Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Zaloguj się, aby obserwować  
MARS

Czy Ukraińcy to nasi najlepsi przyjaciele?

Polecane posty

1 minutę temu, Tajemniczy On napisał:

Oczywiście że nie. I im pomagać to trzeba zumiarem😉

Pomagać to można tym którzy tu przyjechali uczciwie zarobić na swoje utrzymanie, a nie siąść na doopie i ciągnąć zasiłki i zapomogi na które naszego kraju po prostu nie stać.

• Thanks 1

8 minut temu, parabatai napisał:

Pomagać to można tym którzy tu przyjechali uczciwie zarobić na swoje utrzymanie, a nie siąść na doopie i ciągnąć zasiłki i zapomogi na które naszego kraju po prostu nie stać.

Otóż to. Pomagać tym co naprawdę pomocy potrzebują, a nie naciągaczom. Od początku tej naciąganej wojny mówiłem że trzeba pomagać z głową, żadnych ustepst, ale ciemny naród  oddał by im wszystko, tylko że zapomnieli co oni robili Polakom  te ukraińsko ruskie kacapy. 

• Haha 1

Poszliście trzymając się za ręce? Nie widzę waszych śladów na piasku bo pada deszcz od rana.

18 minut temu, Seven napisał:

Poszliście trzymając się za ręce? Nie widzę waszych śladów na piasku bo pada deszcz od rana.

U mnie minus pięć, a noc się dopiero zaczeła. Jest bardzo ślisko i dobrze że w dzień zakupy ogarnąłem. Gdzie się podziewasz jak Cię nie ma ...🤔

3 minuty temu, Ktoś całkiem obcy napisał:

U mnie minus pięć, a noc się dopiero zaczeła. Jest bardzo ślisko i dobrze że w dzień zakupy ogarnąłem. Gdzie się podziewasz jak Cię nie ma ...🤔

Spuść powietrze z opon w wózku inwalidzkim, przyczepność powinna się poprawić. Nie dziękuj.

• Haha 1

1 minutę temu, caryca pokaż cyca napisał:

Spuść powietrze z opon w wózku inwalidzkim, przyczepność powinna się poprawić. Nie dziękuj.

Pewnie znasz to z autopsji bezrobotny ukrze aż ci kółeczka skrzypią 😆 

3 minuty temu, Ktoś całkiem obcy napisał:

Wiesz co? Cześć. Zatapiam się w oceanie rozkoszy dniami i nocami i nie mogę wyjść na powierzchnię rzeczywistości. Okej. Po kuracji antybiotykowej nie mogę stanąć na nogi. Nie wiem czy to nie czasem po probiotykach, które spożywałam po. Być może trzeba jeden szczep a nie wieloszczep. Plus nadal czuję aurę wyjazdową i trudno się przestawić klimatycznie. A ty co robisz? Wolny już? Gotowy na relaks?

Tu jest 15 stopni dodatnio. Wczoraj było minus 2 czy 3. 

6 minut temu, Ktoś całkiem obcy napisał:

Pewnie znasz to z autopsji bezrobotny ukrze aż ci kółeczka skrzypią 😆 

Czy nastały czasy, że wszyscy są z metra cięci? 

Po krótkiej abstynencji człowiek wchodzi i wszystko wydaje się inaczej. Księga jest  otwarta. Masz tak samo? Pewnie tak, jak sobie wieczorami wpadasz i się przyglądasz. 

Przed chwilą, KochamElcie<3 napisał:

nie xD

ja nie jestem wszyscy 😄

Typ niepokorny. Cały dzień ulewa. U ciebie też?

1 minutę temu, Seven napisał:

Wiesz co? Cześć. Zatapiam się w oceanie rozkoszy dniami i nocami i nie mogę wyjść na powierzchnię rzeczywistości. Okej. Po kuracji antybiotykowej nie mogę stanąć na nogi. Nie wiem czy to nie czasem po probiotykach, które spożywałam po. Być może trzeba jeden szczep a nie wieloszczep. Plus nadal czuję aurę wyjazdową i trudno się przestawić klimatycznie. A ty co robisz? Wolny już? Gotowy na relaks?

Tu jest 15 stopni dodatnio. Wczoraj było minus 2 czy 3. 

Ja zawsze jestem gotowy, bo na tym polega moja skuteczność cokolwiek bym nie robił. 😎

Myślę , że przejściowa ta melancholia u Ciebie i przeżyjesz jeszcze młodsze od Ciebie , bo jesteś twardą bestią 😊

Nie lubię skoków temperatur, bo gołoledź na drodze się robi...

4 minuty temu, Seven napisał:

Czy nastały czasy, że wszyscy są z metra cięci? 

Powiadają że młodsze pokolenie wyższe rośnie, a jak dzisiaj obczaiłem to większość typków jest niższa ode mnie i żałośnie wyglądają. 😁 Czasy podejrzewam zawsze były ujowe moja droga ...😁

Przed chwilą, Ktoś całkiem obcy napisał:

Ja zawsze jestem gotowy, bo na tym polega moja skuteczność cokolwiek bym nie robił. 😎

Myślę , że przejściowa ta melancholia u Ciebie i przeżyjesz jeszcze młodsze od Ciebie , bo jesteś twardą bestią 😊

Nie lubię skoków temperatur, bo gołoledź na drodze się robi...

Chciałoby się powiedzieć; to wyskakuj ze spodni jakżeś gotowy. W Szkocji po łydki śniegu napadało. 

1 minutę temu, Ktoś całkiem obcy napisał:

Powiadają że młodsze pokolenie wyższe rośnie, a jak dzisiaj obczaiłem to większość typków jest niższa ode mnie i żałośnie wyglądają. 😁 Czasy podejrzewam zawsze były ujowe moja droga ...😁

Ciekawe gdzie ich obczajałeś, bo mam zgoła odwrotne obserwacje i teraz co drugi gówniak mnie o pół głowy przynajmniej przerasta, co oznacza 190 cm+

Przechodni ludzie faktycznie są wysocy. Większości sięgam pod pachę. 

1 minutę temu, KochamElcie<3 napisał:

zazdro, Szkocja jest piekna

Obserwuję pogodę tam właśnie bo przyjdzie mi przed świętami podjechać do niej. 

2 minuty temu, Seven napisał:

Chciałoby się powiedzieć; to wyskakuj ze spodni jakżeś gotowy. W Szkocji po łydki śniegu napadało. 

A to zaraz się stopni i co oni wiedzą o zimie dyletanci w krótkich spodenkach. 

1 minutę temu, caryca pokaż cyca napisał:

Ciekawe gdzie ich obczajałeś, bo mam zgoła odwrotne obserwacje i teraz co drugi gówniak mnie o pół głowy przynajmniej przerasta, co oznacza 190 cm+

ty akurat prawdę powiesz jak się pomylisz rudy lachonie 😁 

7 minut temu, KochamElcie<3 napisał:

nie wiem, wypilem kieliszek whisky z cola i nie czuje sie najlepiej xd

Upiłeś się?

A to zaraz się stopni i co oni wiedzą o zimie dyletanci w krótkich spodenkach. 

Cały dzień się utrzymał, bielutko wszędzie tak, że droga zasypana. W Londynie, okolicach tak, 5 minut i koniec.

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się
Zaloguj się, aby obserwować