Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Zaloguj się, aby obserwować  
blackdahlia

Chłopak i jego mama

Polecane posty

Cześć, przychodzę ze sprawą dotyczącą mojego chłopaka i jego mamy. Kilka miesięcy temu przeprowadziłam się do niego z miejscowości oddalonej o około 200km. Mieszkamy sami, a jego rodzice mieszkają około 5 min od naszego mieszkania. Mamy po 29 lat. Zauważylam pewne rzeczy, które nie dają mi spokoju i nie wiem czy to normalne czy przesadzam. Mianowicie chodzi o jego mamę... Ona często do niego dzwoni, praktycznie codziennie pisze do niego smsy: co robił, jak spędził dzień itd. Zna jego grafik i dzwoni praktycznie zawsze w wolne. Jak już mamy zaplanowany wolny dzień dla siebie to dostaje smsa, że zaprasza na obiad. I co zrobić? odmówić?..  Bardzo lubię jego mamę, bo jest dla mnie mega w porządku, ale nie wiem czy to zdrowe? Mieszkając praktycznie obok siebie 29latek musi się spowiadać codziennie z tego jak spędził dzień???? Już raz mu powiedziałam, że przeszkadza mi to że w kazdy dzień wolny nas zaprasza itd. A on powiedział, że to dobrze ze ma taki kontakt z rodziną... Nie zabraniam mu żadnego.. ja kontaktuję się z moją smsami, ale mieszkamy daleko od siebie z rodziną i nie dzwonimy do siebie non stop. A tutaj? Nie wiem co o tym sądzić? Czy potem będzie gorzej i czy nie będziemy mogli sobie żyć jak chcemy?

Takie sprawy to mozna ustalic. Jesli ja lubisz to z nia szczerze porozmawiaj i powiedz ze chetnie ich odwiedzacie ale juz jak sie do niego sprowadzilas to chcecie czesc czasu spedzac sami.

Mam wrazenie ze jej sie nudzi i szuka na sile towarzystwa.

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się
Zaloguj się, aby obserwować