libedowsky 122 Napisano 4 godziny temu Przed chwilą, Siurentajski napisał: Libed to ty czy nie ty, bo już głupi jestem w tym momencie ja ,amasz napisze ci z literówkami zebys byl pewny7 ze ja to ja Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
libedowsky 122 Napisano 4 godziny temu wystarczy zwiekszyc predkosc pisanai dwukrotnie :d Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pochwa w pochwie 17^2 3 Napisano 4 godziny temu 4 minuty temu, libedowsky napisał: znowu masz atak psychozy i wklejasz wykresy i mitomanisz, że jestes inwestorem. Idź do lekarza po leki może ustabilizują twój stan. Czekam w gotówce na krach od śmierci matki. Tak nadal jestem spekulantem inwestorem. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
libedowsky 122 Napisano 4 godziny temu Przed chwilą, Pochwa w pochwie 17^2 napisał: Tak nadal jestem spekulantem inwestorem. no dziwne żebyś nie był skoro się nie leczysz to normalne, że twój stan nie ulega poprawie, co najwyżej się będzie pogarszał i być może niebawem polecisz w kosmos albo ci się będzie wydawało że jesteś pre.zydentem usa. niezbadane są urojenia. 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Siurentajski 155 Napisano 4 godziny temu 1 minutę temu, Pochwa w pochwie 17^2 napisał: Czekam w gotówce na krach od śmierci matki. Tak nadal jestem spekulantem inwestorem. Zrobię screena jak ze szwagrem, bo lubisz naginać prawdę Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Maryyyś_/ 174 Napisano 4 godziny temu W 2025 roku w życiu Leżaka zmieni się tyle, że na koniec roku będzie miał 20.000 mniej. I nic więcej. 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pochwa w pochwie 17^2 3 Napisano 4 godziny temu 1 minutę temu, libedowsky napisał: no dziwne żebyś nie był skoro się nie leczysz to normalne, że twój stan nie ulega poprawie, co najwyżej się będzie pogarszał i być może niebawem polecisz w kosmos albo ci się będzie wydawało że jesteś pre.zydentem usa. niezbadane są urojenia. 1,5mln przychodów w pitach więc tak grałem i zamierzam grać jeśli będę miał za co Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pochwa w pochwie 17^2 3 Napisano 4 godziny temu Przed chwilą, Maryyyś_/ napisał: W 2025 roku w życiu Leżaka zmieni się tyle, że na koniec roku będzie miał 20.000 mniej. I nic więcej. No jest już mocno poukladane i ogarniete za wiele wyżej nie podskocze bez mlna Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Siurentajski 155 Napisano 4 godziny temu Przed chwilą, Pochwa w pochwie 17^2 napisał: 1,5mln przychodów w pitach więc tak grałem i zamierzam grać jeśli będę miał za co A jaki był dochód leżak? Bo przychody na PIT łatwo nakręcić ale idzie o dochód Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
libedowsky 122 Napisano 4 godziny temu (edytowany) 2 minuty temu, Pochwa w pochwie 17^2 napisał: 1,5mln przychodów w pitach więc tak grałem i zamierzam grać jeśli będę miał za co przychód ci rośnie jak szwagier, pamietam jak było pół miliona a szwagier miał 160cm. Przelewaj sobie między kontem zwytłym a maklerskim kasę to będziesz miał obrót i milion dziennie z tysiąca. Przychód to jest ze sprzedaży/pracy jak zawsze mylisz przychód i obrót. Edytowano 4 godziny temu przez libedowsky Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pochwa w pochwie 17^2 3 Napisano 4 godziny temu Przed chwilą, Siurentajski napisał: A jaki był dochód leżak? Bo przychody na PIT łatwo nakręcić ale idzie o dochód Razem straty na depozyt mam już 135tys Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pochwa w pochwie 17^2 3 Napisano 4 godziny temu Przed chwilą, libedowsky napisał: przychód ci rośnie jak szwagier pamietam jak było pół miliona. Przelewaj sobie między kontem zwytłym a maklerskim kasę to będziesz miał obrót i milion dziennie z tysiąca. Przychód to jest ze sprzedaży jak zawsze mylisz przychód i obrót. Pół miliona co roku Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pochwa w pochwie 17^2 3 Napisano 4 godziny temu 3lata to 1,5mln Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pochwa w pochwie 17^2 3 Napisano 4 godziny temu 1 minutę temu, libedowsky napisał: przychód ci rośnie jak szwagier pamietam jak było pół miliona. Przelewaj sobie między kontem zwytłym a maklerskim kasę to będziesz miał obrót i milion dziennie z tysiąca. Przychód to jest ze sprzedaży jak zawsze mylisz przychód i obrót. Weź sobie pit z giełdzie i zobacz o ile kiedykolwiek grałeś Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
libedowsky 122 Napisano 4 godziny temu (edytowany) 1 minutę temu, Pochwa w pochwie 17^2 napisał: Weź sobie pit z giełdzie i zobacz o ile kiedykolwiek grałeś ty sobie weź lepiej i zobacz że mylisz rubrykę przychód z dochód przed opodatkowaniem. Edytowano 4 godziny temu przez libedowsky Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Caryca z czubrycą 281 Napisano 4 godziny temu Jak przystało na kalekę kafeteryjną moje postanowienie na 2025 rok to pójść do ortopedy w końcu I to na NFZ więc niewykluczone, że plan na 2026 będzie taki sam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Siurentajski 155 Napisano 4 godziny temu Przed chwilą, Pochwa w pochwie 17^2 napisał: 3lata to 1,5mln Ale co z tego wynika? Czym ty się chwalisz? Tym że miałeś tyle na picie a w rzeczywistości straciłeś 120 czy 130 tysięcy? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pochwa w pochwie 17^2 3 Napisano 4 godziny temu 1 minutę temu, Siurentajski napisał: Ale co z tego wynika? Czym ty się chwalisz? Tym że miałeś tyle na picie a w rzeczywistości straciłeś 120 czy 130 tysięcy? To 8 minut temu, Siurentajski napisał: 9 minut temu, Pochwa w pochwie 17^2 napisał: Czekam w gotówce na krach od śmierci matki. Tak nadal jestem spekulantem inwestorem. Zrobię screena jak ze szwagrem, bo lubisz naginać prawdę Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Siurentajski 155 Napisano 4 godziny temu Przed chwilą, Pochwa w pochwie 17^2 napisał: To No i robię screeny, bo z ciebie żaden spekulant tylko frajer co na giełdę pieniądze dostarcza, żeby inni mogli zarobić Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pochwa w pochwie 17^2 3 Napisano 4 godziny temu Przed chwilą, Siurentajski napisał: No i robię screeny, bo z ciebie żaden spekulant tylko frajer co na giełdę pieniądze dostarcza, żeby inni mogli zarobić Nie giełdzie mnie wykonczy tylko koszty życia Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
libedowsky 122 Napisano 4 godziny temu leżak dam ci poradę inwestycyjną - zainwestuj w wizytę u psychiatry to będzie najlepsza inwestycja twoja w życiu. 1 2 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pochwa w pochwie 17^2 3 Napisano 4 godziny temu Ja bym się odkul ale jak tak będzie pare lat to po mnie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pochwa w pochwie 17^2 3 Napisano 4 godziny temu Przed chwilą, libedowsky napisał: leżak dam ci poradę inwestycyjną - zainwestuj w wizytę u psychiatry to będzie najlepsza inwestycja twoja w życiu. Ja chcę życia bez pracy z samica nie ma dużo możliwości albo giełdzie albo mopsy Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
libedowsky 122 Napisano 3 godziny temu 3 minuty temu, Pochwa w pochwie 17^2 napisał: Ja chcę życia bez pracy z samica nie ma dużo możliwości albo giełdzie albo mopsy jesteś doskonałym przykładem na to że nie powinno być czegoś takiego jak mops bo to wyrzucanie w bloto kasy zabieranej ludziom pracującym. Ludzie jak ty powinni umierać z głodu na ulicy to by była przestroga dla innych jak sie kończy lenistwo. 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Siurentajski 155 Napisano 3 godziny temu 2 minuty temu, Pochwa w pochwie 17^2 napisał: Ja chcę życia bez pracy z samica nie ma dużo możliwości albo giełdzie albo mopsy Nie masz żadnych możliwości. Idź do psychiatry a potem do jakiejś prostej roboty, w twoim przypadku to jedyne co widzę to zaświadczenie od lekarza że masz problemy z głową i praca ciecia. Tam właśnie przyjmują albo emerytów albo jak jest ktoś młody to znaczy że nie do końca wszystko z nim w porządku Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
miramar 34 Napisano 3 godziny temu (edytowany) 11 minut temu, Caryca z czubrycą napisał: Jak przystało na kalekę kafeteryjną moje postanowienie na 2025 rok to pójść do ortopedy w końcu I to na NFZ więc niewykluczone, że plan na 2026 będzie taki sam Czy do ortopedy trzeba mieć skierowanie od internisty? Edytowano 3 godziny temu przez miramar Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pochwa w pochwie 17^2 3 Napisano 3 godziny temu Przed chwilą, Siurentajski napisał: Nie masz żadnych możliwości. Mam jeszcze 135tys które mogę zainwestowac. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pochwa w pochwie 17^2 3 Napisano 3 godziny temu 3 minuty temu, libedowsky napisał: jesteś doskonałym przykładem na to że nie powinno być czegoś takiego jak mops bo to wyrzucanie w bloto kasy zabieranej ludziom pracującym. Ludzie jak ty powinni umierać z głodu na ulicy to by była przestroga dla innych jak sie kończy lenistwo. NVidie chętnie kupię znowu za wszystko tym razem po 42 gdyby spadła na 0.786 fibonacziego Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pochwa w pochwie 17^2 3 Napisano 3 godziny temu Później pójdzie do 500 a ja przytule pierwszy mln 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Siurentajski 155 Napisano 3 godziny temu 4 minuty temu, Pochwa w pochwie 17^2 napisał: Mam jeszcze 135tys które mogę zainwestowac. Od jakiegoś czasu inwestujesz i cały czas tracisz. To jest znak, że nie umiesz tego robić i pora się wziąć do roboty Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach