Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Hebee

Cd o tej nowej lekcji

Polecane posty

1 minutę temu, Żaba Monìka napisał:

No ale co mnie boli, oswiec mnie, bo zglupialam. Moje reakcje sa dosyc wywazone akurat.

Ona zawsze pisze ze nasze reakcje świadczą o naszym bólu. Tylko ona wie co ma na myśli. Zresztą nie tylko ona twierdzi że my mamy tylko kafeterie w życiu a nasza rzeczywistość poza nią nie istnieje

2 minuty temu, Hebee napisał:

Będę chciała to napiszę nie musisz mi wspominać że mogę😉

No i tak sie wlasnie z Toba gada. Masakra.

1 minutę temu, PacjętkaKocborowa napisał:

Udawalabym. Tak że. Skoncz już bo naprawdę obrażasz liczne braki. Taka byłaś święta chowana na niedzielnym kościele i dziewictwie do ślubu a szczerbaty zyeb wyciągnął od ciebie gole ciało. No ja nie mam więcej pytań bo to bez sensu.

Zawodzisz mnie a miałam Cię za niegłupią choć mi mówiono że zwariowałam.

1 minutę temu, PacjętkaKocborowa napisał:

Dziewicy pragna jedynie nieudacznicy tacy jak ty bo dobrze wiedza ze nie ma porównania więc będzie się byle seksem zachwycać. Ot i cała filozofia Zakompleksionych amatorów dziewic. Jakie to ma znaczenie? No dla normalnych ludzi żadne więc odbij boje i idz się zapisz do wieczorowki jakiejś becwale.

Zapisz tam gdzie światła gasną.  Mialaś chłopa uciekł. Starego sobie wzielaś zdziadział kup w duupę inny.

Ja gustuje w moim w wieku mam nie od dziś. 

No wlasnie udajesz. Pouczasz innych i uwazasz, ze wiesz jak zyc, nie zauwazajac, ze jednak jestes kiepskim autorytetem. I ze nie kazdy chce zyc, tak jak Ty. 

Ale mam zgage bo zjadłem za ekskluzywny ser żółty 

17 minut temu, Hebee napisał:

Ujmę to tak: żeby nauczyć kogoś że pszczoły zapylają rośliny, żądlą i dają miód, nie trzeba rozwalać im gniazda i kłaść tam łapę. 😁

Ale z tego co pamiętam to orgazm jest akurat istotnym elementem zapłodnienia wiec dzieci (nasze i wasze) i tak sie o nim dowiedzą, niezależnie od edukacji seksualnej

1 minutę temu, Hebee napisał:

"Wyważone" bo jesteś biernoagresywna jak i Twój konkubent zauważył.

Konkubent to nazwa używaną niepoprawnie. Kohabitant jeśli już.

Przed chwilą, PacjętkaKocborowa napisał:

Ona zawsze pisze ze nasze reakcje świadczą o naszym bólu. Tylko ona wie co ma na myśli. Zresztą nie tylko ona twierdzi że my mamy tylko kafeterie w życiu a nasza rzeczywistość poza nią nie istnieje

Za bardzo jej wjechala projekcja. Zero argumentow merytorycznych, same polslowka, męczace to jest na maksa.

Przed chwilą, Żaba Monìka napisał:

No ona jest właśnie koronnym przykładem jak kończy się ultrakatolickie wychowanie seksualne, czyli wypieranie tej sfery życia. Do 40-stki walka z własną seksualnością, bo 40-stce skrajna desperacja objawiająca się wysyłaniem własnej golizny patologii bez zębów :classic_biggrin:

• Haha 1

Przed chwilą, Żaba Monìka napisał:

Za bardzo jej wjechala projekcja. Zero argumentow merytorycznych, same polslowka, męczace to jest na maksa.

To 40 letnia przegrana kobieta tak naprawdę. Nie ma męża nie ma dziecka a ewidentnie aż jej esice skręca żeby to mieć dlatego z takim lekceważeniem się wyraża o kobietach które mają seks i chlopa. Twojego nazywa konkubentem bo ci zazdrości w rzeczywistości. Umniejsza innym kobietom ze sa niemoralne itd. bo sama pragnie tego co mają. Wszystko u niej oparte na wyobrażeniach. I jeszcze ten owsik w tle. Koncze temat bo po co tu się rozwijać jak dzban.

