Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Zaloguj się, aby obserwować  
nowy swir

Gaja bardziej szanuje filipka niz mnie

Polecane posty

podoba jej sie jego cialo i chyba ryyj , tylko szkoda jej ze on jest gejeeem i ma chorobe psychiczna, a ja jestem z jej oczach takim bananem co mial mozliwosci a je zmarnowal, albo nie wykorzystuje ich w pelni

to cos jak laski wola takiego lokalnego patusa, rozbujnika cpuna , alkoholika bez prawka i bez pracy co ima sie co chwile jakichs remontow albo koszenia trawy albo scinania drzewa za gotowke, bez prawka, bez szkoly ale co ma fajne cialo, jest pozytywny i ma gadane vs nudny programista 20k z brzuchem i fobia spoleczna. takich to tylko wykorzystuja jako bankomaty albo wybieraja na ojca tego pierwszego jak wpadna a ten pierwszy sie nie zgodzi na slub. a potem takiego typa nie szanuja, dalej zdradzaja i wykanczaja psychicznie

• Like 1

3 godziny temu, nowy swir napisał:

laski to kuuurwy w wiekszosci niestety. moze z 5% jest porzadnych

Klaudiusz to taki niby rodzynek dzisiaj, kościółek, rodzina, córeczka tatusia, niewinna, seks tylko po ślubie, a wszystko to głównie jej kreacja.

Za tą zasłoną prowincjalnego Kaszubskiego teatrzyku znajduje się niezdrowy pociąg do ( w jej mniemaniu) badbojów, karyństwo, fałsz, poczucie własnej beznadziejności i wieczne niezaspokojenie wynikające z pilnujących córeczkę rodziców z lokalnym proboszczem...

• Haha 2

o cialo i ryj zaczalem dbac dla Katiuszki, ale katiuszke sobie uroilem tylko, wiec prawdziwa dziewczyna jak Gaja moze skorzysta albo jakas Gaja 2 XD

1 minutę temu, KochamElcie<3 napisał:

o cialo i ryj zaczalem dbac dla Katiuszki, ale katiuszke sobie uroilem tylko, wiec prawdziwa dziewczyna jak Gaja moze skorzysta albo jakas Gaja 2 XD

Korzystają to twoi sponsorzy 

no moj przyjaciel geej ktory sie mna opiekuje widzial mnie nago i mojego siuurka tez, ale to przez to ze mnie urojona katiuszka olala, to wpadlem w szpony geeja, ale jak wychodzilem nago z jeziora po plywaniu a on sie zachwycal moim nagim cialem i fiuutem to njezla polewke mialem hahahah

7 minut temu, KochamElcie<3 napisał:

no moj przyjaciel geej ktory sie mna opiekuje widzial mnie nago i mojego siuurka tez, ale to przez to ze mnie urojona katiuszka olala, to wpadlem w szpony geeja, ale jak wychodzilem nago z jeziora po plywaniu a on sie zachwycal moim nagim cialem i fiuutem to njezla polewke mialem hahahah

On cię nie tylko widział ale i pierrrdolił a ty jęczałeś tak że na całej ulicy było słychać 

moja prawdziwa ukochana zobaczy mnie nago, a ludzie z neta mnie nie interesuja, co o mnie mysla, wali mnie to xd

8 minut temu, KochamElcie<3 napisał:

A twój siuurek wygląda jak pasztetowa która nie staje 

to nie twoja sprawa tak samo jak i katiuszki, bo mielismy byc przyjaciolmi a nie malzonkami, wiec to czy mi staje czy nie nie powinno miec dla niej znaczenia akurat, bo ja bym jej nie pokazal sie nago, bo nie jestesmy para

Przed chwilą, KochamElcie<3 napisał:

to nie twoja sprawa tak samo jak i katiuszki, bo mielismy byc przyjaciolmi a nie malzonkami, wiec to czy mi staje czy nie nie powinno miec dla niej znaczenia akurat, bo ja bym jej nie pokazal sie nago, bo nie jestesmy para

A mnie widziała nago i mówiła że mam ładne ciało 

A mnie to nie interesuje, mnie nie zobaczycie nago a to jak wyglada moj siuurek to tez nie wasz interes i nigdy sie nie dowiecie xD

12 minut temu, KochamElcie<3 napisał:

Oczywiście to przypadek, że przygarnął cię gej, prawda? 

ciebie to kazdy widzial nago i twoja gliste bo tutaj wiele razy wrzucales swoje foty xD

najlepsza byla ta z su jak miales swoja gliste miedzy udami XDD

ale to byla polewka

27 minut temu, Czyste niebo napisał:

Klaudiusz to taki niby rodzynek dzisiaj, kościółek, rodzina, córeczka tatusia, niewinna, seks tylko po ślubie, a wszystko to głównie jej kreacja.

Za tą zasłoną prowincjalnego Kaszubskiego teatrzyku znajduje się niezdrowy pociąg do ( w jej mniemaniu) badbojów, karyństwo, fałsz, poczucie własnej beznadziejności i wieczne niezaspokojenie wynikające z pilnujących córeczkę rodziców z lokalnym proboszczem...

tez tak uwazam

Oczywiście to przypadek, że przygarnął cię gej, prawda? 

x

nie wasz interes 😄 geeje sa dla mnie dobrzy, nie to co baby 😄

jak wspollokator wyladowal w psychiatryku a ja nie mialem gdzie sie podziac, to sie moj kumpel geej pytal czy ta katiuszka juz wyjeebala, a ja mowie, ze ona juz mnie zostawila, a on ze to niedobra dziewczyna xD

a mogla mnie wziac ze soba do Polski, ale ona miala wazniejsze sprawy na glowie xD

2 godziny temu, KochamElcie<3 napisał:

najlepsza byla ta z su jak miales swoja gliste miedzy udami XDD

To była przemko-ciipka ha ha

no xD

to on nagie foty tutaj wrzucal swoje wiele razy a to z su jak siurka miedzy udami ma to juz w ogole byla polewka XDDDD

5 minut temu, Czyste niebo napisał:

To była przemko-ciipka ha ha

Ty masz takiego małego że nie wiadomo czy to kuutas czy ciipkA

ja prdl a mnie taki co pokazuje sie nago na kamerkach bedzie ponizal od nienormalnych XDDD

to ja nigdy swoich nagich fot nie wrzucalem w publik XD

to dopiero musi byc spieerdolenie XD

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się
Zaloguj się, aby obserwować