Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Polecane posty

23 minuty temu, SheriDANKA 😜 napisał:

Ta to ma dar! Zrobiła masakryczny bajzel podczas kilku dni, podczas których, jak mówiła, prawie jej nie było w mieszkaniu! Magia normalnie, faktycznie wiedźma z niej musi być 😋😉😁

To tylko pokazuje jak kłamie. Pewnie te wszystkie dni siedziała w domu, zamawiała chińczyka i maka i leżała na kanapie.

• Like 2

36 minut temu, !GA napisał:

Widzę, że jestem w mniejszości, ale mi ona jednak bardziej "podoba się" w jasnych włosach. W tych burych wygląda na zgaszoną i jestem raczej pewna, że ona wróci szybko do blondu.

Też widać bardziej prześwity na  zakolach w ciemnych

• Haha 1

Przy ciemnych wlosach bardziej widac niedoskonałości, a jej cera to pobojowisko takze średnio. Jak sie pomaluje to tez inaczej. W blondzie lepiej 

• Like 1

12 minut temu, Ivetka napisał:

Też widać bardziej prześwity na  zakolach w ciemnych

Na cemnych i tlustych. 🤮🤮🤮

• Like 1
  • Haha 2

Szczególnie jak się pomaluje brudną gąbką psikniętą wodą termalną.

Wtedy cera jest idealna, gładziutka bez niedoskonałości.

Porada dla "wiernych fanek" zawsze brudna gąbka i brudne pędzle to jest ta tajemnica idealnej ,zadbanej cery.

Ale kłaki na wieki plus ale już biadoliła, że dziwnie się czuje w takich ciemnych. Więc pewnie wróci z czasem do jasnych.

A zlex pewnie opił z Kinią tą rocznice ślubu. Tak jest jak nic.

Ty blekota psychiatrzy informują nie łączymy antydepresantów z %.

Zapisz w kajecie 10000 razy.

• Like 1

Przed chwilą, Luna01091995 napisał:

Tam to śmierdzi głównie tymi smaczkami. Psy mają pełne dupy bo nawet się nimi nie interesują. Mój pies dostaje smaczka raz na jakiś czas to dosłownie je połyka, nie ma mowy o zakopywaniu czy zostawianiu. Te biedne psy będą miały niedługo rozwalone żołądki 

Bo to trochę jak ludzkie czekoladki. Nie mam psa ale same suszone podroby to chyba nic smacznego

1 godzinę temu, Luna01091995 napisał:

To tylko pokazuje jak kłamie. Pewnie te wszystkie dni siedziała w domu, zamawiała chińczyka i maka i leżała na kanapie.

W końcu rocznica ślubu była. Musiała ostro chlać i tyle:)

5 godzin temu, GallAnonim napisał:

A ja nie mam z nią zdjęć a on ma :)))

Mam zdjęcie z Tyfuskiem. Codziennie patrzę na tą zakazaną gębę (tyfusa, nie swoją) ku przestrodze i pokazuję dzieciom, żeby się bały i były grzeczne, bo je dziad tyfus zabierze.

2 godziny temu, Syreni śpiew napisał:

Zakolak dalej jojczy - że migrena. A okazuje się, że leci jeden odcinek serialu za drugim. Z migreną niby. Ona prawdziwej migreny nigdy nie miała, bo wtedy to w ogóle ciężko na światło patrzeć, a co dopiero seriale oglądać, słuchać ze zrozumieniem. Jak zwykle na maxa przesadza i robi z siebie ofiarę.

J€blam jak to usłyszałam. Od jakichś 10 lat cierpię na migrenowe bóle głowy i to jest coś czego nie życzę najgorszemu wrogowi. Każdy dźwięk nasila ból, mocniejszy zapach powoduje wymioty a oczy są tak wrażliwe na światło, że pozostaje jedynie leżenie w ciemnym pokoju lub z zamkniętymi oczami. 

Nie ma mowy o żadnym jedzeniu, czytaniu a tym bardziej oglądaniu serialu. Człowiek pragnie tylko dotrwać do momentu jak to minie. Czasami leżę z takim bólem dzień, a czasami dwa i płakać mi się chce, bo nie mogę się podnieść z łóżka. 

Ją boli głowa od nieregularnego trybu życia. Do trzeciej w nocy ogląda seriale, później dosypia do południa albo wręcz przeciwnie- musi wstać po trzech lub czterech godzinach snu jak psy mają już pełne pęcherze i ją budzą.

Podejrzewam, że ona może mieć również jakieś niedobory witamin, żelaza, magnezu itd patrząc na to jak wygląda jej dieta. 

• Like 4

5 minut temu, Krakowski Precel napisał:

J€blam jak to usłyszałam. Od jakichś 10 lat cierpię na migrenowe bóle głowy i to jest coś czego nie życzę najgorszemu wrogowi. Każdy dźwięk nasila ból, mocniejszy zapach powoduje wymioty a oczy są tak wrażliwe na światło, że pozostaje jedynie leżenie w ciemnym pokoju lub z zamkniętymi oczami. 

Nie ma mowy o żadnym jedzeniu, czytaniu a tym bardziej oglądaniu serialu. Człowiek pragnie tylko dotrwać do momentu jak to minie. Czasami leżę z takim bólem dzień, a czasami dwa i płakać mi się chce, bo nie mogę się podnieść z łóżka. 

Ją boli głowa od nieregularnego trybu życia. Do trzeciej w nocy ogląda seriale, później dosypia do południa albo wręcz przeciwnie- musi wstać po trzech lub czterech godzinach snu jak psy mają już pełne pęcherze i ją budzą.

Podejrzewam, że ona może mieć również jakieś niedobory witamin, żelaza, magnezu itd patrząc na to jak wygląda jej dieta. 

Ja boli łeb od alko i fajek, pamiętam to z czasów studenckich, plus brak picia odpowiedniej ilości wody ból głowy gwarantowany.

Edytowano przez evoiva
  • Like 2
  • Thanks 1

2 godziny temu, !GA napisał:

Widzę, że jestem w mniejszości, ale mi ona jednak bardziej "podoba się" w jasnych włosach. W tych burych wygląda na zgaszoną i jestem raczej pewna, że ona wróci szybko do blondu.

Dla mnie ten kolor i te pasemka są po prostu jakieś dziwne. Moja przyjaciółka miała coś podobnego na głowie, ale to był pewnie rok 2010 😅

Takie mocno odznaczające się pasemka wyglądają mega nienaturalnie. Przecież teraz stosuje się takie techniki fryzjerskie, że często ciężko stwierdzić czy ktoś ma naturalne refleksy np od słońca czy faktycznie jest to zasługa dobrej koloryzacji.

Poza tym momentami te jej włosy mienią się na jakiś taki dziwny, zielonkawy kolor. Samo cięcie też jest mocno średnie. Wiem, że z jej włosów cudów się nie wyczaruje, ale jakieś takie postrzępione ma te włosy.

Jasne, że wygląda to lepiej niż tamte pokruszone strąki, ale to wszystko bardziej wygląda na efekt jakiegoś szkolenia wykonanego przez praktykanta niż dobrego fryzjera. 

• Like 2
  • Thanks 3

5 minut temu, Krakowski Precel napisał:

Dla mnie ten kolor i te pasemka są po prostu jakieś dziwne. Moja przyjaciółka miała coś podobnego na głowie, ale to był pewnie rok 2010 😅

Takie mocno odznaczające się pasemka wyglądają mega nienaturalnie. Przecież teraz stosuje się takie techniki fryzjerskie, że często ciężko stwierdzić czy ktoś ma naturalne refleksy np od słońca czy faktycznie jest to zasługa dobrej koloryzacji.

Poza tym momentami te jej włosy mienią się na jakiś taki dziwny, zielonkawy kolor. Samo cięcie też jest mocno średnie. Wiem, że z jej włosów cudów się nie wyczaruje, ale jakieś takie postrzępione ma te włosy.

Jasne, że wygląda to lepiej niż tamte pokruszone strąki, ale to wszystko bardziej wygląda na efekt jakiegoś szkolenia wykonanego przez praktykanta niż dobrego fryzjera. 

No Larwo, krolik do ru*chania dla Cebe, dokaldnie to samo pomyslalam, jak zobaczylam jej wlosy. 🤣

• Haha 5

4 godziny temu, saturninapiacha napisał:

Nie może brać silnych leków, więc wzięła voltaren, 4 tabletki

Na taką tirówe jak ona to wiadomo, że trzeba większą dawkę przyjąć, podobnie z alko. 😄

1 minutę temu, Karolajnaaaaa napisał:

Siwa odkryła przedłużacz🥹

Aż cieplej na serduszku, że dziewczyna się tak rowija 😉

• Haha 1

20 minut temu, Busz3131 napisał:

No Larwo, krolik do ru*chania dla Cebe, dokaldnie to samo pomyslalam, jak zobaczylam jej wlosy. 🤣

Dzenkuje 🥹🥹🥹

Tylko proszę zostawić pod drzwiami, bo nie chce mi se wstawać i za każdym razem otwierać drzwi kurierom. Jestem taka zmęczona. 

Wniose paczkę za dwa dni jak będę szła wyrzucić śmieci. Nie pytajce mnie czemu nie wczesnej, jak będę szła z psami. 

Nie, nie będę szła z psami jak jest zymno. Psy mogą się załatwić w domu. Zacznijmy to normalizować.

• Thanks 1
  • Haha 7

2 minuty temu, Krakowski Precel napisał:

Dzenkuje 🥹🥹🥹

Tylko proszę zostawić pod drzwiami, bo nie chce mi se wstawać i za każdym razem otwierać drzwi kurierom. Jestem taka zmęczona. 

Wniose paczkę za dwa dni jak będę szła wyrzucić śmieci. Nie pytajce mnie czemu nie wczesnej, jak będę szła z psami. 

Nie, nie będę szła z psami jak jest zymno. Psy mogą się załatwić w domu. Zacznijmy to normalizować.

Wiem, wiem, tyle se dzeje w Twoim zyciu, musisz odpoczac, prezeprocesowac, zmyc skorupe z wlosow. Kurier puknie dwa razy. 🤣

• Haha 3

Siwa była na ostrzyku a gębe pacykuje brudnymi pedzlami 🤢Do tego daje lizac się po twarzy. A później cała w syfach. 

Siwa ostrzyki nie pomogą jak się jest brudasem.

2 godziny temu, ciekawska666 napisał:

Szczególnie jak się pomaluje brudną gąbką psikniętą wodą termalną.

Wtedy cera jest idealna, gładziutka bez niedoskonałości.

Porada dla "wiernych fanek" zawsze brudna gąbka i brudne pędzle to jest ta tajemnica idealnej ,zadbanej cery.

Ale kłaki na wieki plus ale już biadoliła, że dziwnie się czuje w takich ciemnych. Więc pewnie wróci z czasem do jasnych.

A zlex pewnie opił z Kinią tą rocznice ślubu. Tak jest jak nic.

A Kinia nie ma ciemnych włosów?

45 minut temu, Busz3131 napisał:

Wiem, wiem, tyle se dzeje w Twoim zyciu, musisz odpoczac, prezeprocesowac, zmyc skorupe z wlosow. Kurier puknie dwa razy. 🤣

Puknie w drzwi czy siwą (burą)?

1 godzinę temu, Karolajnaaaaa napisał:

Na taką tirówe jak ona to wiadomo, że trzeba większą dawkę przyjąć, podobnie z alko. 😄

No tak😁

9 godzin temu, Krakowski Precel napisał:

Dzenkuje 🥹🥹🥹

Jak przyjedzie żarcie to otwiera od razu 😅

• Haha 1

8 minut temu, Szara mysz napisał:

Szkoda, że potem opakowań od razu nie wyrzuca. Czy ona nie mówiła, że taki skrajny bajzel, bo 3 dni jej nie było w domu? Raz, że to przeczy logice, bo mnie jak nie ma w domu, to fizycznie nie jestem w stanie robić bałaganu. Dwa, że przecież tych pudełek po żarciu i brudnych talerzy było tam sporo, czyli na mieście nie jadła (a przecież ona tylko 1 posiłek dzenne! :D). Chyba że dla niej 4 godziny u fryzjera robią "cały dzień na mieście", bo ma tak krótkie okienko przewidziane na życie od momentu otworzenia zaropiałych oczu do uwalenia się znowu w barłogu.

• Haha 1

12 minut temu, Szara mysz napisał:

Aż biegnie żeby otworzyć. 

Co by nie mówić, to w ciemnych włosach wygląda dużo młodziej i korzystniej. Dziwne, że wcześniej na to nie wpadła.

• Like 1

56 minut temu, PandaCzerowna napisał:

Aż biegnie żeby otworzyć. 

dziwne, że przy kurierze, w drzwiach nie zaczyna jeść

11 godzin temu, evoiva napisał:

Ja boli łeb od alko i fajek, pamiętam to z czasów studenckich, plus brak picia odpowiedniej ilości wody ból głowy gwarantowany.

ja obstawam wciaz, ze to frotka,  ktorą za mocno sciska. scisk gumki powoduje napiecie, ktore powodujeze odczuwa mocniej pusta przestrzen w głowie. szare komórki w mózgu przestaja działac i towarzyszy temu silny bol głowy. 

• Like 1

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się