malowany 133 Napisano 1 godzinę temu (edytowany) https://zapodaj.net/plik-hTWHhWXOZB Edytowano 1 godzinę temu przez malowany Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
malowany 133 Napisano 1 godzinę temu Przypomniałem sobie tę katorgę z ćwiczeń wojskowych Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
malowany 133 Napisano 1 godzinę temu Ledwo dałem radę, tutaj akurat musiałem leżeć na mokrej trawie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
malowany 133 Napisano 1 godzinę temu Lekko nie było, ale najbardziej mnie boli, że wszystko z waszych podatków. 5 koła mi zapłacili Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
malowany 133 Napisano 1 godzinę temu Lezak by nie dał rady, dobrze, że wojsko go ominęło Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
analny 6 Napisano 1 godzinę temu 2 minuty temu, malowany napisał: Lezak by nie dał rady, dobrze, że wojsko go ominęło On ma kategorie E 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
malowany 133 Napisano 1 godzinę temu 3 minuty temu, analny napisał: On ma kategorie E Inwalida? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach