kiii 26 Napisano 3 godziny temu Przed chwilą, The Big Siur napisał: Koleś, jesteś upasionym kurduplem z gebą jak księżyc w pełni, dodatkowo nie skażoną myślą Jakie baby na ciebie lecą - chyba tylko pół na pół, te garbate i te szczerbate Chwalisz się na tym Facebooku oknem, które nie dość że nie jest otynkowane, to naokoło niego tynk jest zryty do gołego muru, nie ma parapetu a ty na tym syfie jeszcze router postawiłeś i jesteś z siebie dumny i to na Facebook wstawiasz. U mnie pomieszczenia gospodarcze w środku wyglądają lepiej niż to co ty w mieszkaniu swoim prezentujesz Masz jakieś kompleksy swoje tak piszesz. Chciałbyś tak wyglądać. Chłopa chłop oceniał tylko pedał tak robi. 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
The Big Siur 177 Napisano 3 godziny temu Przed chwilą, kiii napisał: Masz jakieś kompleksy swoje tak piszesz. Chciałbyś tak wyglądać. Chłopa chłop oceniał tylko pedał tak robi. Chciałbym wyglądać jakbym był przytrzymany? Nie, zdecydowanie nie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kiii 26 Napisano 3 godziny temu Przed chwilą, The Big Siur napisał: Chciałbym wyglądać jakbym był przytrzymany? Nie, zdecydowanie nie Nie rozumiem ale tylko kompleksami tak zachowują. Nie wiem czy chwalisz czy żalisz co innego. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Caryca z czubrycą 258 Napisano 3 godziny temu 2 minuty temu, The Big Siur napisał: Chciałbym wyglądać jakbym był przytrzymany? Nie, zdecydowanie nie To niesprawiedliwe, że 3/4 kafeterii już to widziało, a ja nie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
The Big Siur 177 Napisano 3 godziny temu (edytowany) 5 minut temu, Caryca z czubrycą napisał: To niesprawiedliwe, że 3/4 kafeterii już to widziało, a ja nie. Pisz do Libeda - ja dostałem od niego, ale nie będę nadużywał jego zaufania i podawał dalej. Babce też nie wysłałem Edytowano 3 godziny temu przez The Big Siur Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
przewr(l)otna 769 Napisano 3 godziny temu 4 minuty temu, Caryca z czubrycą napisał: To niesprawiedliwe, że 3/4 kafeterii już to widziało, a ja nie. I ja Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
The Big Siur 177 Napisano 3 godziny temu Przed chwilą, caryca pokaż cyca napisał: Krejzi ma, ale to na 99 procent była pomyłka. Skąd oni w ogóle wyciągneli tego ogóra? Jestem zalogowany na tiktoku, wklejam link I gdzie jest niby mój nick podany? To nie jest pomyłka. Koleś wkleił film z tiktoka będąc zalogowanym. Libed namierzył profil Tiktok, ogor go usunął, ale Libed miał jego imię i nazwisko i znalazł jego konto na FB Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
przewr(l)otna 769 Napisano 3 godziny temu 1 minutę temu, The Big Siur napisał: Pisz do Libeda - ja dostałem od niego, ale nie będę nadużywał jego zaufania i podwał dalej. Babce też nie wysłałem I nie da się nagiąć żadnej procedury? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kiii 26 Napisano 3 godziny temu Ja mogę nawet napisać jestem brzydki w uj. Nie zmienia faktu nie narzekam, nie jojcze zabiegać o jakieś względy mam to gdzieś. I tak jak chce nie muszę starać. Inny nawet duupę wylizał. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Śliwka Jukońska 542 Napisano 3 godziny temu 2 godziny temu, Pochwa w pochwie 17 napisał: Też ważne np poinformować samice że z innym gatunkiem nie da się zajść w ciążę więc jeśli są zboczone mogą być brane przez psa i nie wyjdzie potwór. Pierolony zoo.fil. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pochwa w pochwie 17 19 Napisano 3 godziny temu 3 minuty temu, Śliwka Jukońska napisał: Pierolony zoo.fil. Edukacja jest ważna mi powiedział kolega więc bez przytykow. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
caryca pokaż cyca 5 Napisano 3 godziny temu 10 minut temu, przewr(l)otna napisał: I nie da się nagiąć żadnej procedury? Matko, jakie to są ...y. Pełna konspiracja odnośnie randoma, którego niesłusznie posądzają o bycie ogórasem, który przy tym świeci w necie swoim nazwiskiem, zdjęciem, i gdyby wiedział jak bardzo krejze i libed dbają o jego prywatność, to sam by wam swojego tiktoka udostępnił https://files.catbox.moe/10ugbd.mp4 Swoją drogą nie powiem wam kto to, bo RODO, ale wiedzcie, że idzie lepsze skoro włoskiej mafii się podoba i piosenka i stylówa Nawet dół na zwłoki leżaczka został zasypany Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Śliwka Jukońska 542 Napisano 3 godziny temu 6 minut temu, Pochwa w pochwie 17 napisał: Edukacja jest ważna mi powiedział kolega więc bez przytykow. Nie bez przypadku w kwestii edukacji przychodzi ci do głowy kopulacja z psem. Oblechu. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pochwa w pochwie 17 19 Napisano 3 godziny temu Przed chwilą, Śliwka Jukońska napisał: Nie bez przypadku w kwestii edukacji przychodzi ci do głowy kopulacja z psem. Oblechu. Napisałaś o zoofilii no to ja jestem z bloków raczej nie z koniem ani koza. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kiii 26 Napisano 3 godziny temu Dawałem zdjęcie jak pisałem z jakąś mądrzejszą i jakoś nie byłem zawiedziony wręcz przeciwnie. Betony krejze czy jakieś inne po co do czego. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Hebee 110 Napisano 3 godziny temu 22 minuty temu, The Big Siur napisał: To nie jest pomyłka. Koleś wkleił film z tiktoka będąc zalogowanym. Libed namierzył profil Tiktok, ogor go usunął, ale Libed miał jego imię i nazwisko i znalazł jego konto na FB Z jakiej części Polski jest? Południowy wschód czy zachód, czy północny? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kiii 26 Napisano 3 godziny temu Przed chwilą, Hebee napisał: Z jakiej części Polski jest? Południowy wschód czy zachód, czy północny? Niech siur pokaże swoje. Pisze mam wrażenie on ma więcej lat od Batona. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Hebee 110 Napisano 3 godziny temu 20 minut temu, Śliwka Jukońska napisał: Pierolony zoo.fil. Ale czemu? Przecież preferencje są rożne. Trzeba być tolerancyjnym, jeśli nikomu nie dzieje się krzywda, a psu z kobietą się nie dzieje 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Hebee 110 Napisano 3 godziny temu 1 minutę temu, kiii napisał: Niech siur pokaże swoje. Pisze mam wrażenie on ma więcej lat od Batona. Myślę że jesteście w tym samym wieku, take jakoś zawsze miałam odczucie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Śliwka Jukońska 542 Napisano 3 godziny temu 1 minutę temu, Hebee napisał: Ale czemu? Przecież preferencje są rożne. Trzeba być tolerancyjnym, jeśli nikomu nie dzieje się krzywda, a psu z kobietą się nie dzieje Skąd wiesz że pies jest zadowolony? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Śliwka Jukońska 542 Napisano 3 godziny temu Albo nie odpowiadaj, chyba nie chcę wiedzieć. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kiii 26 Napisano 3 godziny temu Przed chwilą, Hebee napisał: Myślę że jesteście w tym samym wieku, take jakoś zawsze miałam odczucie. On za bardzo wypowiada jakby był jakimś dziadkiem już. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Hebee 110 Napisano 3 godziny temu Przed chwilą, Śliwka Jukońska napisał: Skąd wiesz że pies jest zadowolony? Widać po tym jak nie chce odpuścić 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Hebee 110 Napisano 3 godziny temu 1 minutę temu, kiii napisał: On za bardzo wypowiada jakby był jakimś dziadkiem już. Libed też w sumie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kiii 26 Napisano 3 godziny temu Obawiam i tak waszych zdjęć nie zobaczy, nie bez przyczyny. Ja dawałem jak wiedziałem ktoś jest w porządku. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pochwa w pochwie 17 19 Napisano 3 godziny temu 18 minut temu, Śliwka Jukońska napisał: Skąd wiesz że pies jest zadowolony? spuszcza się i merda ogonem haha Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pochwa w pochwie 17 19 Napisano 3 godziny temu 18 minut temu, Śliwka Jukońska napisał: Albo nie odpowiadaj, chyba nie chcę wiedzieć. mi sooka gwalcila noge Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
przewr(l)otna 769 Napisano 2 godziny temu 36 minut temu, caryca pokaż cyca napisał: Matko, jakie to są ...y. Pełna konspiracja odnośnie randoma, którego niesłusznie posądzają o bycie ogórasem, który przy tym świeci w necie swoim nazwiskiem, zdjęciem, i gdyby wiedział jak bardzo krejze i libed dbają o jego prywatność, to sam by wam swojego tiktoka udostępnił Swoją drogą nie powiem wam kto to, bo RODO, ale wiedzcie, że idzie lepsze skoro włoskiej mafii się podoba i piosenka i stylówa Nawet dół na zwłoki leżaczka został zasypany Gwizdam na to jak kolega wygląda. Kto chce, sam mi pokazuje swoje foty i wszystkie są dla mnie "świętością". W sumie, to nawet ich nie zapisuje, tylko kasuję od ręki. 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
The Big Siur 177 Napisano 2 godziny temu 26 minut temu, Hebee napisał: Z jakiej części Polski jest? Południowy wschód czy zachód, czy północny? Z Łodzi jest. Gadał o tym sam, a na Facebooku wstawił zdjęcie jakiegoś dyplomu córki, gdzie jest stempel szkoły z adresem. 25 minut temu, kiii napisał: Niech siur pokaże swoje. Pisze mam wrażenie on ma więcej lat od Batona. Żadnego mojego zdjęcia, czy mojego domu albo samochodu nikt tu nigdy nie widział i nie zobaczy Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
The Big Siur 177 Napisano 2 godziny temu 26 minut temu, Hebee napisał: Ale czemu? Przecież preferencje są rożne. Trzeba być tolerancyjnym, jeśli nikomu nie dzieje się krzywda, a psu z kobietą się nie dzieje Znaczy próbowałaś takiego układu? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach