Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Pochwa w pochwie 17.2,0

Projekt kuchnio sypialni milionerski lu do oceny

Polecane posty

Absurdalne rozwiązanie, kuchnia nie do użytku - wszelkie zapachy gotowania na sypialnię i w pościel, mm... 

27 minut temu, ZłyKróliczek napisał:

Absurdalne rozwiązanie, kuchnia nie do użytku - wszelkie zapachy gotowania na sypialnię i w pościel, mm... 

Ty myślisz że temu skurrwysynowi to by przeszkadzało jak on ze szczochami w szklance mieszka 

Edytowano przez jebjebjeb

2 godziny temu, ZłyKróliczek napisał:

Jakiego gotowania? Ja prawie nie gotuje. 

2 godziny temu, Caryca łabędzica napisał:

O kierwa, kuchnia w szafie w sypialni. Jeszcze se kibel wstaw, nie będziesz musiał szczać do szklanki.

I tak lepiej niż salon w kuchni 

2 godziny temu, Caryca łabędzica napisał:

O kierwa, kuchnia w szafie w sypialni. Jeszcze se kibel wstaw, nie będziesz musiał szczać do szklanki.

Kumpel z Łodzi kiedyś mi podesłał ogłoszenie z łódzkiego OLX czy Otodom, gdzie na sprzedaż było mieszkanie w kamienicy, gdzie sedes stał zamaskowany w szafie na ubrania na korytarzu, a wanna była w kredensie w dużym pokoju, tyko się blat zdejmowało :classic_biggrin: Nie ściemniam :classic_biggrin:

1 minutę temu, Siurentajski napisał:

Kumpel z Łodzi kiedyś mi podesłał ogłoszenie z łódzkiego OLX czy Otodom, gdzie na sprzedaż było mieszkanie w kamienicy, gdzie sedes stał zamaskowany w szafie na ubrania na korytarzu, a wanna była w kredensie w dużym pokoju, tyko się blat zdejmowało :classic_biggrin: Nie ściemniam :classic_biggrin:

No ja bym mógł w kiblu gotowac zwłaszcza że teraz są jakieś temomixy po 850 gdzie wrzucasz wszystko 20minut i gotowe 4 obiady.

1 minutę temu, Pochwa w pochwie 17.2,0 napisał:

Anastazja zna więc nikt się nie podszyje.

I mówi do ciebie Tomasz, Tomasz gdzie Ty to masz? :classic_cool:

Przed chwilą, Pochwa w pochwie 17.2,0 napisał:

No ja bym mógł w kiblu gotowac zwłaszcza że teraz są jakieś temomixy po 850 gdzie wrzucasz wszystko 20minut i gotowe 4 obiady.

Wierzę Tomek, żebyś mógł, od razu łyżką wazową byś do tego termomixa z kibla materiału do gotowania nabrał i by taniej było :classic_biggrin:

• Haha 1

Przed chwilą, Siurentajski napisał:

Wierzę Tomek, żebyś mógł, od razu łyżką wazową byś do tego termomixa z kibla materiału do gotowania nabrał i by taniej było :classic_biggrin:

Całkowicie się urządzenie zamyka i jest zdrowy posiłek. 

Przed chwilą, Pochwa w pochwie 17.2,0 napisał:

Całkowicie się urządzenie zamyka i jest zdrowy posiłek. 

Wiem jak działa termomix Tomku :classic_cool:

5 minut temu, Siurentajski napisał:

Wierzę ci, bo od czasu do czasu na internetach ludzie zbierają wszystkie the best of pol.ska klitka. Komentarze i memy też są dobre. Dlaczego w tym mieszkaniu roleta wewnętrzna jest na zewnątrz? Żeby sąsiedzi nie musieli na to patrzeć 😄

Tak z głupia zapytam, a masz w sypialni gniazdko siłowe by podłączyć płytkę indukcyjną z piekarnikiem? Albo przyłączę gazu?

Edytowano przez Pokraka

1 minutę temu, Pokraka napisał:

Tak z głupia zapytam, a masz w sypialni gniazdko siłowe by podłączyć płytkę indukcyjną z piekarnikiem? Albo przyłączę gazu?

Tak bo tutaj sypialnia wjedzie do kuchni a nie kuchnia do sypialni. 

1 minutę temu, Pokraka napisał:

Płyty są na siłę? 😱

1 minutę temu, Caryca łabędzica napisał:

A skendyście wzięli tego Tomka?

Libed tak przypadkiem nazwał leżaka, tak dla zgrzewy, na zasadzie jak się do kogoś Mirek mówi, a leżak się odpalił :classic_biggrin:

Czyta moderacja widać jak na dłoni  jaka  pożywka dla psychicznych.

Przed chwilą, Caryca łabędzica napisał:

Płyty są na siłę? 😱

Nie wiem czy wszystkie, ale ja mam w kuchni dwa bo i piekarnik i płyta są podłączone na tzw siłę a są w różnych miejscach kuchni.

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się