Hebee 110 Napisano 4 godziny temu Przed chwilą, Qwerty88 napisał: A za chwile znów będziesz przepraszać za swoje zachowanie? Nie załapaliscie intencji. Nic nowego Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
PacjętkaKocborowa 7 Napisano 4 godziny temu 1 minutę temu, Qwerty88 napisał: A za chwile znów będziesz przepraszać za swoje zachowanie? Zapomnialam o tym epizodzie. Może ksiądz jako rozgrzeszenie z kafeterii kazal to napisać. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
The Big Siur 172 Napisano 4 godziny temu 11 minut temu, Hebee napisał: Po pierwsze, nie jestem złotą rybką i nie spełniam Twoich życzeń. Po drugie gadam z każdym tak, jak lubię i decyduję sama. A po trzecie, jak sobie wyobrażasz że miałabym odpisać na post poniższy, Hmmm?Nie widzę w nim nic ciekawego by odpisać inaczej niż jak odpisałam i dalej ciągnąć z Tobą rozmowę. Ale to nasza wina że w dyskusji którą sama rozpętałaś brakło ci argumentów? Bronisz systemu którego jesteś ofiarą, bo fakt że w wieku 40-lat twoje podejście do seksu jest takie a nie inne, wręcz schi.zofre.niczne, bo jednych wyzywasz dlatego że seks uprawiają, ale ciebie samej przed wpuszczeniem jakiegokolwiek pen.isa do swojej po.ch.wy chroni tylko to, że brak takiego co by chciał wsadzać, bo inaczej to byś ściągając gacie rajstopy podarła Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kiii 26 Napisano 4 godziny temu Tutaj mnie przegrywy pouczają, stare dziady jak sobie teraz znaleźli. Przez całe życie 40 albo i więcej konia bili. Także nie mam napisać z kim pisać .mają taki staż i doświadczenie nie wiadomo czy to przetrwa 5 lat Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
PacjętkaKocborowa 7 Napisano 4 godziny temu 1 minutę temu, The Big Siur napisał: Ale to nasza wina że w dyskusji którą sama rozpętałaś brakło ci argumentów? Bronisz systemu którego jesteś ofiarą, bo fakt że w wieku 40-lat twoje podejście do seksu jest takie a nie inne, wręcz schi.zofre.niczne, bo jednych wyzywasz dlatego że seks uprawiają, ale ciebie samej przed wpuszczeniem jakiegokolwiek pen.isa do swojej po.ch.wy chroni tylko to, że brak takiego co by chciał wsadzać, bo inaczej to byś ściągając gacie rajstopy podarła Jakoś owsika uwzględniła jako potencjalnego partnera. Bo kobieta nie pokazuje się nago przed takimi którzy jej nie podniecają. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pochwa w pochwie 17 19 Napisano 4 godziny temu 9 minut temu, PacjętkaKocborowa napisał: Nikt cie tu nie chce. Myślisz że błyszczysz jak pjerdolisz takie kocopoly od czapy? Wyczułem seks i już przylazłes jak wesz na jaja obnazac własną indolencje. U mnie była dziewczyna która powiedziała na przerwie nam że ją kręci pedo. A była przymulona introwertyczka jak dumbo więc bardzo prawdopodobne że nie zartowala. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
PacjętkaKocborowa 7 Napisano 4 godziny temu Pjoter mi zablokował priv bo bal się że siur mi wyśle jego patologicznego fejsa xD i tak mi już wysłał więc widziałam ogor xD Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Qwerty88 349 Napisano 4 godziny temu 6 minut temu, Hebee napisał: Nie załapaliscie intencji. Nic nowego I jak to sie ma do mojego pytania? Z tobą sie na serio rozmawia jak z krzesłem Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Hebee 110 Napisano 4 godziny temu 2 minuty temu, The Big Siur napisał: Ale to nasza wina że w dyskusji którą sama rozpętałaś brakło ci argumentów? Bronisz systemu którego jesteś ofiarą, bo fakt że w wieku 40-lat twoje podejście do seksu jest takie a nie inne, wręcz schi.zofre.niczne, bo jednych wyzywasz dlatego że seks uprawiają, ale ciebie samej przed wpuszczeniem jakiegokolwiek pen.isa do swojej po.ch.wy chroni tylko to, że brak takiego co by chciał wsadzać, bo inaczej to byś ściągając gacie rajstopy podarła Przeloguj się na Libeda bo tam chociaż silisz się na żart no chyba że żartem ma tu być rzekomy brak argumentów u mnie a to spoko, przedni Ja kończę bo dość tu czasu zmarnowałam na beton, bo było w sumie nawet trochę zabawanie Muszę teraz nadrobić co trza zrobić. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Qwerty88 349 Napisano 4 godziny temu 1 minutę temu, PacjętkaKocborowa napisał: Pjoter mi zablokował priv bo bal się że siur mi wyśle jego patologicznego fejsa xD i tak mi już wysłał więc widziałam ogor xD mi tez wlasnie jakis sjeb zablokował skrzynke. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kiii 26 Napisano 4 godziny temu (edytowany) 2 minuty temu, PacjętkaKocborowa napisał: Pjoter mi zablokował priv bo bal się że siur mi wyśle jego patologicznego fejsa xD i tak mi już wysłał więc widziałam ogor xD Nie blokuje tylko niech się nie spusci, tyle co ja mam znajomych nawet bliskich on w życiu nie widział na oczy. Dorwał jakąs amebę i jest w siódmym niebie. Innej nie miał szans. Edytowano 4 godziny temu przez kiii Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
PacjętkaKocborowa 7 Napisano 4 godziny temu Przed chwilą, Hebee napisał: Przeloguj się na Libeda bo tam chociaż silisz się na żart no chyba że żartem ma tu być rzekomy brak argumentów u mnie a to spoko, przedni Ja kończę bo dość tu czasu zmarnowałam na beton, bo było w sumie nawet trochę zabawanie Muszę teraz nadrobić co trza zrobić. Nom. Nie marnuj palcy także no. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pochwa w pochwie 17 19 Napisano 4 godziny temu 3 minuty temu, PacjętkaKocborowa napisał: Jakoś owsika uwzględniła jako potencjalnego partnera. Bo kobieta nie pokazuje się nago przed takimi którzy jej nie podniecają. To ja sporo mam tu żon. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
PacjętkaKocborowa 7 Napisano 4 godziny temu Przed chwilą, kiii napisał: Nie blokuje tylko niech się nie spusci, tyle co ja mam znajomych nawet bliskich on w życiu nie widział na oczy. A kogo to obchodzi? Myślisz że znajomości ci dodadzą animuszu jako jelopowi znad rowu? Jestes nawet dla nich pokemonem. I kto w ogóle jeszcze na fejsie zbiera znajomych? Lol Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pochwa w pochwie 17 19 Napisano 4 godziny temu 2 minuty temu, Hebee napisał: Muszę teraz nadrobić co trza zrobić. A co trzeba u mnie w śródmieściu praktycznie nic? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pochwa w pochwie 17 19 Napisano 4 godziny temu Konsole mogła byś przetrzec na mokre chusteczki Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kiii 26 Napisano 4 godziny temu Przed chwilą, PacjętkaKocborowa napisał: A kogo to obchodzi? Myślisz że znajomości ci dodadzą animuszu jako jelopowi znad rowu? Jestes nawet dla nich pokemonem. I kto w ogóle jeszcze na fejsie zbiera znajomych? Lol Ja mòwie mam 95 procent kobiet. On tyle na oczy nie widział. Przegrywy postrzałe jacy doświadczeni. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Hebee 110 Napisano 4 godziny temu Przed chwilą, Qwerty88 napisał: I jak to sie ma do mojego pytania? Z tobą sie na serio rozmawia jak z krzesłem Wiem że jak ktoś jest leniwy to podchwyci zdanie drugiego i będzie powielał ale to do mnie nie trafia czy to od Ciebie czy Żaby przeczytam bo mnie nie zależy na waszej opnini tym Tzn nikogo z forum (prócz 1-2 osób) Pytałaś czy znów będę przepraszać. -Jak mam Ci odpowiedzieć skoro piszesz o czymś co nie miało miejsca, a pytanie dotyczy powtorki? To nie były przeprosiny, nie załapaliscie intencji- tak odpowiedziałam na pytanie zgodnie z prawdą, a że Tobie marzy się inną odpowiedź to już nie mój problem Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
