Caryca z czubrycą 258 Napisano 5 godzin temu 4 minuty temu, PacjętkaKocborowa napisał: Zapytaj lepiej czemu proponowano te profesje księżom i katechetkom. Co ci ludzie mają wspólnego z seksem? Wiedzy chcemy uczyć się od praktyków a nie ludzi snujących teorie i na nich bazujących bo to nie jest filozofia. Nie wiem, u mnie prowadziła pedagog i chemiczka. Gdyby były dziewicami to nie mogłyby uczyć tego przedmiotu? Może kù.rwy powinny, bo mają dużo z seksem wspólnego 2 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Hebee 110 Napisano 5 godzin temu Przed chwilą, Qwerty88 napisał: Czyli taka lekcja miałaby wprost na celu zrobienie z seksu tematu tabu omijanego szerokim łukiem? No na pewno by to poprawiło sytuację Jprle A jak wyobrażasz sobie uczuć o chorobach wenerycznych czy o uzależnieniu od seksu bez mówienia o seksie? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
The Big Siur 173 Napisano 5 godzin temu 6 minut temu, Hugh Hefner napisał: Jak dwudziestoparolatek popełnia błąd to myślę, że powinien dostać nową szansę. To jest właśnie niezrozumiałe w podejściu katolików. Nie chcą zrozumieć, że cierpienie nie uszlachetnia Ale to jest całkowicie zrozumiałe. Cierpienie jest niezbędne. Jak masz szczęśliwe życie i unikasz cierpienia to nie potrzebujesz pocieszenia, że twoje nierozwiązywalne (według KK, bo normalnie to rozwiązywalne) cierpienie jest tak naprawdę błogosławieństwem gwarantującym Ci cudowne życie wieczne w raju. Jak nie szukasz tego pocieszenia to nie chodzisz do kościoła. Jak nie chodzisz do kościoła to nie dajesz na tacę. Jak nie dajesz na tacę to kasa przestaje się zgadzać, i o to tak naprawdę w tym wszystkim chodzi Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Żaba Monìka 1180 Napisano 5 godzin temu 2 minuty temu, Hebee napisał: Dlaczego podejście katolików a nie różnych ludzi niezależnie od wiary czy jej braku? Patrz: ja popełniłam błąd z nudesami i nie-katolicy nie dają mi tu szans i ciągle postrzegają jako tą sprzed 4 lat Np Twój kociak Moze dlatego, ze ciagle wszystkich moralizujesz i udajesz swieta. Troche razi taka hipokryzja. 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
The Big Siur 173 Napisano 5 godzin temu 1 minutę temu, Caryca z czubrycą napisał: Nie wiem, u mnie prowadziła pedagog i chemiczka. Gdyby były dziewicami to nie mogłyby uczyć tego przedmiotu? Może kù.rwy powinny, bo mają dużo z seksem wspólnego Księża i katecheci są ideologicznie skrzywieni ze względu na silne związki z wiarą. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Śliwka Jukońska 540 Napisano 5 godzin temu 25 minut temu, Caryca z czubrycą napisał: Standardy edukacji seksualnej wg WHO były dość szeroko komentowane, na pewno gdzieś wpadłaś na te tabelki. To i who też jest lewackie? Rany, jak żyć Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
PacjętkaKocborowa 7 Napisano 5 godzin temu 2 minuty temu, Caryca z czubrycą napisał: To jest problem indywidualny co do nauczyciela, przecież program to zawiera, więc trzeba postawić na dobrych nauczycieli a nie wprowadzać program, który będzie żenował nawet tych, którzy do tej pory realizowali nauczanie bez oporów moralnych. To jest jak zwykle burza w szklance guwna. Niech to wejdzie najpierw i przekonajmy się o co tam naprawdę chodzi zamiast powtarzac jakieś frazesy. Zaloze się że nadal kwestie seksualne o ile takie w ogóle będą w ramach tego przedmiotu nie będą poruszane bo mało jest ludzi wykwalifikowanych w tym kierunku i bezpruderyjnych. Nikt nagle nie zacznie robic podyplomowek. Zejdźmy na ziemię. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Hebee 110 Napisano 5 godzin temu 1 minutę temu, Żaba Monìka napisał: Moze dlatego, ze ciagle wszystkich moralizujesz i udajesz swieta. Troche razi taka hipokryzja. To tak jak z niemal każdym tu, łącznie z Tobą. Btw nic nie udaję, to Twoja nadinterpretacja bo boli co piszę. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Caryca z czubrycą 258 Napisano 5 godzin temu 5 minut temu, PacjętkaKocborowa napisał: Ich szczescie jest mniej ważne dla ciebie zakładając że są homo Szczęście rozpatruje się w kategoriach wyższych, pozagrobowych też. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kiii 26 Napisano 5 godzin temu (edytowany) 3 minuty temu, PacjętkaKocborowa napisał: Zawsze będziesz budził kontrowersje jako koleś który zaliczył 30 bab. Niektóre osoby a zwłaszcza kobiety nie są w stanie oddzielić życia seksualnego od innych kwestii. One nie wierza i nie pojmują ze mając bogate zycie seksualne w przeszłości możesz teraz mieć zone i dziecko. W ich świadomości jesteś choia warty. Nawet gdy przeszłe stosunki seksualne odbywały się za obopólna zgoda. No niestety. Tak działa mozg kobiet Dawać duupy na lewo i prawo. Chłopy będą gratulować mężowi sobie taką wybrał. Jak zmienisz miejsce otoczenia znajomych itd. Miejsce zamieszkania. Nie zmienisz przeszłości. Edytowano 5 godzin temu przez kiii Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Qwerty88 349 Napisano 5 godzin temu 1 minutę temu, Hebee napisał: Jprle A jak wyobrażasz sobie uczuć o chorobach wenerycznych czy o uzależnieniu od seksu bez mówienia o seksie? Czyli tylko słowo "orgazm" byłoby cenzurowane na tych twoich idealnych lekcjach? W sumie wchodze w to, dzieci dowiedzą się wszystkiego, ja im opowiem o orgazmach, bedą miały komplet informacji Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
PacjętkaKocborowa 7 Napisano 5 godzin temu 3 minuty temu, Caryca z czubrycą napisał: Nie wiem, u mnie prowadziła pedagog i chemiczka. Gdyby były dziewicami to nie mogłyby uczyć tego przedmiotu? Może kù.rwy powinny, bo mają dużo z seksem wspólnego Jeśli kùrwa ma wykształcenie to niech uczy. O ile nie będzie informować o swoim życiu seksualnym i robić dygresji w tym kierunku. A ty wiesz co w sypialni robią nauczyciele twoich dzieci? Jesli się dowiesz ze pani Jadzia jest swingersem po godzinach to nagle jej kompetencje podważysz? 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Hebee 110 Napisano 5 godzin temu 1 minutę temu, Qwerty88 napisał: Czyli tylko słowo "orgazm" byłoby cenzurowane na tych twoich idealnych lekcjach? W sumie wchodze w to, dzieci dowiedzą się wszystkiego, ja im opowiem o orgazmach, bedą miały komplet informacji Ujmę to tak: żeby nauczyć kogoś że pszczoły zapylają rośliny, żądlą i dają miód, nie trzeba rozwalać im gniazda i kłaść tam łapę. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
The Big Siur 173 Napisano 5 godzin temu Przed chwilą, kiii napisał: Dawać duupy na lewo i prawo. Chłopy będą gratulować mężowi sobie taką wybrał. Jak zmienisz miejsce otoczenia znajomych itd. Nie zmienisz przeszłości. No ale to co piszesz to pokazuje właśnie że jesteś prosty człowiek, dla którego życie intymne drugiej osoby to jest pole do plotek i robienia sensacji. To jest właśnie poziom chłopa w gumofilcach którego od łopaty oderwali, co by chętnie jakąś młodą kobietę przeleciał, bo w domu ma babę-żbika, ale że taka młoda mu nie da, bo dla niej jest januszem-brudasem, to będzie jej duupę obrabiał zamiast tego, że jest dziiwką i na pewno się puszcza. Dla ludzi z klasą o których wcześniej wspominałeś, to kto z kim sypia i w jakich układach, to jest tylko jego sprawa i nikogo więcej Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Caryca z czubrycą 258 Napisano 5 godzin temu 3 minuty temu, PacjętkaKocborowa napisał: To jest jak zwykle burza w szklance guwna. Niech to wejdzie najpierw i przekonajmy się o co tam naprawdę chodzi zamiast powtarzac jakieś frazesy. Zaloze się że nadal kwestie seksualne o ile takie w ogóle będą w ramach tego przedmiotu nie będą poruszane bo mało jest ludzi wykwalifikowanych w tym kierunku i bezpruderyjnych. Nikt nagle nie zacznie robic podyplomowek. Zejdźmy na ziemię. Czyli będzie jak zwykle - uczniowie jako króliki doświadczalne. I zróżnicowane nauczanie w zależności od postępowości danej gminy. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
PacjętkaKocborowa 7 Napisano 5 godzin temu 2 minuty temu, Hebee napisał: To tak jak z niemal każdym tu, łącznie z Tobą. Btw nic nie udaję, to Twoja nadinterpretacja bo boli co piszę. Ale co i kogo ma tu bolec? My nie obrażałyśmy naszych ciał Przed najbardziej obrzydliwyn osobnikiem bo nasze czyny idą za słowami a cialo to swiatynia. Ty moralizujesz jak jakas pytia a po godzinach zaspokajasz owsiki swoją golizna. Czy można taka 40 łatkę brać na poważnie? Retoryczne Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kiii 26 Napisano 5 godzin temu Ktòryś chłop będzie w potrzebie oczywiście po starej znajomości jak męza nie będzie w chacie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Żaba Monìka 1180 Napisano 5 godzin temu 1 minutę temu, Hebee napisał: Ujmę to tak: żeby nauczyć kogoś że pszczoły zapylają rośliny, żądlą i dają miód, nie trzeba rozwalać im gniazda i kłaść tam łapę. To oni na tych lekcjach beda rozwalac łózka czy co? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
The Big Siur 173 Napisano 5 godzin temu 1 minutę temu, Hebee napisał: Ujmę to tak: żeby nauczyć kogoś że pszczoły zapylają rośliny, żądlą i dają miód, nie trzeba rozwalać im gniazda i kłaść tam łapę. No ale orgazm to jest normalna rzecz, jak oddychanie i sikanie. Jak okres u kobiet. Taka jest ludzka fizjologia. Czemu trzeba to przed młodymi ludźmi ukrywać? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Caryca z czubrycą 258 Napisano 5 godzin temu 2 minuty temu, PacjętkaKocborowa napisał: Jeśli kùrwa ma wykształcenie to niech uczy. O ile nie będzie informować o swoim życiu seksualnym i robić dygresji w tym kierunku. A ty wiesz co w sypialni robią nauczyciele twoich dzieci? Jesli się dowiesz ze pani Jadzia jest swingersem po godzinach to nagle jej kompetencje podważysz? Ale to ty oceniasz kompetencje wg tego czy ktoś seks uprawia. Mi się wydaje, że jednak żeby uczyć jakiegoś przedmiotu dodatkowego to papier trzeba mieć, a papier się bierze z nauki. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
PacjętkaKocborowa 7 Napisano 5 godzin temu Przed chwilą, Caryca z czubrycą napisał: Czyli będzie jak zwykle - uczniowie jako króliki doświadczalne. I zróżnicowane nauczanie w zależności od postępowości danej gminy. Zawsze możesz postawić na nauczanie domowe. Podejrzewam ze nie pracujesz więc zawsze możesz edukować w domu i mieć szersza kontrolę nad treściami przekazywanymi dzieciom. Każdy szkole skończył i jakoś nie wylądował w kocborowie wiec po choi się sråc nad każdym pomysłem ludzi wyżej? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
The Big Siur 173 Napisano 5 godzin temu 1 minutę temu, Żaba Monìka napisał: To oni na tych lekcjach beda rozwalac łózka czy co? Iskra by chciała uczyć o seksie bez uczenia o seksie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Caryca z czubrycą 258 Napisano 5 godzin temu 4 minuty temu, Hebee napisał: Ujmę to tak: żeby nauczyć kogoś że pszczoły zapylają rośliny, żądlą i dają miód, nie trzeba rozwalać im gniazda i kłaść tam łapę. Hah, dobre Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Hebee 110 Napisano 5 godzin temu (edytowany) 3 minuty temu, Żaba Monìka napisał: To oni na tych lekcjach beda rozwalac łózka czy co? Nie uważam aby do nauki o chorobach wenerycznych trzeba było gadać dogłębnie o seksie jak to jest w książkach które już dzieciom podkłada się pod nos w supermarket ( tudzież hipermarket) -Na czym polega różnica? Edytowano 5 godzin temu przez Hebee Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
PacjętkaKocborowa 7 Napisano 5 godzin temu Przed chwilą, Caryca z czubrycą napisał: Ale to ty oceniasz kompetencje wg tego czy ktoś seks uprawia. Mi się wydaje, że jednak żeby uczyć jakiegoś przedmiotu dodatkowego to papier trzeba mieć, a papier się bierze z nauki. Papier może mieć każdy. Mnie interesuje doświadczenie praktyka jeśli chodzi o edukację bo tylko on tak naprawdę wie o czym mówi a więc jest profesjonalny. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
The Big Siur 173 Napisano 5 godzin temu 2 minuty temu, kiii napisał: Ktòryś chłop będzie w potrzebie oczywiście po starej znajomości jak męza nie będzie w chacie. Taka baba co miała tylko jednego chłopa i był to jej mąż, to też może go zacząć zdradzać, z ciekawości, żeby zobaczyć jak to jest z innym facetem. Ludzie zdradzają bo mają taką mentalność, nie dlatego że mieli więcej jak jednego partnera Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Caryca z czubrycą 258 Napisano 5 godzin temu 1 minutę temu, PacjętkaKocborowa napisał: Zawsze możesz postawić na nauczanie domowe. Podejrzewam ze nie pracujesz więc zawsze możesz edukować w domu i mieć szersza kontrolę nad treściami przekazywanymi dzieciom. Każdy szkole skończył i jakoś nie wylądował w kocborowie wiec po choi się sråc nad każdym pomysłem ludzi wyżej? To teraz pół Polski ma uczyć dzieci w domu, bo wam się e.s.zachciało? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kiii 26 Napisano 5 godzin temu 3 minuty temu, The Big Siur napisał: No ale to co piszesz to pokazuje właśnie że jesteś prosty człowiek, dla którego życie intymne drugiej osoby to jest pole do plotek i robienia sensacji. To jest właśnie poziom chłopa w gumofilcach którego od łopaty oderwali, co by chętnie jakąś młodą kobietę przeleciał, bo w domu ma babę-żbika, ale że taka młoda mu nie da, bo dla niej jest januszem-brudasem, to będzie jej duupę obrabiał zamiast tego, że jest dziiwką i na pewno się puszcza. Dla ludzi z klasą o których wcześniej wspominałeś, to kto z kim sypia i w jakich układach, to jest tylko jego sprawa i nikogo więcej Zostań przy swoich preferencjach i układach. Ja przy swoich. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Żaba Monìka 1180 Napisano 5 godzin temu 8 minut temu, Hebee napisał: To tak jak z niemal każdym tu, łącznie z Tobą. Btw nic nie udaję, to Twoja nadinterpretacja bo boli co piszę. Co mnie boli? Twoje moralizowanie? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
The Big Siur 173 Napisano 5 godzin temu 1 minutę temu, Hebee napisał: Nie uważam aby do nauki o chorobach wenerycznych trzeba było gadać dogłębnie o seksie jak to jest w książkach które już dzieciom podkłada się pod nos w supermarket. To kiedy jest ten wiek, że mogą dziecku poza domem powiedzieć że jest coś takiego jak orgazm? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach