Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
kiii

Jak zdobyć kobietę

Polecane posty

Miej ją w DU*PIE

oglądacie i się uczcie. 

Edytowano przez kiii

1 minutę temu, Gajja napisał:

A co, nie układa się z żonką? 😄

Ja robię se bekę co łaszczą  a laski je zlewają moczem.

U mnie wszytko w porządku pozdrawiam.

1 minutę temu, kiii napisał:

Ja robię se bekę co łaszczą  a laski je zlewają moczem.

U mnie wszytko w porządku pozdrawiam.

Ile już po ślubie Piotrek ?🤔

2 minuty temu, Ktoś całkiem obcy napisał:

Żeby stosować olewanie , to musisz wyglądać i coś sobą reprezentować zapomnieli dodać trenerzy pick up artists 😁

O tym on mówi zadbać o siebie trenować coś , rozwijać się. Ci..pki same przyjdą.

Ile już po ślubie Piotrek ?🤔

Duzzzio 

Fragment "Psychoterapeutka twierdzi, że kobiety, które wybierają niedostępnych mężczyzn, boją się bliskości. Wiele z nich nieustannie powiela niewłaściwy wzorzec, bo nie wie, jak to jest być w pełnym miłości, szacunku i bezpieczeństwa związku. Jeżeli zaś boisz się związku, to nieświadomie wiążesz się ze zdystansowanym emocjonalnie partnerem, który nie pozwoli ci zbudować bliskiej, intymnej relacji."

2 minuty temu, marawstala napisał:

Fragment "Psychoterapeutka twierdzi, że kobiety, które wybierają niedostępnych mężczyzn, boją się bliskości. Wiele z nich nieustannie powiela niewłaściwy wzorzec, bo nie wie, jak to jest być w pełnym miłości, szacunku i bezpieczeństwa związku. Jeżeli zaś boisz się związku, to nieświadomie wiążesz się ze zdystansowanym emocjonalnie partnerem, który nie pozwoli ci zbudować bliskiej, intymnej relacji."

Coś co niedostępne też intryguje i nie wyklucza bliskości już po zdobyciu...

Coś co niedostępne też intryguje i nie wyklucza bliskości już po zdobyciu...

Tak w oczach zdobywcy to co niedostępne bywa bardzo atrakcyjne. A czy jest tam miejsce na żyli długo i szczesliwie (?) Być może jeśli kręciło coś więcej ponad to zdobywanie. : )

Edytowano przez marawstala

7 minut temu, marawstala napisał:

Tak w oczach zdobywcy to co niedostępne bywa bardzo atrakcyjne. A czy jest tam miejsce na żyli długo i szczesliwie (?) Być może jeśli kręciło coś więcej ponad to zdobywanie. : )

Jeżeli stworzą bliskość to jak najbardziej ...

Przed chwilą, Ktoś całkiem obcy napisał:

Jeżeli stworzą bliskość to jak najbardziej ...

Ciekawy temat w sumie... wart zgłębienia : ) 

15 minut temu, marawstala napisał:

Jak chcesz możesz wybrać i Przemka Krasnala Filipja i to za 1.minutę. tego nie robisz nawet Leżaka.

Facet się poniżający po prostu nic niewart.  Takiego co chcesz tak łatwo nie jest, sama widzisz po sobie.

1 minutę temu, kiii napisał:

Jak chcesz możesz wybrać i Przemka Krasnala Filipja i to za 1.minutę. tego nie robisz nawet Leżaka.

Facet się poniżający po prostu nic niewart.  Takiego co chcesz tak łatwo nie jest, sama widzisz po sobie.

Koledzy też tak mogą jeśli trafią na podatny grunt... kogoś kto się zainteresuje ich niedostępnością i coś w tych babeczkach się odpali.

W każdym razie facet który prowadzi ten kanał jest trochę mizoginem ale może warto obejrzeć by podlapac tematykę drążąc dalej ten temat...

U Mitkowej (chyba psychologia relacji tak się zowie jej kanał) będzie coś o niedostępności i o relacjach... bo zwykle z tego co pamiętam często porusza tę tematykę.

W każdym razie facet który prowadzi ten kanał jest trochę mizoginem ale może warto obejrzeć by podlapac tematykę drążąc dalej ten temat...

U Mitkowej (chyba psychologia relacji tak się zowie jej kanał) będzie coś o niedostępności i o relacjach... bo zwykle z tego co pamiętam często porusza tę tematykę.

Akurat tym temacie ma 100 procent racji.

Prowadzi kanał nawet kursy dla przegrywòw płatne.

Inne filmy oglądałem i pokazuje zero empatii dla podrasowania kanału.

29 minut temu, marawstala napisał:

też o tym kiedyś czytałam że kobiety z niskim poczuciem wartości wybierają niedostępnych, czyli: związek na odległość, związek z obcokrajowcem, związek z żonatym, itp. Tak jakby same o sobie myślały że nie zasługują na to aby mieć normalnego, bezpiecznego i dostępnego partnera

• Like 1

3 minuty temu, kiii napisał:

Akurat tym temacie ma 100 procent racji.

Prowadzi kanał nawet kursy dla przegrywòw płatne.

Inne filmy oglądałem i pokazuje zero empatii dla podrasowania kanału.

No działa przecież wrzuciłam fragment gdzie pani psycholog potwierdza, że niektórzy tak mają... jest coś o prawdziwym powodzie. A faceci od podrywu trochę pewnie bazują na psychologi... i manipulacji.

Edytowano przez marawstala

Przed chwilą, Qwerty88 napisał:

też o tym kiedyś czytałam że kobiety z niskim poczuciem wartości wybierają niedostępnych, czyli: związek na odległość, związek z obcokrajowcem, związek z żonatym, itp. Tak jakby same o sobie myślały że nie zasługują na to aby mieć normalnego, bezpiecznego i dostępnego partnera

Inaczej jest z matkami z dziećmi. Wybierają beciakòw aby ich dzieci utrzymywać.

Najpierw jest ważne na pierwszym miejscu dziecko później on.

Jak masz parę dzieci to jest na ostatnim miejscu.

Inne uwarunkowania jak jest samotna matką z dziećmi.

• Thanks 1

No działa przecież wrzuciłam fragment gdzie pani psycholog potwierdza, że niektórzy tak mają... jest coś o prawdziwym powodzie. A faceci od podrywu trochę pewnie bazują na psychologi... i manipulacji.

Co to za manipulacja jak ma je w du*pie?

Manipulacja to jest jak chce i obiecuje złote góry hello.

Kobieta taka go zmieni, a przynajmniej tak myśli , bo nie jest żadną tajemnicą jakim modus ooerandi dysponuje kobieta jak każdy inny ssak. Cześci kobiet powiedzie się taka misja jeżeli oboje uznają ,że chcą bliskości, a część obejdzie się smakiem. Słowo klucz "chcę" w tej prostej zagadce. Miłego Maro 🙂 

2 minuty temu, kiii napisał:

Inaczej jest z matkami z dziećmi. Wybierają beciakòw aby ich dzieci utrzymywać.

Najpierw jest ważne na pierwszym miejscu dziecko później on.

Jak masz parę dzieci to jest na ostatnim miejscu.

Inne uwarunkowania jak jest samotna matką z dziećmi.

Nie wiem, może tak jest w patologicznych środowiskach.

Ja jestem samotną matką, mam koleżanki samotne matki i nic takiego nie obserwuje. Brak męża niewiele zmienia w moim życiu bo jestem niezależna, w związku czy bez

1 minutę temu, Qwerty88 napisał:

Nie wiem, może tak jest w patologicznych środowiskach.

Ja jestem samotną matką, mam koleżanki samotne matki i nic takiego nie obserwuje. Brak męża niewiele zmienia w moim życiu bo jestem niezależna, w związku czy bez

Wyczuwam hipokryzję co sama pisałaś.

Którego już masz  faceta?, możesz zmienić a dzieci nie.

Nie ten, to inny się znajdzie, byłe harował abyś miała dobrze i dzieci.

Edytowano przez kiii

4 minuty temu, marawstala napisał:

Gość specjals od podrywu nie mówi wszystkiego  młodym adeptom sztuki podrywu, że nawet on nie zrobi z barana wilka. Owszem każe im trenować mięśnie, zarabiać kasę, stawiać się wyżej w drabince hierarchii stada, ale pewność siebie i charyzma z tym się trzeba urodzić.

• Like 1

Wyczuwam hipokryzję co sama pisałaś.

Którego już masz  faceta?, możesz zmienić a dzieci nie.

Nie ten, to inny się znajdzie, byłe harował abyś miała dobrze i dzieci.

Ja utrzymuje moje dzieci plus ich tata. To chyba normalne

Co to za manipulacja jak ma je w du*pie?

Manipulacja to jest jak chce i obiecuje złote góry hello.

A choćby i rozkminki a będę taki i owaki (niedostępny... będę miał je w pupie) to od babek się nie opedze. : )

Mara chciałabyś takiego męża mówi do ciebie kocham, a patrzy i ślini na inne aby mu dały Sr..aki.

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się