PacjętkaKocborowa 7 Napisano 4 godziny temu Przed chwilą, kiii napisał: Ja mòwie mam 95 procent kobiet. On tyle na oczy nie widział. Przegrywy postrzałe jacy doświadczeni. Wez se załóż fotka.pl. Haha jezu jaki dzban Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pochwa w pochwie 17 19 Napisano 4 godziny temu 12 minut temu, Hebee napisał: Nie załapaliscie intencji. Nic nowego Iskra mój aniele chodź się grzać w kościele xd Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Hebee 110 Napisano 3 godziny temu 2 minuty temu, Pochwa w pochwie 17 napisał: A co trzeba u mnie w śródmieściu praktycznie nic? Tobie nic. Idę Leżak bo nie nadążam odpisywać a muszę coś zrobić nie da rady. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Hebee 110 Napisano 3 godziny temu 1 minutę temu, Pochwa w pochwie 17 napisał: Iskra mój aniele chodź się grzać w kościele xd Źle mi się kojarzy to określenie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pochwa w pochwie 17 19 Napisano 3 godziny temu Przed chwilą, Hebee napisał: Tobie nic. Idę Leżak bo nie nadążam odpisywać a muszę coś zrobić nie da rady. Jak to nic godzina myziania na sofie to nie jest nic. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Qwerty88 349 Napisano 3 godziny temu 1 minutę temu, Hebee napisał: Wiem że jak ktoś jest leniwy to podchwyci zdanie drugiego i będzie powielał ale to do mnie nie trafia czy to od Ciebie czy Żaby przeczytam bo mnie nie zależy na waszej opnini tym Tzn nikogo z forum (prócz 1-2 osób) Pytałaś czy znów będę przepraszać. -Jak mam Ci odpowiedzieć skoro piszesz o czymś co nie miało miejsca, a pytanie dotyczy powtorki? To nie były przeprosiny, nie załapaliscie intencji- tak odpowiedziałam na pytanie zgodnie z prawdą, a że Tobie marzy się inną odpowiedź to już nie mój problem Ja nie zrozumiałam intencji, bapka też nie i chwilunia i ziemniak, bo wszystkich którzy wtedy byli w wątku wprawiłaś w osłupienie. To może pojaśnisz jak wszystkie głąby jak my nie potrafią tej intencji zgłębić? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pochwa w pochwie 17 19 Napisano 3 godziny temu 1 minutę temu, Hebee napisał: Źle mi się kojarzy to określenie. No jakiś pijak za tobą latał xd Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kiii 26 Napisano 3 godziny temu 2 minuty temu, PacjętkaKocborowa napisał: Wez se załóż fotka.pl. Haha jezu jaki dzban I tak wykasowałem bo już gubiłem teraz mam połowę było już koło 800. Miałem kogoś szukać było ciężko. Nie laikowane było tylko znam na żywo. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Caryca z czubrycą 258 Napisano 3 godziny temu 17 minut temu, PacjętkaKocborowa napisał: Kto normalny obnaża się przed owsica? Kto normalny daje doopy po dyskotekach owsicom? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Caryca z czubrycą 258 Napisano 3 godziny temu 11 minut temu, Qwerty88 napisał: mi tez wlasnie jakis sjeb zablokował skrzynke. Mi chyba ze 3 razy. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Qwerty88 349 Napisano 3 godziny temu Przed chwilą, Caryca z czubrycą napisał: Mi chyba ze 3 razy. to ten sam czyli to nie za światopogląd Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pochwa w pochwie 17 19 Napisano 3 godziny temu 7 minut temu, Hebee napisał: a muszę coś zrobić Dzieci najlepiej Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach