Pochwa w pochwie 17,2 19 Napisano środa o 02:01 Ostatnio mi się nie chce rozkladac to wszystko 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
KochamElcie<3 124 Napisano środa o 02:01 ja sobie dwa glosniki panasonic podlaczylem z tymi jvc co mam i jeszcze mam inne duze dwa glosniki, ide chyba niedlugo do fryzjera i ogole brode i potem sobie podlacze jeszcze 2 i bede muzy sluchal z 6 glosnikow XDDD Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
malowany 133 Napisano środa o 08:21 6 godzin temu, Pochwa w pochwie 17,2 napisał: Ostatnio mi się nie chce rozkladac to wszystko Nie chcę ci się lalki dmuchać, czy co? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pochwa w pochwie 17,2 19 Napisano środa o 09:52 1 godzinę temu, malowany napisał: Nie chcę ci się lalki dmuchać, czy co? Położyć ścierki wyjąć puni wyjąć rękawiczke nałożyć rekawiczke wyjąć żel nałożyć żelu do środka rizsmarowac w środku zdjąć rękawiczke podlozyc pod koniec puni bo ma 16cm a mój pen 17.2 isc umyć ręce zdjąć T-shirt założyć słuchawki douszne a po wszystkim trzeba będzie wszystko odłożyć schowac umyc se i punie... Sporo logistyki vs chusteczka Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
KochamElcie<3 124 Napisano środa o 09:58 ja mam ochote jechac ogolic brode w lesnym strumyku, ale tam jest tak lodowata woda ze chwila moment i mam stopy lod a rece cale zdretwiale od zimnej wody i jest koorwa hardcore Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pochwa w pochwie 17,2 19 Napisano środa o 09:58 7 godzin temu, KochamElcie<3 napisał: ja sobie dwa glosniki panasonic podlaczylem z tymi jvc co mam i jeszcze mam inne duze dwa glosniki, ide chyba niedlugo do fryzjera i ogole brode i potem sobie podlacze jeszcze 2 i bede muzy sluchal z 6 glosnikow XDDD Ale mam jaja twarde bo nie zwalilem Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
KochamElcie<3 124 Napisano środa o 10:02 (edytowany) hahah masakra ja ostatnio nad ranem mialem mokry sen ze leze z dwiema osobami w wielkim wyrze a nagle mi jedna osoba zaczyna masowac przyrodzenie a ja dostawalem erekcji zaraz i juz mialem dojsc i sie obudzilem masakra co za sny XDD kiedys malem sen ze roocham kim kardashian w doopsko wielkie, to tez byl niezly sen Pamietam jak kiedys siedzialem z kumplem przy tesco na lawce a tam jakas latino kobita idzie w legginsach i miala taka bubble doopcie i sie tak aptrzylem a kumpel sie na mnie patrzyl obok i nagle zaczal pizgac ze mnie i i na tego lachona i sie smieje, ze oczy mi wyszly jak w kreskowkach czasem im sie wielkie oczy wychodza bo taki tyylek zajeebisty , FAK noo doobra doopcia u lachona to jest cos Edytowano środa o 10:03 przez KochamElcie<3 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
E̗̭̝͜ḽ̖̭͜c̜͇̗̪̭͢i̱͙̙͍͖͜a͢ 788 Napisano środa o 10:10 To juz nie jest forum dla kobiet, przejeli je faceci. xd Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
KochamElcie<3 124 Napisano środa o 10:12 hejka Elcia, ja mam 4 nowe wklady do golarki korci mnie bardzo zeby jechac do strumyka w lesnej wodzie ogolic sobie brode i klate i brzuch dla Elci ale nie wiem kiedy mi sie uda, ale ogole sobie klate i brzuch Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
KochamElcie<3 124 Napisano środa o 10:12 golarki nie trzeba, mam ostre noze, juz kiedys golilem na basenie klate i brzuch i bylo super Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pochwa w pochwie 17,2 19 Napisano środa o 10:24 12 minut temu, E̗̭̝͜ḽ̖̭͜c̜͇̗̪̭͢i̱͙̙͍͖͜a͢ napisał: To juz nie jest forum dla kobiet, przejeli je faceci. xd Zrobiła byś sobie gangbag z forum później byśmy robili testy kto jest ojcem xd Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
E̗̭̝͜ḽ̖̭͜c̜͇̗̪̭͢i̱͙̙͍͖͜a͢ 788 Napisano środa o 10:24 10 minut temu, KochamElcie<3 napisał: hejka Elcia, ja mam 4 nowe wklady do golarki korci mnie bardzo zeby jechac do strumyka w lesnej wodzie ogolic sobie brode i klate i brzuch dla Elci ale nie wiem kiedy mi sie uda, ale ogole sobie klate i brzuch A nie lepiej tym kremem do depilacji? One wtedy wolniej odrastaja i na dluzszy czas jest spokój. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
KochamElcie<3 124 Napisano środa o 10:26 A nie lepiej tym kremem do depilacji? One wtedy wolniej odrastaja i na dluzszy czas jest spokój. x spoko w sumie niedlugo ide do miasta to wejde do boots'a i popatrze za tymi kremami a mozna tymi kremami tez golic brode? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
E̗̭̝͜ḽ̖̭͜c̜͇̗̪̭͢i̱͙̙͍͖͜a͢ 788 Napisano środa o 10:31 2 minuty temu, KochamElcie<3 napisał: A nie lepiej tym kremem do depilacji? One wtedy wolniej odrastaja i na dluzszy czas jest spokój. x spoko w sumie niedlugo ide do miasta to wejde do boots'a i popatrze za tymi kremami a mozna tymi kremami tez golic brode? Ja najczesciej widziałam kremy do depilacji brody samej jako odzielne i kremy do depilacji calego ciala odzielnie, ale bardzo mozliwe ze sa i takie ktore mozna uzywac do wszystkiego, ale to trzeba na opakowaniu przeczytac. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
KochamElcie<3 124 Napisano środa o 10:32 (edytowany) okej a czemu nie, moge sie wydepilowac dla Elci, to bedzie zaszczyt dla mnie Edytowano środa o 10:32 przez KochamElcie<3 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pochwa w pochwie 17,2 19 Napisano środa o 10:40 9 minut temu, E̗̭̝͜ḽ̖̭͜c̜͇̗̪̭͢i̱͙̙͍͖͜a͢ napisał: Ja najczesciej widziałam kremy do depilacji brody samej jako odzielne i kremy do depilacji calego ciala odzielnie, ale bardzo mozliwe ze sa i takie ktore mozna uzywac do wszystkiego, ale to trzeba na opakowaniu przeczytac. Nie lubisz włosów na ciele typów? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
KochamElcie<3 124 Napisano środa o 10:50 ja to lezak nie rozumiem tych ludzi i lachonow i facetow, czy nie fajniej byloby jakby lachon i facet nie mieli pracy w ogole i mogli cale dnie spedzac ze soba albo kochac sie 24/7 ze soba i w ogole? ja to mam tak, ze przez moja wieze i glosniki to mam problem z domu wyjsc, bo to takie brzmienie dobre i sie uzaleznilem, ze jak jestem na miescie i nie slysze tej muzy to mi sie plakac chce i zaraz do domu mnie ciagnie XD Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
malowany 133 Napisano środa o 10:51 Dla mnie szkoda zachodu, na dwie minuty przyjemności. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
KochamElcie<3 124 Napisano środa o 10:53 dobra odpalam sobie jeszcze jakas piosenke, mi to sie przez ta wieze i glosniki w ogole nie chcec z domu wychodzic ja prdl XD Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
