Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Pochwa w pochwie 17™2

Nigdzie nie ma dwóch rat do wyboru

Polecane posty

3 minuty temu, Pochwa w pochwie 17™2 napisał:

Ale se kupisz coś za 3800 nawet 

Jak nie masz na tv 75 sony 3800 to se możesz płacić 190 x 20 miesięcy i też mieć 

To jest najniższa krajowa nawet papierkòw nie wołają. Jak brał coś wcześniej i spłacał nie figuruje, może dostać więcej bez papierkòw . Na dowód osobisty.

Edytowano przez Killl

Przed chwilą, Pochwa w pochwie 17™2 napisał:

U mnie w wielu miejscach technologii się zatrzymuje ponieważ interesuje mnie np wii a nie Nintendo Switch Oled 2

no nie ma wyboru jak zatrzymać się w miejscu u ciebie. 

Przed chwilą, kopanie po brzuchu napisał:

nie wcale, stoi w miejscu jak ty od 15 lat. 

No bo nie rozumiesz nie każdy goni za cyferki w technologii ja mam ochotę ograć mgs remake ngc a nie jakiegoś stalkera2

Przed chwilą, Bawidamek z Szczywilka napisał:

aha no nwm ja mam oszczędności osobno a pralka droga nie jest można kupić od razu

No to masz fajną sytuację materialną. U nas oszczędności oszczędnościami, a bieżące zazwyczaj znikają w magiczny sposób na rachunki, pierdoły oraz pomysły małego 🙂

1 minutę temu, kopanie po brzuchu napisał:

no nie ma wyboru jak zatrzymać się w miejscu u ciebie. 

Jeszcze jesteś tak głupi że jakby ci dali tego mgs ngc w wersji ps5 za 429zł i różnica taka że 4k upscaling to byś kupił podjarany że to nowość 

1 minutę temu, Pochwa w pochwie 17™2 napisał:

No bo nie rozumiesz nie każdy goni za cyferki w technologii ja mam ochotę ograć mgs remake ngc a nie jakiegoś stalkera2

myślę że niewiele gier tak na prawdę przeszedłeś całych, to jest wbrew pozorom rozrywka dla inteligentnych ludzi, a nie autystycznych niedojeebów. 

1 minutę temu, Śliwka Jukońska napisał:

No to masz fajną sytuację materialną. U nas oszczędności oszczędnościami, a bieżące zazwyczaj znikają w magiczny sposób na rachunki, pierdoły oraz pomysły małego 🙂

No właśnie a ja wszystko z oszczędności xd 

3 minuty temu, Śliwka Jukońska napisał:

Część każdy pracujący oprócz jakieś patoli za 3800 bierze za gotówkę co ja wiem. Jak dwie osoby pracują za 3800 oni płacą na miejscu.

Edytowano przez Killl

1 minutę temu, Pochwa w pochwie 17™2 napisał:

No właśnie a ja wszystko z oszczędności xd 

Dlatego ty jesteś na kursie i ścieżce pod most.

4 minuty temu, Śliwka Jukońska napisał:

pewnie tera mi się pogorszy xD

1 minutę temu, Killl napisał:

Część każdy pracujący oprócz jakieś patoli za 3800 bierze za gotówkę co ja wiem. 

Jak ty masz co miesiąc 3800 luźnej kasy na nieprzewidziane wydatki nie naruszając oszczędności to również gratuluję fajnej sytuacji finansowej. Ja zazwyczaj bieżących nie mam tyle po odliczeniu rachunków, jedzenia, przyjemności itp. Dlatego opcja allegro pay mi się przydaje. A w większości wypadków po prostu nie chce mi się nawet wychodzić z aplikacji żeby wygenerować blika.

1 minutę temu, Śliwka Jukońska napisał:

Jak ty masz co miesiąc 3800 luźnej kasy na nieprzewidziane wydatki nie naruszając oszczędności to również gratuluję fajnej sytuacji finansowej. Ja zazwyczaj bieżących nie mam tyle po odliczeniu rachunków, jedzenia, przyjemności itp. Dlatego opcja allegro pay mi się przydaje. A w większości wypadków po prostu nie chce mi się nawet wychodzić z aplikacji żeby wygenerować blika.

Dokładnie to wygodne zwłaszcza że można rzeczy zwracac 

2 minuty temu, Śliwka Jukońska napisał:

Jakbyś miała męża razem macie np 10 tysi, to jest przeciętna nie jest żaden wyczyn wyjąć z portfela 3800 w gotówce i zapłacić. Napisał odłożyli z miesiąc albo i 2 nawet i dużo więcej. Niż brać na raty bez pierwszej wpłaty na ile razy?

Edytowano przez Killl

dobrze ktoś wyżej napisał po co raty. a ja dodam że to tworzenie sobie dodatkowego miesięcznego niepotrzebnego kosztu. lepiej raz zapłacić i mieć a nie kombinować.

Edytowano przez kris888

Przed chwilą, kris888 napisał:

dobrze ktoś wyżej napisał po co raty. a ja dodam że to tworzenie sobie dodatkowego miesięcznego niepotrzebnego kosztu. lepiej raz zapłacić i mieć a nie kombinować.

Właśnie nie bo staram się żyć za 1000 i se zapłacę 300 to mi rozwala budżet 

widze ze na firmowym nic nie chca mi dac za darmo jak zawsze allegro sprzedawcom to jedynie w pysk moze dac :d chca mi dac 50k ale mam robic zakupy na fv z odroczona platnoscia nic za darmo a zeby sie wypisac to trzeba miesiac czekac czy pozwola 😄

za to na normalna daja stówe ale szkodza konta zakladac bo to bedzie pozniej w biku wisialo pewnie jako kredyt wiecej z tym pozniej klopotow bedzie jakby czlowiek jakis kredyt chcial

27 minut temu, Pochwa w pochwie 17™2 napisał:

Na dwie spłaty 0% możesz podzielić kwotę tylko podczas zakupu. Jeśli wybierzesz zapłatę w ciągu 30 dni i chciałbyś później rozłożyć płatność na części, ta opcja nie będzie dostępna. Nie jest to błąd.

No i masz rozwiazanie zagadki. xd

oprocentowanie ponad 3% miesiecznie za wyjatkiem pierwszego miesiaca jak zawsze allegro to zlodzieje 😄

3 minuty temu, Killl napisał:

Jakbyś miała męża razem macie np 10 tysi, to jest przeciętna nie jest żaden wyczyn wyjąć z portfela 3800 w gotówce i zapłacić. Napisał odłożyli z miesiąc albo i 2 nawet i dużo więcej. Niż brać na raty bez pierwszej wpłaty na ile razy?

Jak masz 10k mc to masz wtedy zdolność kredytową 38000 w swoim banku i na jedno wychodzi 

Wszystko jest skalowalne 

6 minut temu, Killl napisał:

Jakbyś miała męża razem macie np 10 tysi, to jest przeciętna nie jest żaden wyczyn wyjąć z portfela 3800 w gotówce i zapłacić. Napisał odłożyli z miesiąc albo i 2 nawet i dużo więcej. 

Według logiki w próźni tak. Spróbuj odłożyć połowę na oszczędności i pogadamy, czy 15 każdego miesiąca masz nadal te 3800  na ruchy po opłaceniu rachunków i kupowaniu jedzenia.

Edytowano przez Śliwka Jukońska

3 minuty temu, Pochwa w pochwie 17™2 napisał:

Właśnie nie bo staram się żyć za 1000 i se zapłacę 300 to mi rozwala budżet 

to może nie kupować albo większą rezerwę sobie określić niż 1000.

będzie np. konieczność do dentysty iść, zrobić zęba minimum 500 i już pół budżetu nie ma.

Edytowano przez kris888

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się