1 minutę temu, Qwerty88 napisał:

Ale z tego co pamiętam to orgazm jest akurat istotnym elementem zapłodnienia wiec dzieci (nasze i wasze) i tak sie o nim dowiedzą, niezależnie od edukacji seksualnej

Nie jest znam też taką co orgazmow nie ma a rodzicielka 

Techniczne rzeczy biorąc to od podniecenia dziura szyjki macicy jest otwarta na nasienie żeby chlapnac 

2 minuty temu, The Big Siur napisał:

No ona jest właśnie koronnym przykładem jak kończy się ultrakatolickie wychowanie seksualne, czyli wypieranie tej sfery życia. Do 40-stki walka z własną seksualnością, bo 40-stce skrajna desperacja objawiająca się wysyłaniem własnej golizny patologii bez zębów :classic_biggrin:

Chodzaca antyreklama Kosciola.

Po pierwsze, nie jestem złotą rybką i nie spełniam Twoich życzeń. Po drugie gadam z każdym tak, jak lubię i decyduję sama. A po trzecie, jak sobie wyobrażasz że miałabym odpisać na post poniższy, Hmmm?😄Nie widzę w nim nic ciekawego by odpisać inaczej niż jak odpisałam i dalej ciągnąć z Tobą rozmowę.

5 minut temu, Żaba Monìka napisał:

No spoko, to napisz do Ministerstwa Edukacji. Chyba na godzinie wychowawczej bylo cos takiego, ale rzeczywiscie nie za wiele i chyba nie ma na to programu.

5 minut temu, Qwerty88 napisał:

Np dlaczego w ciąży nie ma dzieci dodatkowych ciąży bo szyjka macycy jest szczelnie zamknieta cała ciążę chyba 

Przed chwilą, Hebee napisał:

Po pierwsze, nie jestem złotą rybką i nie spełniam Twoich życzeń. Po drugie gadam z każdym tak, jak lubię i decyduję sama. A po trzecie, jak sobie wyobrażasz że miałabym odpisać na post poniższy, Hmmm?😄Nie widzę w nim nic ciekawego by odpisać inaczej niż jak odpisałam i dalej ciągnąć z Tobą rozmowę.

Meczaca jestes wiec zegnaj. Rozmowa z pantofelkiem jest bardziej intelektualnie stymulujaca.

Przed chwilą, Pochwa w pochwie 17 napisał:

Np dlaczego w ciąży nie ma dzieci dodatkowych ciąży bo szyjka macycy jest szczelnie zamknieta cała ciążę chyba 

bo nie ma produkcji komórek jajowych i owulacji? 

18 minut temu, Caryca z czubrycą napisał:

No dobra, to jak ktoś jest zoofilem to jaką praktykę będzie przekazywał na lekcji? O co ci chodzi?

Też ważne np poinformować samice że z innym gatunkiem nie da się zajść w ciążę więc jeśli są zboczone mogą być brane przez psa i nie wyjdzie potwór. 

6 minut temu, Żaba Monìka napisał:

No wlasnie udajesz. Pouczasz innych i uwazasz, ze wiesz jak zyc, nie zauwazajac, ze jednak jestes kiepskim autorytetem. I ze nie kazdy chce zyc, tak jak Ty. 

Jak udaję? Pouczaniem udaję?😄 Przecież napisałać że udawanie świętej to udawanie, że się nie grzeszy:

14 minut temu, Żaba Monìka napisał:
17 minut temu, Caryca z czubrycą napisał:

A co to znaczy udawać świętego?

Udawanie takiego, co sam nie grzeszy i jest lepszy od innych.

a ja nigdy się grzeszności swej nie wypierałam, a tym samym nie miałam za lepszą.

Oj Monia, Monia..😄 

8 minut temu, Pochwa w pochwie 17 napisał:

Ale mam zgage bo zjadłem za ekskluzywny ser żółty 

Jaki to jest eksluzywny?

Też ważne np poinformować samice że z innym gatunkiem nie da się zajść w ciążę więc jeśli są zboczone mogą być brane przez psa i nie wyjdzie potwór. 

Nikt cie tu nie chce. Myślisz że błyszczysz jak pjerdolisz takie kocopoly od czapy? Wyczułem seks i już przylazłes jak wesz na jaja obnazac własną indolencje.

1 minutę temu, Qwerty88 napisał:

bo nie ma produkcji komórek jajowych i owulacji? 

Szyjka macicy podczas owulacji jest miękka, otwarta, unosi się oraz zaczyna wywarzać śluz płodny. Szyjka macicy na dość wczesnym etapie ciąży podnosi się i robi się miękka, rozpulchniona, jej ujście się zamyka, uszczelnia je czop śluzowy, w kolejnych tygodniach ciąży szyjka macicy wydłuża się i twardnieje.10 sie 2023

Szyjka macicy podczas owulacji jest miękka, otwarta, unosi się oraz zaczyna wywarzać śluz płodny. Szyjka macicy na dość wczesnym etapie ciąży podnosi się i robi się miękka, rozpulchniona, jej ujście się zamyka, uszczelnia je czop śluzowy, w kolejnych tygodniach ciąży szyjka macicy wydłuża się i twardnieje.10 sie 2023

Ja pjerdole 

4 minuty temu, Żaba Monìka napisał:

Meczaca jestes wiec zegnaj. Rozmowa z pantofelkiem jest bardziej intelektualnie stymulujaca.

Oj jeju bo się popłaczę biernoagresywna w białych rękawiczkach😄

Nie zamierzam zabierać Ci czasu i energii na zniżanie się do mojego poziomu intelektualnego, pomimo chwalebnej Twej łaskawości, jaką mi okazujesz. Nie ośmielę się więcej stawać do pisania z Tobą, za bardzo cenię sobie czas osób o takim intelekcie jak Twój. Niech Twój czas poświęcony na kafeterię przyczyni się do wzrostu intelektualistów tego forum, osób bliskich Tobie pod względem umysłu. Ignorant jak ja powinien jedynie podziwiać wasze dyskusje wysokich lotów z boku, oczywiście na tyle, na ile rozum pozwoli pojąć treść i na ile docenić. Nie może zostać zmarnotrawione ani 1 słowo tak cenne dla świata, jakie wychodzi spod waszych palcy, na osobnika mojego pokroju. Nie godzi się.😄

Edytowano przez Hebee
  • Haha 1

19 minut temu, Żaba Monìka napisał:

Udawanie takiego, co sam nie grzeszy i jest lepszy od innych.

Nie znam takich co nie grzeszą, to wasze wyobrażenia i knyf na zamknięcie dyskusji.

Nie zamierzam zabierać Ci czasu i energii na zniżanie się do mojego poziomu intelektualnego, pomimo chwalebnej Twej łaskawości, jaką mi okazujesz. Nie ośmielę się więcej stawać do pisania z Tobą, za bardzo cenię sobie czas osób o takim intelekcie jak Twój. Niech Twój czas poświęcony na kafeterię przyczyni się do wzrostu intelektualistów tego forum, ozób bliskich Tobie pod względem umysłu. Ignorant jak ja powinien jedynie podziwiać wasze dyskusje wysokich lotów z boku, oczywiście na tyle, na ile rozum pozwoli pojąć treść i na ile docenić. Nie może zostać zmarnotrawione ani 1 słowo tak cenne dla świata, jakie wychodzi spod waszych palcy, na osobnika mojego pokroju. Nie godzi się.😄

A za chwile znów będziesz przepraszać za swoje zachowanie?

Nie zamierzam zabierać Ci czasu i energii na zniżanie się do mojego poziomu intelektualnego, pomimo chwalebnej Twej łaskawości, jaką mi okazujesz. Nie ośmielę się więcej stawać do pisania z Tobą, za bardzo cenię sobie czas osób o takim intelekcie jak Twój. Niech Twój czas poświęcony na kafeterię przyczyni się do wzrostu intelektualistów tego forum, ozób bliskich Tobie pod względem umysłu. Ignorant jak ja powinien jedynie podziwiać wasze dyskusje wysokich lotów z boku, oczywiście na tyle, na ile rozum pozwoli pojąć treść i na ile docenić. Nie może zostać zmarnotrawione ani 1 słowo tak cenne dla świata, jakie wychodzi spod waszych palcy, na osobnika mojego pokroju. Nie godzi się.😄

PALCY XD i to też rodzice zaniechali w wychowaniu. Jak można słyszeć latami jak dziecko mówi i pisze i mu nie zwrócić uwagi ze robi zle? JAK?

3 minuty temu, PacjętkaKocborowa napisał:

Taki normalny z lodówki z dobrym terminem ważności.

40zl kg zamiast 20

Edytowano przez Pochwa w pochwie 17

Przed chwilą, Caryca z czubrycą napisał:

Nie znam takich co nie grzeszą, to wasze wyobrażenia i knyf na zamknięcie dyskusji.

Kto normalny obnaża się przed owsica? 

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się