Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Lèa

Jak długo uwodzicie kobietę?

Polecane posty

37 minut temu, Lèa napisał:

Niewinnie na pewno nie :)) kolega pewny siebie. Mam na myśli to,że minęło pół roku od kiedy próbuje mnie uwieść i jeszcze nie odpuszcza. Czy to możliwe że on coś czuję ale to ukrywa.? Czy może tak długo grać żeby zdobyć kolejną kobiete?

widocznie on nie chce cię zdobywać, Lubi flirty i tak jak powiedziała Przewrotka lubi się sprawdzić, poprzeglądać w oczach kobiet, zobaczyć jak działa na kobiety.

3 minuty temu, Bawidamek z Szczywilka napisał:

no ja nie mam żadnych gadżetów ale jestem ciekaw co ludzie używajo

Najczęściej chyba dildo.Kilku facetów na forum o tym pisało. Nie mam i nie chciałam mieć tej zabawki. Do jednej się przyznam. Wibrująco stymulujący pierścień dla faceta. Rozpraszał mnie i zrzuciłam starego. Skończyliśmy bez pierścienia 😛

• Like 1

7 minut temu, Lèa napisał:

Tak podejrzewam. Zanim sie spotkalismy( korzystam z jego usług) usłyszałam od kliku koleżanek że mówią że to babiarz. Podeszłam do tego z przymrużeniem oka bo znam go od wielu lat i akurat miałam o nim inne zdanie. Nie widzieliśmy się kilka lat. A tu niespodzianka 😄 stał się pewny siebie,flirtuje że hoho. Straciłam czujność bo to było całkiem miłe i zabawne,mam/miałam..(?)do niego zaufanie i nie wiem kiedy zaczęłam odzwajemniać te zaloty,aczkolwiek z dystansem.

jak flirtuje pół roku i nie wykonuje żadnych kroków tzn nie chce

• Like 1

45 minut temu, Bawidamek z Szczywilka napisał:

nom można zwłaszcza jak się bajeruje kilka naraz to można nawet 10 lat tak robić

To prawda.

Przed chwilą, Bawidamek z Szczywilka napisał:

jak flirtuje pół roku i nie wykonuje żadnych kroków tzn nie chce

Jakie kroki masz na mysli?

10 minut temu, Qwerty88 napisał:

Albo dla ciekawskich 😜

Nie lubię tego robić pod kołderką i w nocy. Za dnia gdy wszystko widać i można wykorzystać całe mieszkanie. Lubię różnorodność, ale nie z gadżetami.

Przepraszam. Na balkonie tylko w nocy grandziłam 🤭

6 minut temu, Lèa napisał:

Jakie kroki masz na mysli?

no a jakie

jasno powiedzieć o co chodzi

ustalić czy 2 osoba chce tego samego

a po takim czasie to już mieć obgadane najważniejsze sprawy na przyszłość xD

• Like 1

1 minutę temu, Bawidamek z Szczywilka napisał:

no a jakie

jasno powiedzieć o co chodzi

ustalić czy 2 osoba chce tego samego

a po takim czasie to już mieć obgadane najważniejsze sprawy na przyszłość xD

Masz racje. On jest dobry w te klocki. Na tyle że w pewnym momencie zaczęłam myśleć że on się poko...e. Ale pewności nie miałam bo brakowało tak oczywistych czynów.. 

Raz nawet myślę że chciał powiedzieć że coś do mnie ma..ale nie dAł rady. Na 90%. Żartował na temat wspólnego ewentualnego związku.. No dużo było znaków (..jak to infantylnie brzmi..) że jest coś na rzeczy. Zazdrość też była. Sprawdzał czy ja jestem zazdrosna. Namieszał mi w głowie i to kolega! To uwodzenie działa ale nie na 100% kiedy okrywasz karty. Całe szczęście że szybko się połapałam co jest grane.

10 minut temu, Lèa napisał:

Masz racje. On jest dobry w te klocki. Na tyle że w pewnym momencie zaczęłam myśleć że on się poko...e. Ale pewności nie miałam bo brakowało tak oczywistych czynów.. 

Raz nawet myślę że chciał powiedzieć że coś do mnie ma..ale nie dAł rady. Na 90%. Żartował na temat wspólnego ewentualnego związku.. No dużo było znaków (..jak to infantylnie brzmi..) że jest coś na rzeczy. Zazdrość też była. Sprawdzał czy ja jestem zazdrosna. Namieszał mi w głowie i to kolega! To uwodzenie działa ale nie na 100% kiedy okrywasz karty. Całe szczęście że szybko się połapałam co jest grane.

Faceci szybko wkraczają do akcji, gdy są faktycznie zainteresowani kobietą. Ci wstydliwi wysługują się posłańcem. 

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się