Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
analny

WIECIE DLACZEGO LEŻAK UZYWA JESZCZE GADU GADU?

Polecane posty

jestescie chorzy umyslowo, bo sobie uroiliscie jakiegos alfonsa, a moj przyjaciel geej akurat czesto mi mmowi, zebym mial wylaczony telefon, to mi nikt doopy nie bedzie trul i ma racje xD

a Katiuszka klamie jak najeeta, bo nie mogla mnie widziec z nikim, jak ja mam za oknem wielkie drzewo i nie da sie mnie zobaczyc, wiec no oklamuje cie, a ty sie tak dajesz sraavik xD

dziwie sie, ze jej tam nie wsadzili do szpitala, bo sobie uroila, ze z jakims Filipkiem z Anglii przyjedzie do Polski hahah, powinni ja zamknac na leczenie w osrodku, bo ma urojenia jakies, zadnego filipka nie ma i nie bylo nigdy i nie bedzie, nara xD

5 minut temu, KochamElcie<3 napisał:

a Katiuszka klamie jak najeeta, bo nie mogla mnie widziec z nikim, jak ja mam za oknem wielkie drzewo i nie da sie mnie zobaczyc, wiec no oklamuje cie, a ty sie tak dajesz sraavik xD

ALE JĘCZAŁEŚ TAK GŁOŚNO ŻE BYŁO SŁYCHAĆ 

6 minut temu, KochamElcie<3 napisał:

ona sama jest pojeebana jakas, dobrze ze jej nigdy nie spotkalem, masakra, spadam nara

Chyba ty. Odczep się od niej 

ehe niech dalej cie oklamuje, jak ponad 2 miesiace siedzialem sam w domu, bo wspollokatori byl w szpitalu, i mialem wlaczaona wieze 24/7 a kumpel geej mnie odwiedzal raz na dwa tygi zeby mi zostawic pieniadze na prad :D

jestescie zalosnymi klamcami, i szkoda klawiatury na was :D a katiuszka mogla mnie miec dla siebie tylko i wylacznie, ale ona wyjeebala i nawet sie nie spotkalismy, wiec niech do siebie ma pretensje xD

ja spadam sobie pograc w gierki pa

Chyba ty. Odczep się od niej 

x

nom, juz sie odczepuje, bo jest nienormalna i ma urojenia, a ide sobie pograc w gierki, a ty nie pisz do mnie szczerbaty 😄

nara 😄

Edytowano przez KochamElcie<3

szkoda mi zdrowie na nienormalna katiuszke ktora klamie jak najeta, i sobie uroila ze zna jakiegos filipka z anglii i z nim przyjedzie do Polski hahah

dziwie jej sie, ze jej na leczenie do psychiatryka nie wysla XDD

narka 🙂

4 minuty temu, KochamElcie<3 napisał:

ehe niech dalej cie oklamuje, jak ponad 2 miesiace siedzialem sam w domu, bo wspollokatori byl w szpitalu, i mialem wlaczaona wieze 24/7 a kumpel geej mnie odwiedzal raz na dwa tygi zeby mi zostawic pieniadze na prad 😄

jestescie zalosnymi klamcami, i szkoda klawiatury na was 😄 a katiuszka mogla mnie miec dla siebie tylko i wylacznie, ale ona wyjeebala i nawet sie nie spotkalismy, wiec niech do siebie ma pretensje xD

ja spadam sobie pograc w gierki pa

Nie mogła bo sponsor by się wkurrwił

Przed chwilą, Pochwa w pochwie 17™2 napisał:

Zrób tą klate dla elci bo czeka 

Widzisz Trzynasty Elcia nawet woli Filipa do ciebie 

Przed chwilą, Pochwa w pochwie 17™2 napisał:

Zrób tą klate dla elci bo czeka 

nie mam kremu do depilacji xD

16 minut temu, Pochwa w pochwie 17™2 napisał:

Telefonu najmniej używam gdyby nie inpost stypiara i ciotka to nie potrzebuje obecnie 

Dziwny masz tok myślenia bo teraz telefon to jest podstawowe narzędzie większości ludzi. Zrobisz zdjęcie, sprawdzisz neta, wypłacisz kasę, zapłacisz za zakupy, otworzysz paczkomat, sprawdzisz drogę i korki, potwierdzisz tożsamość, milion wykorzystań.

Przed chwilą, analny napisał:

Nie mogła bo sponsor by się wkurrwił

sponsora tez sobie uroiliscie, chyba za duzo narkotykow bierzecie i stad te urojenia o jakichs sponsorach, alfonsach i filipkach z anglii ktorzy przyjada z katiuszka do polski, a potem filipke z katiuszka pojedzie odwiedzic przemka w lyszkowitzach hahah za duzo dragow, muusicie na odwyk oboje wyladowac

ja nie potrzebuje telefonu, kiedys jak mieszkalem z mama to dwa lata telefonu nie uzywalem xD

a wszystko co zrobie na telefonie moge zrobic na laptopie xD

a najchetniej to bym tylko w ogole spal i jeebac te urzadzenia elektroniczne xD

spadam nara

ja czekam na ta konsole lezak, i mam wyjeebane, bede po nocach gral sobie i fajnie sie bawil, a nie czekal na lachony, ktore nigdy nie przyjezdzaja i jeszcze bajeczki wymyslaja, bo sa jakies nienormalne xD

przynajmniej konsola do mnie wiem ze przyjedzie az z chin, a lachony nawet z polski maja problem do mnie dotrzec, haha o ja prdl

wyjeebane mam, a klate tez nie wiem kiedy sobie wydepiluje, bo mam dosc internetow i lachonow z neta xD

nara nie wiem kiedy bede, moze wcale, hejka ^^

1 minutę temu, Śliwka Jukońska napisał:

Dziwny masz tok myślenia bo teraz telefon to jest podstawowe narzędzie większości ludzi. Zrobisz zdjęcie, sprawdzisz neta, wypłacisz kasę, zapłacisz za zakupy, otworzysz paczkomat, sprawdzisz drogę i korki, potwierdzisz tożsamość, milion wykorzystań.

Zrobisz zdjęcie mogę ipadem pro, tabletami sony, telefonem moim słabe ale wystarczy na ogłoszenie spółdzielni czy urzędowe licznik, mam też dwa aparaty sony cyfrowe małpke i duży.

sprawdzisz neta tablety sony, ipad pro, laptopa

wypłacisz kasę, ipad pro 

zapłacisz za zakupy, robię telefonem mam karte debatowa w kejsie

otworzysz paczkomat, robię telefonem kodem qr z maila

sprawdzisz drogę i korki zamówię taxi swoim

potwierdzisz tożsamość, tu by się przydał nowy z edowod ale prawo nie nakazuje nosić dowodu osobistego 

milion wykorzystań które zrobię na ipadzie pro wygodnie z domu na 4x większym ekranie o mocy iPhone 16 pro procesora 

8 minut temu, Śliwka Jukońska napisał:

Dziwny masz tok myślenia

Bardziej opłacalne było kupić 13 cali z bebechy iPhone 16 pro w czasach iPhone 12 pro 6" jeśli moje życie to piwnica 

1 minutę temu, Pochwa w pochwie 17™2 napisał:

Zrobisz zdjęcie mogę ipadem pro, tabletami sony, telefonem moim słabe ale wystarczy na ogłoszenie spółdzielni czy urzędowe licznik, mam też dwa aparaty sony cyfrowe małpke i duży.

sprawdzisz neta tablety sony, ipad pro, laptopa

wypłacisz kasę, ipad pro  robić 

zapłacisz za zakupy, robię telefonem mam karte debatowa w kejsie

otworzysz paczkomat, robię telefonem kodem qr z maila

sprawdzisz drogę i korki zamówię taxi swoim

potwierdzisz tożsamość, tu by się przydał nowy z edowod ale prawo nie nakazuje nosić dowodu osobistego 

milion wykorzystań które zrobię na ipadzie pro wygodnie z domu na 4x większym ekranie o mocy iPhone 16 pro procesora 

Bardziej opłacalne było kupić 13 cali z bebechy iPhone 16 pro w czasach iPhone 12 pro 6" jeśli moje życie to piwnica  r

Jak byś spędzał więcej czasu poza domem większość z tych rzeczy nie chcialbyś robić tabletem, laptopem ani stacjonarnym PC. Ale rozumiem, dla człowieka praktycznie niefunkcjonującego na mieście to może być cokolwiek.

nie wiem lezak kiedy i czy zrobie ta fote wydepilowana to jestem zmeczony tym srafe i pisaniem z ludzmi przez internet

2 minuty temu, Śliwka Jukońska napisał:

Jak byś spędzał więcej czasu poza domem większość z tych rzeczy nie chcialbyś robić tabletem, laptopem ani stacjonarnym PC. Ale rozumiem, dla człowieka praktycznie niefunkcjonującego na mieście to może być cokolwiek.

Dokładnie wtedy telefon byłby lepszym wyborem z moim trybem życia wygodniej jest mieć 13" niż 6,5"

Edytowano przez Pochwa w pochwie 17™2

a do mnie juz idzie ta konsola lezak, i wgram sobie na nim Batocera i bede mial na nim tez android

czytalem ze podobno steam deck lepszy ale steam deck kosztuje 600-700 euro a moja konsola 169 funtow xD

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się