak w takich przypadkach wykazuje się  wyjątkowym refleksem. Dlatego jest zadziwiająco pewna siebie w sytuacjach kiedy ktoś ją najedzie. Niczego nie przyjmuje do siebie, wszystko błyskawicznie odbija.  

• Like 3

34 minuty temu, Dobra _Dusza napisał:

Siwa rżnie głupa, czyta kafeterię i zna wszystkie swoje przezwiska.

Metodą Siwej jest błyskawiczne przerzucenie niewygodnego pytania/stwierdzenia/sytuacji/na drugiego człowieka. Nie zawsze na swojego rozmówcę, na kogokolwiek. Byle szybko odrzucić śmierdzącego kapcia od siebie. Tak jak jest w życiu powolna, ospała i ociężała, tak w takich przypadkach wykazuje się  wyjątkowym refleksem. Dlatego jest zadziwiająco pewna siebie w sytuacjach kiedy ktoś ją najedzie. Niczego nie przyjmuje do siebie, wszystko błyskawicznie odbija.  

Taaa już ja znam jej odbijanie "kochany nawet by ci przy mnie nie stanął" wybitny mózg 🤣

• Haha 2

1 minutę temu, Ta_z_1_ napisał:

Taaa już ja znam jej odbijanie "kochany nawet by ci przy mnie nie stanął" wybitny mózg 🤣

Ona tak powiedziała myśląc że dogryza komuś?

• Haha 1

Przed chwilą, PandaCzerowna napisał:

Ona tak powiedziała myśląc że dogryza komuś?

Tak. Na lajwie kiedyś coś jakiś facet jej cisnął żeby pokazała filet czy coś w ten deseń 🤣 a ona tak odpowiedziała 🤣

• Haha 1

Z 4 lata mnie tutaj nie było, urzęduje na discordzie ale co się stało że ten wątek ma tyle stron. Już nie lecą jak szalone? 😮

13 minut temu, Ta_z_1_ napisał:

O wuju złoty, przecież to można ze śmiechu popuścić 🤣

13 minut temu, Ta_z_1_ napisał:

Tak. Na lajwie kiedyś coś jakiś facet jej cisnął żeby pokazała filet czy coś w ten deseń 🤣 a ona tak odpowiedziała 🤣

A wystarczyło powiedzieć krótko- tobie to nawet nie stanie, bez wtracania swojej zaje@istej osoby w to zdanie.

6 minut temu, evoiva napisał:

A wystarczyło powiedzieć krótko- tobie to nawet nie stanie, bez wtracania swojej zaje@istej osoby w to zdanie.

Ale jak to tak nyC o sobe ne powedzeC 🤣

• Haha 1

18 godzin temu, Sylka856 napisał:

Mi jak nie pasowało zachowanie faceta to mu robiłam papa. Zawsze. Polecam. 

piszesz o zwiazkach z czasow mlodziezowych? czy o narzeczonych? czy mężach/ojcach?

stawiam na moje pierwsze pytanie 😆😆😆 czyli o mało poważnych związkach, bez- zobowiazan - ktore moze po zakonczeniu cos tam smucą, ale są małoistotne. Żadny wyczyn i trudność powiedzieć "papa". 😄 i ani nawet nie am czym sie podniecać 🙂

Nie mam doswiadczenia z życia dorosłego/poważnych związków, i mowienia facetom "papa" - ale np. patrzac na cesarzowa i publiczne omawianie zakonczenia zwiazku, niezłe bagno może z tego być.

Edytowano przez Hellena.De.Vil
  • Like 1

55 minut temu, Ta_z_1_ napisał:

hahaha no raczej 😆 

• Like 1
  • Haha 1

14 godzin temu, Dr-Mlem napisał:

Siedzimy na zje.banym forum plotkarskim o jeszcze bardziej zj.ebanej karynie z Łodzi XD

Prawda oraz prawda.

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się