KochamElcie<3 124 Napisano środa o 10:54 spadma bo koorwa czas leci a za kilka godzin ludzi w miescie bedzie nasrane pewno a teraz jeszcze spokojnie jest to ide lezak szukac plyt, ELO Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pochwa w pochwie 17,2 19 Napisano środa o 10:57 5 minut temu, malowany napisał: Dla mnie szkoda zachodu, na dwie minuty przyjemności. Bierze zyletke niech goli jak tak lubi Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pochwa w pochwie 17,2 19 Napisano środa o 11:06 33 minuty temu, E̗̭̝͜ḽ̖̭͜c̜͇̗̪̭͢i̱͙̙͍͖͜a͢ napisał: A nie lepiej tym kremem do depilacji? One wtedy wolniej odrastaja i na dluzszy czas jest spokój. Ja kilka razy w roku tylko gole klate i brzuch plecy na dole bo mi się nie chce Kiedyś jak byłem młody to często golilem na gładko z pianka a potem na 27 poznałem lachona co lubi owłosienie i mi to zmieniło mental że skoro jedne lubią inne nie to po co golic nigdy nie wiadomo na co trafisz a tylko dodatkowa robota No i skończyło się właśnie tak że ogole jak już mi wygląda nie za bardzo tak kiedy razy w roku Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
KochamElcie<3 124 Napisano środa o 11:07 (edytowany) ja stad nie odejde lezak, dopoki sobie klaty nie wydepiluje xD dla Elci XD moglbym nawet sobie zimna kapiel wziac i dzisiaj ogolic brode w wannie i klate moze tez i brzuch XD brode by sie przydalo ogolic najlepiej jest w lesie w strumyku Edytowano środa o 11:07 przez KochamElcie<3 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pochwa w pochwie 17,2 19 Napisano środa o 11:09 42 minuty temu, E̗̭̝͜ḽ̖̭͜c̜͇̗̪̭͢i̱͙̙͍͖͜a͢ napisał: jest spokój. Różnie bywa są lachony co sobie ogolisz coś więcej niż pachy i jaja i się splaczą miałem tak z jedną korespondencji. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
E̗̭̝͜ḽ̖̭͜c̜͇̗̪̭͢i̱͙̙͍͖͜a͢ 788 Napisano środa o 11:10 29 minut temu, Pochwa w pochwie 17,2 napisał: Nie lubisz włosów na ciele typów? Na klacie to nie bardzo. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
E̗̭̝͜ḽ̖̭͜c̜͇̗̪̭͢i̱͙̙͍͖͜a͢ 788 Napisano środa o 11:11 3 minuty temu, KochamElcie<3 napisał: ja stad nie odejde lezak, dopoki sobie klaty nie wydepiluje xD dla Elci XD moglbym nawet sobie zimna kapiel wziac i dzisiaj ogolic brode w wannie i klate moze tez i brzuch XD brode by sie przydalo ogolic najlepiej jest w lesie w strumyku Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
E̗̭̝͜ḽ̖̭͜c̜͇̗̪̭͢i̱͙̙͍͖͜a͢ 788 Napisano środa o 11:12 14 minut temu, Pochwa w pochwie 17,2 napisał: Bierze zyletke niech goli jak tak lubi On raczej odpisywal do pierwszych komentarzy. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pochwa w pochwie 17,2 19 Napisano środa o 11:12 1 minutę temu, E̗̭̝͜ḽ̖̭͜c̜͇̗̪̭͢i̱͙̙͍͖͜a͢ napisał: Na klacie to nie bardzo. Dziwne gadzio bo lachon powinien mieć gładko i cycki a typ zazwyczaj ma włosy po okresie dojrzewania xD Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
KochamElcie<3 124 Napisano środa o 11:13 dobra jade ma ten shopping w miescie lezak, nie biore telefonu, wiec bede pozniej xD narka xD Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pochwa w pochwie 17,2 19 Napisano środa o 11:15 4 minuty temu, E̗̭̝͜ḽ̖̭͜c̜͇̗̪̭͢i̱͙̙͍͖͜a͢ napisał: Na klacie to nie bardzo. A na jajach lubisz mieć włosy w zębach? 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach