libedowsky 129 Napisano 2 godziny temu brzydal z jutuba radzi innym brzydalom jak wyrywac laski bekowe tylko podludzie sie na te rady nabieraja 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
marawstala 2016 Napisano 2 godziny temu 5 minut temu, Ktoś całkiem obcy napisał: Kobieta taka go zmieni, a przynajmniej tak myśli , bo nie jest żadną tajemnicą jakim modus ooerandi dysponuje kobieta jak każdy inny ssak. Cześci kobiet powiedzie się taka misja jeżeli oboje uznają ,że chcą bliskości, a część obejdzie się smakiem. Słowo klucz "chcę" w tej prostej zagadce. Miłego Maro Jakby to też tak działało, że babki lecą na sama niedostępność... ze sąsiad jeden i drugi są niedostępni... wszyscy z okolicy i weź tu się zdecyduj który jest bardziej interesujący w swojej niedostępności... : ) najpierw muszą te babki czymś do siebie przekonać a później tryb niedostępności... i to faktycznie jest przynętą. Dzięki : ) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kiii 39 Napisano 1 godzinę temu 1 minutę temu, libedowsky napisał: brzydal z jutuba radzi innym brzydalom jak wyrywac laski bekowe tylko podludzie sie na te rady nabieraja Akurat nie jedna by sikała aby mieć takiego jak on wygląda. Masz jakieś kompleksy jak łysa pała jak siurek. 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
libedowsky 129 Napisano 1 godzinę temu Przed chwilą, kiii napisał: Akurat nie jedna by sikała aby mieć takiego jak on wygląda. zapewne kryska za gazowni po 50-tce ze też ktoś się łapie na takie bzdury dlaczego zawsze o tym podrywie radza jak podrywać brzydale zwykle z wadą wymowy i fatalnym stylem ubioru ? żeby inni brzydala którzy maja problem z poznawaniem lasek mogli sie z nimi utożsamiać pewnie. 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kiii 39 Napisano 1 godzinę temu 9 minut temu, Qwerty88 napisał: Ja utrzymuje moje dzieci plus ich tata. To chyba normalne Biologiczny? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Qwerty88 377 Napisano 1 godzinę temu 1 minutę temu, kiii napisał: Biologiczny? No a jaki niby. W jakiej ty patologii sie obracasz że zadajesz takie pytania? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kiii 39 Napisano 1 godzinę temu (edytowany) 2 minuty temu, libedowsky napisał: zapewne kryska za gazowni po 50-tce ze też ktoś się łapie na takie bzdury dlaczego zawsze o tym podrywie radza jak podrywać brzydale zwykle z wadą wymowy i fatalnym stylem ubioru ? żeby inni brzydala którzy maja problem z poznawaniem lasek mogli sie z nimi utożsamiać pewnie. Wymoczek nie jest widać po sylwetce. Tak nisko oceniasz ja ci współczuję. Kiedyś spotkacie jakiegoś podobnego i będzie twoja ślinić do niego ty na to patrzeć. Edytowano 1 godzinę temu przez kiii Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kiii 39 Napisano 1 godzinę temu 4 minuty temu, Qwerty88 napisał: No a jaki niby. W jakiej ty patologii sie obracasz że zadajesz takie pytania? Alimenty płaci ale za mało Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Qwerty88 377 Napisano 1 godzinę temu 3 minuty temu, kiii napisał: Alimenty płaci ale za mało drugi libed wróży z fusów. Tylko te twoje fusy nie mają nic wspólnego z rzeczywistością. Mylisz klase wyższą z patologią Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Jestem Jaka Jestem 37 Napisano 1 godzinę temu 8 minut temu, kiii napisał: Wymoczek nie jest widać po sylwetce. Tak nisko oceniasz ja ci współczuję. Kiedyś spotkacie jakiegoś podobnego i będzie twoja ślinić do niego ty na to patrzeć. Lepiej wygląda na innych filmikach na tym kanale. Tutaj wygląda tak jakby dopiero co wstał z łóżka Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kiii 39 Napisano 1 godzinę temu Libed co wtedy zrobisz? Napiszę NIC masz tak niską samoocenę. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kiii 39 Napisano 1 godzinę temu Przed chwilą, Jestem Jaka Jestem napisał: Lepiej wygląda na innych filmikach na tym kanale. Tutaj wygląda tak jakby dopiero co wstał z łóżka Lepiej wygląda niż libed uczesany Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Jestem Jaka Jestem 37 Napisano 1 godzinę temu (edytowany) 1 minutę temu, kiii napisał: Lepiej wygląda niż libed uczesany Nie wiem jak wygląda libed Ale skoro tak twierdzisz, to uwierzę na słowo Edytowano 1 godzinę temu przez Jestem Jaka Jestem 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kiii 39 Napisano 1 godzinę temu 1 minutę temu, Jestem Jaka Jestem napisał: Nie wiem jak wygląda libed Dlatego tez radzę aby mężczyźni rozwijali fizycznie czy inne. Sami dla siebie zainteresowania. Pracowali nad sobą nie oceniali ktoś lepiej czy gorzej wygląda i mieli w du.piu. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Siurentajski 155 Napisano 1 godzinę temu 36 minut temu, kiii napisał: Inaczej jest z matkami z dziećmi. Wybierają beciakòw aby ich dzieci utrzymywać. Najpierw jest ważne na pierwszym miejscu dziecko później on. Jak masz parę dzieci to jest na ostatnim miejscu. Inne uwarunkowania jak jest samotna matką z dziećmi. Znaczy że po urodzeniu drugiej córki twoja Grażyna cię odstawiła i dlatego próbujesz podbić sobie samoocenę i wyrwać babę na Kafeterii ogórek? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kiii 39 Napisano 1 godzinę temu Nie patrzyli coś trenował tylko weźcie się mężczyźni zamiast tutaj pierdy pisać. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Siurentajski 155 Napisano 1 godzinę temu 2 minuty temu, kiii napisał: Dlatego tez radzę aby mężczyźni rozwijali fizycznie czy inne. Sami dla siebie zainteresowania. Pracowali nad sobą nie oceniali ktoś lepiej czy gorzej wygląda i mieli w du.piu. Ogór sam się chwaliłeś że innych rowerzystów jesteś w stanie wyprzedzić tylko dlatego, że ty jedziesz na elektrycznym rowerze a oni na normalnych, więc masz formę emeryta 70+ a innym radzisz jak się mają fizycznie rozwijać Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kiii 39 Napisano 1 godzinę temu 1 minutę temu, Siurentajski napisał: Znaczy że po urodzeniu drugiej córki twoja Grażyna cię odstawiła i dlatego próbujesz podbić sobie samoocenę i wyrwać babę na Kafeterii ogórek? Akurat zaczerpnąłem wiedzę, zaraz wstawię. Samotna Matka z dziećmi. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kiii 39 Napisano 1 godzinę temu 2 minuty temu, Siurentajski napisał: Ogór sam się chwaliłeś że innych rowerzystów jesteś w stanie wyprzedzić tylko dlatego, że ty jedziesz na elektrycznym rowerze a oni na normalnych, więc masz formę emeryta 70+ a innym radzisz jak się mają fizycznie rozwijać Obejrzyj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kiii 39 Napisano 1 godzinę temu Siur stary capie lepiej trenuj coś obojętnie coś nie w fotelu siedzisz i pierdzisz w niego. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Siurentajski 155 Napisano 1 godzinę temu 4 minuty temu, kiii napisał: Obejrzyj Ale po co? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kiii 39 Napisano 1 godzinę temu Przed chwilą, Siurentajski napisał: Ale po co? Rozumiem masz brzuch wsiadasz do swojego auta bo po bułki niechce iść na pieszo na nogach. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kiii 39 Napisano 1 godzinę temu (edytowany) Grubasy to chyba robią sex na leżąco, jak wejdą zgniotą swoją partnerkę na placka jak prasa. Edytowano 1 godzinę temu przez kiii Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pokraka 830 Napisano 1 godzinę temu Gość z filmików wygląda jak Janusz po 50, tylko, że młodszy. Jak młody facet może robić z siebie takiego dziadersa. Strasznie się postarza i szpeci. Ale może jak libed wspomniał, że to specjalnie by grupa docelowa mogła się z nim utożsamiać. 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kiii 39 Napisano 1 godzinę temu 1 minutę temu, Pokraka napisał: Gość z filmików wygląda jak Janusz po 50, tylko, że młodszy. Jak młody facet może robić z siebie takiego dziadersa. Strasznie się postarza i szpeci. Ale może jak libed wspomniał, że to specjalnie by grupa docelowa mogła się z nim utożsamiać. Trochę ubarwia dla zarobku ogólnie laski zlewa. Ma wybór same się pchają na bolca po co? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pokraka 830 Napisano 1 godzinę temu (edytowany) 10 minut temu, Siurentajski napisał: Ale po co? By poznać punkt widzenia zakompleksionych facetów, którzy boją się każdej konkurencji nawet dziecka Edytowano 1 godzinę temu przez Pokraka Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Caryca z czubrycą 282 Napisano 1 godzinę temu 47 minut temu, kiii napisał: Mara chciałabyś takiego męża mówi do ciebie kocham, a patrzy i ślini na inne aby mu dały Sr..aki. Szkoda, że twoja baba nie pisze na kafeterii Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kiii 39 Napisano 1 godzinę temu Przed chwilą, Pokraka napisał: By poznać punkt widzenia zakompleksionych facetów, który boją się każdej konkurencji nawet dziecka Nie jego? Ty byś utrzymywała dziecko ojca samotnego z dziećmi? Same zaprzeczacie pisać swoje robicie tak swoje. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kiii 39 Napisano 1 godzinę temu 1 minutę temu, Caryca z czubrycą napisał: Szkoda, że twoja baba nie pisze na kafeterii Patrzy jak ma ochotę. Niemam nic przeciwko temu i mówi pisze z fluzami. Znów piszesz z k..rękami. Pokazujesz swojemu facetowi co piszesz? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Caryca z czubrycą 282 Napisano 1 godzinę temu 2 minuty temu, kiii napisał: pisze z fluzami. Fluza to jakiś lek zagraniczny. Jesteś yebnięty i tego nie widzisz przyznaj się jeszcze do czegoś kompromitującego a siur będzie skrinować Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach