Pochwa w pochwie 17^2 3 Napisano 2 godziny temu Teraz wasze postanowienia noworoczne Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Zawsze biedny wszechświat 4 Napisano 2 godziny temu Namówić siostrę i szwagra żeby zaczęli spłacać długi po matce bo inaczej wyrzucom mnie z mieszkania 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pochwa w pochwie 17^2 3 Napisano 2 godziny temu Przed chwilą, Zawsze biedny wszechświat napisał: Namówić siostrę i szwagra żeby zaczęli spłacać długi po matce bo inaczej wyrzucom mnie z mieszkania No to masz problem munek downie może więcej taxi rób? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pochwa w pochwie 17^2 3 Napisano 2 godziny temu A ja robiłem at to tylko nVidia wygląda na do góry dziwne no i btc trochę Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
miramar 34 Napisano 2 godziny temu 6 minut temu, Pochwa w pochwie 17^2 napisał: Teraz wasze postanowienia noworoczne Rok kończy się za miesiąc. Dziś są Andrzejki. Zamiast postanowień możesz iść do wróżki żeby Ci przepowiedziała, co Cię spotka w przyszłym roku. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pochwa w pochwie 17^2 3 Napisano 2 godziny temu Przed chwilą, miramar napisał: Rok kończy się za miesiąc. Dziś są Andrzejki. Zamiast postanowień możesz iść do wróżki żeby Ci przepowiedziała, co Cię spotka w przyszłym roku. Musiała by mi z fioota powrozyc ustami żebym zapłacił 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
miramar 34 Napisano 2 godziny temu Przed chwilą, Pochwa w pochwie 17^2 napisał: Musiała by mi z fioota powrozyc ustami żebym zapłacił Techniki wróżenia są różne. Słyszałam o takiej z surowych jajek. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Siurentajski 154 Napisano 2 godziny temu 13 minut temu, Pochwa w pochwie 17^2 napisał: Teraz wasze postanowienia noworoczne Pojechać na Marsa na rowerze i wrócić Myślę, że prawdopodobieństwo, że się uda jest większe niż w twoim przypadku Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pochwa w pochwie 17^2 3 Napisano 2 godziny temu Mnie tam mało obchodzi co mnie spotka w 2025 to jest rok odpoczynku jeszcze Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pochwa w pochwie 17^2 3 Napisano 2 godziny temu 1 minutę temu, Siurentajski napisał: Pojechać na Marsa na rowerze i wrócić Myślę, że prawdopodobieństwo, że się uda jest większe niż w twoim przypadku Z uwagi na to gdzie stoi rynek i prędkość giełdzie faktycznie mało realne ale kto wie gdyby wszystko szybko spadło... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pochwa w pochwie 17^2 3 Napisano 2 godziny temu H Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
libedowsky 119 Napisano 2 godziny temu dostałeś gre monopoly od siostry na mikołaja, że planujesz milion złotych zobaczyć ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BabaZBlokadąPisania 49 Napisano 2 godziny temu Który to podszyw, a który to oryginał Leżaka? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Bawidamek z Szczywilka 313 Napisano 2 godziny temu 2025: ślub 2026: wynieść się z Katowic xD 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pochwa w pochwie 17^2 3 Napisano 2 godziny temu 18 minut temu, libedowsky napisał: dostałeś gre monopoly od siostry na mikołaja, że planujesz milion złotych zobaczyć ? Oglądaj nadchodzi krach i bessa na którą czekam od pół roku Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pochwa w pochwie 17^2 3 Napisano 2 godziny temu 2 minuty temu, Bawidamek z Szczywilka napisał: 2025: ślub 2026: wynieść się z Katowic xD Tak dobrze się roocha? Odwrotnie kto ci ślubu udzieli z typem. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Bawidamek z Szczywilka 313 Napisano 2 godziny temu Przed chwilą, Pochwa w pochwie 17^2 napisał: Tak dobrze się roocha? Odwrotnie kto ci ślubu udzieli z typem. zaj3biście Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pochwa w pochwie 17^2 3 Napisano 2 godziny temu 1 minutę temu, Bawidamek z Szczywilka napisał: zaj3biście Dowolnie wszystkie otwory? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pochwa w pochwie 17^2 3 Napisano 2 godziny temu A wiesz że ślub to 50% z giełdzie w razie czego??? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kris888 214 Napisano 2 godziny temu 50 minut temu, Pochwa w pochwie 17^2 napisał: Teraz wasze postanowienia noworoczne Nie mam i nie praktykuję tego typu zwyczaju. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pochwa w pochwie 17^2 3 Napisano 2 godziny temu Anastazja jak by nie odwalila tylko dobrze się roochala miala slub xd Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pochwa w pochwie 17^2 3 Napisano 2 godziny temu Fala 5 spx nie powinna być rozszerzona bo 3 była Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pochwa w pochwie 17^2 3 Napisano 1 godzinę temu 1 godzinę temu, Siurentajski napisał: Pojechać na Marsa na rowerze i wrócić Myślę, że prawdopodobieństwo, że się uda jest większe niż w twoim przypadku 59 minut temu, libedowsky napisał: dostałeś gre monopoly od siostry na mikołaja, że planujesz milion złotych zobaczyć ? Hhttps://ibb.co/QXDBBxc Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pochwa w pochwie 17^2 3 Napisano 1 godzinę temu Wcześniej dno 3500 teraz 4500? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pochwa w pochwie 17^2 3 Napisano 1 godzinę temu Ogólnie mogło by wymazac do 3300p 0,786 xd Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pochwa w pochwie 17^2 3 Napisano 1 godzinę temu Wszystko zależy jak pracować będzie rsi w1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pochwa w pochwie 17^2 3 Napisano 1 godzinę temu (edytowany) Zmierze jeszcze od 2 do 5 zaraz jako 3 może coś ciekawego wyjdzie Edytowano 1 godzinę temu przez Pochwa w pochwie 17^2 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
libedowsky 119 Napisano 1 godzinę temu 10 minut temu, Pochwa w pochwie 17^2 napisał: Wcześniej dno 3500 teraz 4500? znowu masz atak psychozy i wklejasz wykresy i mitomanisz, że jestes inwestorem. Idź do lekarza po leki może ustabilizują twój stan. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
libedowsky 119 Napisano 1 godzinę temu pamiętam te wykresy jak unity szło0 na 200 dolarów, po ile jest ? po 20 ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Siurentajski 154 Napisano 1 godzinę temu Przed chwilą, libedowsky napisał: znowu masz atak psychozy i wklejasz wykresy i mitomanisz, że jestes inwestorem. Idź do lekarza po leki może ustabilizują twój stan. Libed to ty czy nie ty, bo już głupi jestem w tym momencie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach