Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
GabrielaNowicki

W kamiennym krągu singielka po 40

Polecane posty

1:20:24 ja jepie hahahaha ona serio oszalala. Wdzianko idwalbe do lezenia na kanapue zwlaszczacz tym szwem w p@i$p&ie

7 minut temu, Dolores_lolek napisał:

Ja tam nie wiem dlaczego. Nawet jeżeli zmyślasz to jakoś mało mnie to obchodzi. A niektóre tutaj są naprawdę oburzone że w ogóle piszesz. Ciekawe o co im chodzi? Same czasami piszą takie bzdury o siwej i swoje na jej temat konfabulacje że  to czytać się aż nie chce. 

Niektóre z Was wiedzą, że nie zmyślam, chociaż pisze naprawdę mało i bardzo ogólnie. Kto wie, ten wie. Liczę na Waszą inteligencję i się nie zawodzę. Te, które same zmyślają, atakują mnie, co też jest normalne. 

• Like 1

42 minuty temu, MartaspodKielc napisał:

wlaczylam na chwile na invi**** i widze jak Siwa jest lizana przez psy. Nie dalo sie wiecej.  Prosze dajcie znac jak beda inne smaczki. Pozdro

Poległam ostatecznie na 32 minucie 😅 nie dam dziś rady chyba więcej. 🤣

• Like 1

Pierwsze sekundy pierwszego vlogmasa i o czym mówi? Oczywiście o tym że Lef spał na kanapie i żeby Rózia tak nie robiła jak on...

1:37:40- mówi o przemianie Lindsey Lohan, Aguilery i Madonny, opowiada o "swojej teorii" skąd taka zmiana. Kilka dni temu widziałam tik toka, w którym jakaś dziewczyna dokładnie mówi to co ona. Naogląda się tiktokerów, a później kopiuje. Za jakiś czas powie, że to ona pierwsza miała taką teorię. Żenua Siwa, żenua....

• Like 1
  • Thanks 4

5 minut temu, madziutek7889 napisał:

Pod koniec vloga wygląda jakby była cyknieta

Jak się maluje też

• Like 1

Trzyma poziom, próbowała się przygotować do vlogmas i umyła włosy, posprzątała i zaplanowała kawkę i udawanie że nie wstała uczesać się zanim włączyła kamerę w łóżku (fjutonie) żeby ładnie wyszło ale jej charakter wziął górę i mimo gryzienia się w język wściekłość i frustracja przebija się i już przy porannym makijażu (o godzinie 12.30) bluzga i ciska się.

Wszystkie zwierzątka Siwej (chart z dzieciństwa, Suszi i Kicia) zreinkarnowały się i są teraz w ciele Rózi. Dowodem na to jest zakopanie przez Rózię skóry dorsza za siedziskiem kanapy.

• Haha 2

25 minut temu, GabrielaNowicki napisał:

Teraz ma kłopoty z wątrobą, bo jej oczy łzawią na zewnątrz 🤣🤣🤣🤣🤣 uwielbiam te vlogi 🥰

A jak łzawią do środka to co tam szwankuje? 😆

• Haha 2

Warto obejrzec? Jest jakakolwiek atmosfera nadchodzących świąt? Czy dalej marazm, rozmemłanie i życie swojego najlepszego życia?

1:25:04 Obłąkany Grincz nakłada spalony boczek. Vlogmasy w wykonaniu Zakolaka trzymają w napięciu - czy doczeka świąt w Residęs, czy wyjdzie tak na ulicę i barszczyk zje już na oddziale? 

• Haha 1

2 minuty temu, Wafel napisał:

Warto obejrzec? Jest jakakolwiek atmosfera nadchodzących świąt? Czy dalej marazm, rozmemłanie i życie swojego najlepszego życia?

To jest antyswiateczne, niczym sie nie rozni od zwyklego vloga. 

• Like 1

19 minut temu, Plus napisał:

Wszystkie zwierzątka Siwej (chart z dzieciństwa, Suszi i Kicia) zreinkarnowały się i są teraz w ciele Rózi. Dowodem na to jest zakopanie przez Rózię skóry dorsza za siedziskiem kanapy.

Buhahahhaha jprdl 🤣 🤣 🤣 🤣 

1 godzinę temu, Zagubiony wózek/koszyk napisał:

Niektóre z Was wiedzą, że nie zmyślam, chociaż pisze naprawdę mało i bardzo ogólnie. Kto wie, ten wie. Liczę na Waszą inteligencję i się nie zawodzę. Te, które same zmyślają, atakują mnie, co też jest normalne. 

Wyswietliły mi się wczoraj jej stare vlogi zaraz po ślubie. Jaka ona była irytująca omg. Lew mowi, że wolał jak był głosem z za kamery a ona, że teraz lepiej. Albo wychodzi z pokoju po to zeby lwu kazać ukroic sobie tortu urodzinowego. Albo jada wieczorem glodni samochodem( zanim ona wstała, wyszykowala się to bylo juz pozne popoludnie) w poszukiwaniu restauracji żeby zjeść i gada że żałuję że nie nagrywała jak lew parkowal. Typiara chciała go kamerować. Na nim zarabiać ale kasa miała być tylko jej. Przeciez ona już zaraz po ślubie buła nie do wytrzymania. Paniusowata co myślała, że znalazła sobie darmowego sługę.

• Thanks 1

54 minuty temu, Plus napisał:

1:37:40- mówi o przemianie Lindsey Lohan, Aguilery i Madonny, opowiada o "swojej teorii" skąd taka zmiana. Kilka dni temu widziałam tik toka, w którym jakaś dziewczyna dokładnie mówi to co ona. Naogląda się tiktokerów, a później kopiuje. Za jakiś czas powie, że to ona pierwsza miała taką teorię. Żenua Siwa, żenua....

W końcu siedzi więcej niż 8 godzin dziennie w pracy. Bez urlopów, bez wypoczynku. Ile to trzeba poświęcić czasu, żeby obejrzeć te wszystkie nędzne pierdy w necie, żeby mieć czym błysnąć i znowu przedstawić jako swoje wnioski/pomysły. Żenujący, świrnięty babsztyl

42 minuty temu, madziutek7889 napisał:

Pod koniec vloga wygląda jakby była cyknieta

Przy makijażu jak nakłada przeterminowane maziaje tymi sztywnymi z brudu pędzlami też 

Zaczeła pokazywac spacery z psami, liczyć kroki xd, martwić się, że z powodu zaniedbania psów "zgłoszą ją". 

A włosy rosną jak szalone, na głowie prawdziwa szopa czy inny busz i to nieprawda, że zakola już sięgają do pleców

19 minut temu, Wafel napisał:

Próbowałam ale nie da się, to już nawet nie jest śmieszne, zaniedbana do granic możliwości desperatka robi kolejny skok na grudniową kasę.  

Edytowano przez Kebap
  • Like 2

1 godzinę temu, Plus napisał:

Ta ma nadzieję, że jest coś co cofnie wszystkie nieudane zabiegi na twarz, tylko jeszcze o tym nie wiemy, jako zwykli zjadacze chleba. Pocieszaj się siwa dalej za 10 lat jak mówisz, jak się dowiemy to nie będziesz miała piniazków na bank.

• Like 1
  • Haha 1

30 minut temu, Wafel napisał:

Wyłącznie dla Grincha w d*upie warto 🤣

• Haha 1

29 minut temu, Syreni śpiew napisał:

1:25:04 Obłąkany Grincz nakłada spalony boczek. Vlogmasy w wykonaniu Zakolaka trzymają w napięciu - czy doczeka świąt w Residęs, czy wyjdzie tak na ulicę i barszczyk zje już na oddziale? 

Rzuciłam okiem tylko traf chcial że zatrzymałam na momencie jak grincz bierze coś z lodówki, idealnie jej się ten strój wżyna w 🍑 warto było poprzewijać 🤣

• Haha 2

3 minuty temu, GabrielaNowicki napisał:

Wyłącznie dla Grincha w d*upie warto 🤣

Płasko.upie idealnie uchwycone

42 minuty temu, Plus napisał:

W paczkomacie nawet są naginane zasady reinkarnacji, grubo.

• Haha 3

2 minuty temu, evoiva napisał:

Rzuciłam okiem tylko traf chcial że zatrzymałam na momencie jak grincz bierze coś z lodówki, idealnie jej się ten strój wżyna w 🍑 warto było poprzewijać 🤣

Kusicielka XD Może dzięki tym fikuśnym strojom wreszcie znajdzie się jakiś pomylony matoł, z którym zaczną odgrywać scenki a'la 'głupi i głupszy'. Szkoda, że Crawly deportowany, zakollo młodnieje z miesiąca na miesiąc, mogliby razem szaleć po manu

• Haha 5

Czy was też nie dziwi jak ona coś z łap wypuszcza.

Bo sobie przewijałam zachwycałam się palcem wielbłąda w tym zielonym czymś i tak jak wy oczywiście płaskimi pośladami.

I nagle coś ściera z podłogi. No wiadomo. Trudno trafić na talerz ile to było z 30-40 cm.

Nasza zgrabna królowa you..Nawet nie było you ale u niej już był i nagrywała.

Ciekawe dlaczego nie wymieniła jakie to zagraniczne ypu... ogląda.

Bo ona tylko takie po wiadomo krajowe to dno tylko ona najlepsza.

I takie autko pies jak w głupim i głupszym i by razem z matołem jechali do chaty na mazurach.

• Haha 1

17 minut temu, ciekawska666 napisał:

I takie autko pies jak w głupim i głupszym i by razem z matołem jechali do chaty na mazurach.

Naszła mnie taka rozkmina, że ona kolejny rok nie znalazła parobka co by ją na sylwka woził na mazury( i nie znajdzie). Rodzice coraz starsi wiecznie jej wozic nie beda. Daje góra 3 lata i sprzeda chatke.

1 minutę temu, Etoile napisał:

Naszła mnie taka rozkmina, że ona kolejny rok nie znalazła parobka co by ją na sylwka woził na mazury( i nie znajdzie). Rodzice coraz starsi wiecznie jej wozic nie beda. Daje góra 3 lata i sprzeda chatke.

Oj nie wydaje mu sie. Ona tym posiadaniem ziemi bryndzluje sobie ego. Bedzie trzymac chocby tan wszystko zgnilo

6 minut temu, MONIKA napisał:

Oj nie wydaje mu sie. Ona tym posiadaniem ziemi bryndzluje sobie ego. Bedzie trzymac chocby tan wszystko zgnilo

Ona prezent świąteczny lwa oddała( agentka a nie wierzylas, ze ona potrafi cos oodac z zakupow)to i mazury sprzeda jak juz nie będzie tam mial jej kto tylka zawieźć. Jeśli chodzi o kase to  jest chytra i pazerna.

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się