Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
KochamElcie<3

Dostalem dzisiaj od przyjaciela wielkie opakowanie 4kg gainer (bialko i wegle) i bede sobie plywal kraulem w rzece i pil gainery i robil rzezbe dla swojej przyszlej zony, a wy co?

Polecane posty

to fajnie, ja chyba do 6 rano bede siedzial przy kompie, lubie w dzien odsypiac 😄

dzisiaj piekne gwiezdziste niebo tutaj, az bym poszedl gdzies poplywac sobie teraz, ale chooy 😄 jeszcze zdaze sobie poplywac w nocy 😄

ja tez mialem zeszly tydzien fajny, wyjaralem tyle zielska, ze myslalem, ze umieram juz, do tego sluchalem muzyki dzien i noc z moich 6 glosnikow, bo wspollokatora nie bylo haha 😄

ale teraz mam takie obrzydzenie do palenia, ze fuj 😄 nie wiem kiedy cokolwiek cos zapale 😄

55 minut temu, KochamElcie<3 napisał:

ciagle waleenie peenis a jutro do kolchozu z rana?

Pamiętaj o błonniku, bo jak sobie zatkasz kiche to pan alfons nie będzie zadowolony 😉

• Haha 1

5 minut temu, KochamElcie<3 napisał:

w ogole jakby sie do mnie ukochana przytulila to ja bym sie poplakal ze szczescia

codziennie ronisz łzy szczęścia jak ci facefucka robią 😄

w nocy jak sie poloze do wyrka i bede lezal to sobie wyobraze ze katiuszka lezy na mnie i caluje mnie po ciele ❤️

Edytowano przez KochamElcie<3

Moze sobie jeszcze pieerdolne ta depilacje, ale mama mowi, ze jak juz zaczne depilowac, to bede musial to robic regularnie, a nie wiem czy mi sie bedzie chcialo do konca zycia depilowac cialo

3 minuty temu, KochamElcie<3 napisał:

Moze sobie jeszcze pieerdolne ta depilacje, ale mama mowi, ze jak juz zaczne depilowac, to bede musial to robic regularnie, a nie wiem czy mi sie bedzie chcialo do konca zycia depilowac cialo

Czemu regularnie? Możesz w każdej chwili przestać.

Przed chwilą, KochamElcie<3 napisał:

a to nie jest tak, ze jak sobie wydepiluje raz to potem coraz dluzsze beda klaki rosnac

Odwrotnie, one będą rosnąć bardzo wolno i dużo słabsze bo depilując rozpuszcza się nie tylko sam włos ale też cebulka i to je bardzo osłabia.

Przed chwilą, E̗̭̝͜ḽ̖̭͜c̜͇̗̪̭͢i̱͙̙͍͖͜a͢ napisał:

Odwrotnie, one będą rosnąć bardzo wolno i dużo słabsze bo depilując rozpuszcza się nie tylko sam włos ale też cebulka i to je bardzo osłabia.

Ela ciipke masz wydepilowaną?

aha spoko xD

no u mnie problem jest taki ze ja zazwyczaj w nocy siedze przy kompie a potem odsypiam np. do 14 i zanim sie ogarne do wyjscia z chaty to juz jest ciemno, chociaz jutro sklepy pootwierane do 19 wiec chyba pojde jutro po ten krem do depilacji, ale nie wiem kiedy sie wydepiluje, ale w tym tygodniu juz raczej na 100% xD

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się